Reviews fotografie coaching

Lies Deschietere

"Tessy is begeleider, adviseur, spiegel, steun, luisterend oor, stok achter de deur en supporter."

“Ik startte het 1-1 traject nog voor ik zelfstandig als foodfotografe begon. Erg getwijfeld of ik deze investering al kon maken nog voor ik ook maar 1 euro had verdiend, maar zo blij dat ik dat wel deed! Nu zitten de fundamenten juist van bij het begin.

Tessy luistert vooral naar jouw noden en anticipeert op jouw bedrijf en de fase waarin je zit.

Ze heeft een brede kennis en weet wat het betekent om een bedrijf te starten en runnen.

Ze bereidt alles goed voor, werkt met opdrachten en confronteert je ook met zaken waar je niet aan denkt.

De eerste stap bij mij was alles op een rijtje krijgen. Ik wilde als een kip zonder kop alles tegelijk aanpakken en kwam daardoor tot weinig. Dankzij Tessy vond ik de juiste focus.

Ze helpt je relativeren en grote brokken opdelen in kleinere (haalbare) taken.

Je moet nog steeds alles zelf doen, maar wordt zo goed begeleid dat je alles met veel motivatie ook echt aanpakt.

Tessy is begeleider, adviseur, spiegel, steun, luisterend oor, stok achter de deur en supporter.

De structuur binnen de coaching zorgt automatisch voor vooruitgang. En vooruitgang werkt motiverend. Het vieren van wekelijkse successen pak ik zeker mee naar de toekomst!

Af en toe werd iets niet bereikt of gewijzigd en cours de route. Dat leerde ik ook: ondernemen is vallen en opstaan, kritisch durven zijn en bijsturen indien nodig, liever een stapje terug dan verkeerde keuzes maken. Maar ook: trots zijn op jezelf en vertrouwen hebben.

Tessy werkt dus ook op mindset! Zijn er belemmerende gedachten die je klein houden of tegenhouden? Dan gaat ze die uitspitten zodat je ze stap voor stap kan loslaten. Want soms moet je ook gewoon DURVEN DOEN. En niet uitstellen.

Ook met fotografie-vragen of twijfels kon ik bij Tessy terecht. Feit dat ik focus op food vormde ook geen enkel probleem. Veel zaken lopen parallel aan de fotografietakken waar Tessy zelf mee bezig is.

En last but nog least, het gaat ook over marketing, sales en centen. Je stippelt je kosten uit en leert je prijs berekenen, zodat je er 100% kan achter staan.

De coaching was voor mij echt een ideaal totaalpakket.

Ondertussen ben ik gestart als zelfstandige en nog geen seconde spijt van gehad. Met in het vooruitzicht al een aantal ‘ideale’ klanten en kennismakingsgesprekken.”

“Al jaren wil ik mij meer verdiepen in de fotografie wereld. Het heeft me altijd wel wat getriggerd moet ik zeggen.
Maar om hiervoor lessen op afstand te gaan volgen, heb ik dit altijd een beetje aan de kant laten liggen.
Tot ik de instagram pagina van Tessy tegenkwam en het aanbod bekeek! 💡
Het kickstart shooting pakket was voor mij een ideaal traject.
Je volgt de lessen op je eigen tempo, krijgt foto’s en filmpjes te zien waarin alles heel duidelijk word uitgelegd.
Je kan ook steeds bij Tessy terecht met al je vragen.
Ik ben alvast erg blij met m’n aankoop!”

Kathy

"Het kickstart shooting pakket was voor mij een ideaal traject."

Eline Du Mongh

"Beide waren heel goed uitgelegd en hadden veel leuke tips om zo zelf voorruit te geraken met mijn bedrijf."

“Ik heb bij Tessy de cursus lightroom en ook instagram gevolgd. Beide waren heel goed uitgelegd en hadden veel leuke tips om zo zelf voorruit te geraken met mijn bedrijf.

Alles wordt stap per stap uitgelegd met diverse beelden wat net ideaal is om alles opnieuw te bekijken en zoveel te testen als je wilt (. Lightroom) .

Ook het instagram gedeelte zat super goed in elkaar en ook daar heb ik nog veel van kunnen bij leren !

Doe zo voort !”

“Ik volgde het Zoom in en Focus traject bij Tessy en het heeft me enorm veel bijgebracht. Zowel veel nieuwe informatie over allerlei praktische zaken als je opstart (of al gestart bent) als fotograaf in bij- of hoofdberoep, anderzijds is Tessy een geweldige motivator en boost dit je zelfvertrouwen om verder te blijven gaan!
Ze neemt de tijd om al je vragen door te nemen die opgestuurd worden voor de live Q&A en hier uitgebreid antwoord op te geven.

Zeker een aanrader voor wie twijfelt!”

Elien D

"...anderzijds is Tessy een geweldige motivator en boost dit je zelfvertrouwen om verder te blijven gaan!"

Melissa De Visscher

"Tessy legt alles zeer goed uit in een taal die iedereen begrijpt."

“Ik ben steeds op zoek gegaan naar een cursus die me zou helpen bij het manueel fotograferen. Ik heb vaak deelgenomen aan gratis webinars maar deze konden mijn wensen niet vervullen. Toen ik de verschillende cursussen zag bij Tessy had ik het gevoel dat ik hier wel iets aan zou hebben. IK HAD GELIJK! Tessy legt alles zeer goed uit in een taal die iedereen begrijpt. Ik ben volop bezig met het leren manueel fotograferen en door Tessy begint dit eindelijk te lukken!”

“Ik volgde de cursus ‘Shoot&Learn’. Voor ik deze cursus begon, nam ik enorm graag foto’s en kwestie ook bijna overal. Meer dan 3jaar zei ik dat ik met fotografie wou beginnen, maar vond niet hoe. Dankzij Tessy kon ik deze jarenlange uitkijkende stap zetten en wat heb ik in deze cursus zoveel bijgeleerd! Meer dan de automatische stand kende ik niet. Nu weet ik hoe mijn camera in elkaar zit en hoe ik iets wil verkrijgen. Enorm enorm leerrijk dus en zo blij met de kleine stappen die ik al nam in het fotograferen dankzij Tessy. Nu heb ik elke dag een drang en immens veel zin om bij te leren, om verder te geraken, om iets te bereiken waar ik jaren geen begin aan zag. 1000x dank voor alle info en leerstof waardoor ik eindelijk toch wel een beetje een droom achterna kan gaan!”

jana denduyver

"1000x dank voor alle info en leerstof waardoor ik eindelijk toch wel een beetje een droom achterna kan gaan!"

Tycho Ruts

"...heb ik toch enorm veel kunnen leren uit dit handboek van jou."

“Zelf zat ik nog wat te worstelen met hoe ik op instagram gezien kon worden en hoe ik mijn ideale klanten kon vinden. Toen ik jou instagram handboek voor fotografen zag wilde ik deze meteen aankopen.


Het heeft mij laten inzien dat ik vooral meer van mezelf moet tonen en dingen moet posten voor potentiële klanten en niet voor mezelf. Aangezien ik een heel ander thema heb als sportfotograaf heb ik toch enorm veel kunnen leren uit dit handboek van jou.”

“Wat ben ik blij dat ik deze cursus heb aangekocht! Deze heeft me echt zoveel vooruit geholpen. Ik heb een goed inzicht in alle nodige zaken en taken die bij de job horen. Tessy beantwoordt jouw vragen vol enthousiasme en deelt al haar kennis met jou. Dikke aanrader.”

Jana Meyer

"Tessy beantwoordt jouw vragen vol enthousiasme en deelt al haar kennis met jou."

Jill Freeling Duke

"...veel zelfvertrouwen gegeven en ik heb zoveel bijgeleerd!"

“De online cursussen van Tessy verbazen me elke keer weer, ja ja je weet nooit te veel maar waar deze topper allemaal aan denkt is niet in woorden te beschrijven. Gewoon weg Geweldig. Ik zelf heb zowel de shoot & learn gedaan als de start to wedding. Ik raad ze allebei mega hard aan, dit heeft voor mij als fotograaf; veel zelfvertrouwen gegeven en ik heb zoveel bijgeleerd! Voor mij was dit in het begin ook een hele investering maar het is het zeker waard! Geloof me gewoon doen is mijn motto!”

“De cursus ZOOM in & FOCUS is echt een meerwaarde in de groei van mijn fotografiebedrijf. ZOVEEL nuttige praktische tips. Die het echt allemaal heel concreet maken. Tessy doet dit trouwens fantastisch! Ze is super aangenaam om naar te kijken en te luisteren. Echt een aanrader! DIKKE MERCI TESSY!”

Stefanie Nash

"Echt een aanrader! DIKKE MERCI TESSY!"

Kelly N

"De ondersteuning van Tessy bij vragen is super."

“Zoom in & Focus traject is een aanrader! Zeker als je met je handen in het haar zit ivm je prijsberekening. Ook de module waarin je kan meekijken tijdens een shoot en de nabewerking hiervan zijn goud waard! De ondersteuning van Tessy bij vragen is super. Ze is er gedurende het hele traject en je vragen worden zeer snel beantwoord.”

“Tessy is echt een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super-aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd! Het zit ‘m in de kleine dingen tussendoor: een kaartje, een berichtje om te vragen hoe het gaat,… Tessy zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. En in tijden waarin coaching vaak nog offline moet gebeuren is dat zo waardevol! DANKU TESSY! Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom! <3 liefs, Caroline!”

Caroline Couck

"Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom!"

eline nys

"Een goede mix tussen theorie en praktijk."

“Ik vond het een heel fijne laagdrempelige cursus. Eindelijk begrijp ik waarom mijn toestel niet altijd deed wat ik wou en hoe ik de controle kan nemen. Dankje voor de stap voor stap, begripvolle en duidelijke uitleg Tessy! Een goede mix tussen theorie en praktijk. Ook fijn dat we steeds vragen konden stellen. Nu naar buiten en veel oefenen.”

“Super professionele uitleg, maar toch lekker op niveau van een complete leek. Heel uitgebreid en altijd klaar om vragen te beantwoorden. SUPER ❤️”

Maya De Greef

"Super professionele uitleg, maar toch lekker op niveau van een complete leek."