Simpel ondernemen is thé way to go voor mij in 2023. 

En waarschijnlijk ook voor jou. 

Want vorig jaar was zot en velen zaten met de handen in het haar. 

Er was die energierekening die het ons niet makkelijk maakte, maar verder kwam het nog meer tot uiting dat fotografie een luxe product is.

En jezelf kunnen onderscheiden in de fotografie markt is hierdoor nog nooit zo belangrijk geworden als nu.

Je moet creatief omspringen met je marketing, met het verhaal dat je brengt, met de boodschap die je overbrengt. Ik wéét dat creatief zijn in het ondernemerschap de komende jaren enkel maar meer belangrijk zal worden.

Want wees eens eerlijk. Zit jij nog te wachten op de zoveelste gratis workshop? Ik heb er geen tijd en energie meer voor. Ik ben op zoek naar een transformatie, niet naar losse partjes kennis die je zelf nog met goedkope hobby lijm aan elkaar zal moeten gaan lijmen. 

En dan is nog maar de vraag of de partjes aan elkaar zullen blijven hangen. En of alle moeite nu voor niets geweest is, of het effectief klanten opbrengt. 

En daarom is simpel ondernemen the way to go. Focus je niet op tienduizendend en één verschillende producten, diensten of activiteiten. Zet jezelf en je eigen gemoedsrust centraal en durf wat je opgebouwd hebt ook los te laten. Want simpel = duidelijk naar je klant toe. En hoe duidelijker, hoe meer kans op een aankoop. Zo simpel is het spelletje.

Wat ga jij, samen met mij, loslaten komende maanden? Ben je klaar om te focussen en om datgene waarop je focust nog meer te laten groeien en aandacht te geven?


Ik alleszins wel!

Vanaf 22 mei ben ik een week lang jouw coach in je oor, waarbij ik stapsgewijs mijn geheimen voor 2023 aan jou vertel, zodat je eindelijk eerlijk te weten komt wat en hoe je kan gaan aanpakken in je fotografie bedrijf!

Schrijf je in via https://www.tessyhellemans.be/gratis/

Ik spreek je snel!