Mijn week was een rollercoaster.

En net daarom ben ik ook al twee dagen op rij tot laat aan het werken. Even doorpakken om een aantal dingen op punt te zetten in mijn eigen bedrijf.

Want bij mij wankelt het ook soms (ik lach terwijl ik dit schrijf, want mijn bedrijf wankelt echt wel vaker hoor). Door gebeurtenissen in je eigen leven verandert je doelgroep, je aanbod, wie je bent als ondernemer & fotograaf. En daarom is er soms wat verandering nodig achter de schermen.

Dat kan ik kleine dingen zitten, zoals een verandering van marketing strategie. Maar dat kan ook groter zijn: een totaal nieuwe doelgroep of een totaal vernieuwd aanbod.

Gelukkig is het deze keer geen totaalrenovatie. 😉

Maar goed, ik ging je meenemen in enkele inzichten over afgelopen week.

Vorige week ging ik namelijk fel aan de slag in mijn eigen fotografie bedrijf. M’n coaching bedrijf slorpt nogal vaak m’n aandacht op, waardoor er weinig tijd overschiet voor marketing en voor werken aan m’n fotografie gedeelte.

Op zich geen ramp, mijn strategie staat al jaren als een huis. Dat heb je dan ook weer na 4 jaren tijd & aandacht besteden. Maar anderzijds was het nog eens tijd om zelf met een coach aan de slag te gaan.

Zo boekte ik dus een 1:1 sessie bij een coach in Castricum. (Ja hoor, daar rijd ik 2,5u voor). Samen namen we mijn volledige nabewerking stijl onder de loep. Dit was namelijk één van mijn doelen die ik in november voor het jaar 2023 had gesteld.

En desondanks dat ik zelf coach ben en ik voldoende kennis heb van nabewerking en Lightroom, ging er weer even een wereld vol creativiteit voor me open. Ik ben écht niet diegene die zegt “Kan ik zelf wel” of die beweert “Weet ik allemaal al hoor”. Nee, ik sta veel speelser in mijn beroep en leven, ik sta STEEDS open voor nieuwe inzichten. En ik ben super dankbaar dat anderen mij daarbij kunnen helpen en ondersteunen.

Na deze coaching bracht ik ondertussen 3 volledige dagen in Lightroom door (in de avond én in het weekend, niet van m’n gewoonte normaal hehe). Ik kon weer het speelse kind uithangen en terug uitzoeken wat ik wil gaan doen met m’n fotografie.

Daardoor verkreeg ik gisteren heel wat goesting en inzichten om een nieuwe training te gaan opnemen voor jou. Want dat krijg je nu eenmaal wanneer je hulp ontvangt van anderen en even helikopter view kan verkrijgen. Dan begint alles terug meer te stromen. Dan bak je van energie & focus. 😉

Het is een training van een uur geworden om je op weg te helpen in je fotografie bedrijf. Zowel voor diegene die nog moet opstarten in zijn/haar bedrijf, als voor diegene die al even opgestart is in bijberoep.

Het geeft je heel wat inzichten over de 6 must do’s waarvan ik vind dat je moet toepassen om succes te verkrijgen met je fotografie bedrijf.

De training is meteen beschikbaar voor je en je krijgt een week de tijd om de opname te bekijken. Hij is écht waardevol, dus ik zou ‘m niet te lang laten liggen.

Ga naar volgende link om deel te nemen: https://www.tessyhellemans.be/masterclass/