Ga van start met een succesvol fotografie bedrijf...

Twee jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Is dit herkenbaar?

✓ Je besteedt veel tijd in andere zaken dan het shooten zelf.

✓ Je verliest jezelf in het heen en weer mailen met klanten en brengt steeds uren door in Lightroom.

✓ Je wil je fotografie bedrijf naar een volgend level brengen en je hebt echt nood aan structuur en efficiëntie.

✓ Je gaat op het internet op zoek naar manieren om je workflow te versnellen, maar je komt er zelf niet uit.

Schrijf je in op de wachtlijst.

Begin oktober gaat het traject met een nieuwe groep van start. Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gesteld.

Je bent op zoek naar...

Iemand die jou ondersteunt in het vinden van jouw manier van werken als fotograaf. Je wil graag investeren in jouw fotografie bedrijf en eindelijk ervoor zorgen dat je meer tijd vindt om te doen wat je écht graag doet: foto’s nemen. Je bent het beu dat je veel tijd verspilt in zaken die er eigenlijk niet toe doen, waardoor je minder shoots kan aannemen en bijgevolg minder inkomsten hebt.

Aan het einde van dit traject...

✓ Weet jij welke prijzen je moet vragen aan je klanten en sta je achter deze prijzen, waardoor je zelfzeker overkomt.

✓ Kan jij je agenda beheren zoals jij wil, niet zoals je klanten dit willen.

✓ Kan jij in een mum van tijd foto’s selecteren en een heel album design maken.

✓ Ontvang jij automatisch reviews van je klanten na je shoots.

✓ Weet jij wat je belangrijk vindt in je fotografie bedrijf en handel je hier ook naar.

✓ Begrijp je precies hoe je de leukste klanten consistent kunt aantrekken.

Schrijf je in op de wachtlijst.

Begin oktober gaat het traject met een nieuwe groep van start. Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gesteld.

Krijg levenslang toegang tot deze 10 uitgebreide modules:

Prijszetting

We starten deze online masterclass met iets dat elke startende fotograaf best moeilijk vindt: prijzen bepalen. Ik neem je mee in je money mindset, ik laat je jouw eigen prijs per uur berekenen en ik laat je nadenken over de pakket prijzen van jouw fotografie bedrijf. Samen gaan we intensief aan de slag met deze eerste module.

Instellingen

Denk tijdens deze module goed na welke jouw ‘perfecte instellingen’ zijn van de belichtingsdriehoek en ga wandelen in de natuur om deze instellingen uit te testen. Want… Al doende leer je!

Afleveren

Na het selecteren en bewerken van je beelden, moet je jouw foto’s op een vlotte manier kunnen afleveren. Dit kan op verschillende manieren, die ik even voor je op een rijtje zet. Ik leg je ook uit waarom het belangrijk is dat je jouw foto’s bijhoudt en een back-up maakt.

Klanten

Je moet in je leven het warm water niet blijven uitvinden. Dit geldt ook binnen in jouw fotografie bedrijf. Ik ga jou leren hoe je jouw huidige klanten kan overtuigen om opnieuw met jou in zee te gaan, want zij kennen jou al én zijn tevreden van jouw diensten.

Planning

Ik daag je in deze module uit om kritisch naar je eigen werk te kijken en na te denken waar je nog zou kunnen of willen bij leren. Je gaat vervolgens aan de slag gaan met de besproken vrij werk shoot van vorige module en samen stellen we een plan op om deze shoot effectief uit te werken. We brainstormen erop los en zetten een plan op dat jij zal uitwerken de komende weken. Je leert werken met een planningstool en je krijgt weer een mentale les over het stellen van je eigen grenzen. Want… fotografie moet altijd plezant blijven!

De shoot

Ik bespreek met je hoe ik mijn koppels positioneer en hoe ik gevarieerde foto’s bekom tijdens de shoot. Ik neem je mee achter de schermen tijdens een korte mini shoot, zodat je mijn manier van werken in de praktijk kan bekijken.

Foto albums

Na het bewerken en aanleveren van de foto’s gaan we een foto album maken om als upsell te verkopen aan je klanten of om aan je pakketten te kunnen toevoegen. Ik leer je een handig programma aan om in te kunnen werken en ik leer je de upsell naar het foto product maken.

Materiaal

Het is een must om te weten welke materialen je op de fotografie markt kan vinden. Bovendien is het handig om te weten welke materialen je best eerst aankoopt en welke materialen kunnen wachten. Ik neem je mee doorheen mijn eigen fotografie materiaal en geef enkele tips die je kan gebruiken bij de beslissingen die je in de toekomst zal maken op vlak van materiaal.

Selectie & nabewerking

Na de shoot moet er natuurlijk geselecteerd en nabewerkt worden. Dit neemt vaak meer tijd in beslag dan de shoot zelf, wat velen niet beseffen of weten. Ik ga je helpen om je selectie en nabewerking workflow te versnellen, zodat je meer tijd kan besteden aan het klantcontact en de shoot.

Reviews

Reviews zijn een super belangrijk onderdeel van een groeiend bedrijf. Ik neem je graag mee in het waarom-verhaal en ik vertel je hoe ik zelf reviews verzamel en toon aan toekomstige klanten.

Het ZOOM in & FOCUS traject is voor startende fotografen die niet in de trial & error fase willen blijven vastzitten, maar die ambitieus willen werken aan een snelle workflow en een gestructureerd bedrijf.

Schrijf je in op de wachtlijst.

Begin oktober gaat het traject met een nieuwe groep van start. Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gesteld.

Inbegrepen in het traject:

Online leerplatform

Je krijgt levenslang toegang tot het online leerplatform om de 10 modules op eigen tempo te volgen.

Online werkboek

Je ontvangt een werkboek van 62 pagina's om zelf aan de slag te gaan.

Online live Q&A's

Je krijgt de kans om al je vragen in te zenden en tijdens een groepscall bespreken we al deze vragen.

Online community

Je komt terecht in een community waar je altijd terecht kan met al je vragen.

Voel je je vandaag...

✓ alsof je geen idee waar je naartoe wil/kan gaan met je fotografie bedrijf?

✓ overweldigd door het besef dat een fotografie bedrijf opbouwen meer is dan foto’s nemen alleen?

✓ onzeker als fotograaf, waardoor je geen geld durft vragen voor je werk?

Wil je graag...

✓ jouw fotografie bedrijf naar een volgend level brengen dankzij structuur en een snelle workflow?

✓ achter de prijs staan die jij verdient als fotograaf?

✓ klanten aantrekken voor de shoots die jij zelf ook leuk vindt?

Schrijf je in op de wachtlijst.

Begin oktober gaat het traject met een nieuwe groep van start. Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gesteld.

Wat mijn klanten zeggen over dit online traject:

Ik volgde het traject "Word fotograaf". Tessy bespaarde me heel veel opzoekwerk, want ze vertelde heel transparant alles wat ze wist over wat je nodig hebt om fotograaf te worden. Bij vragen kon ik steeds bij haar terecht en ik ben er zeker van dat ik dat zelfs na afloop van de masterclass nog kan! Tessy is een topcoach die je aanmoedigt om je dromen waar te maken! Ze zet je daarvoor aan het werk met leuke opdrachten. 't Is een grote investering (in jezelf!), maar meer dan waard als je kijkt hoeveel zelfvertrouwen je krijgt bij de keuzes die je maakt om op te starten als fotograaf. Ze bespaart je dankzij haar kennis heel wat trial-and-error!
Ik had nog niet gehoord van het traject tot iemand mij daarover vertelde, ik ben jou dan gaan opzoeken en de vraag gesteld of ik nog kon instappen. Eerst twijfelde ik want het is wel een grote investering, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ik heb zoveel bijgeleerd, ik heb echt een notitie boek vol geschreven met tips/ dingen die ik moet doen/ aanmaken. Ik heb het gevoel dat ik echt gegroeid ben in opzicht van "alles weten om te starten" en achter mezelf en men werk staan. Door deze masterclass heb ik echt het gevoel klaar te zijn om te starten, en er helemaal in te vliegen! & Wat het op bracht... een website, prijslijst, een nieuwe camera, super veel handige tools om toe te passen, En ik heb een super toffe persoon leren kennen!! dat alleen al 😉
Voor het traject voelde ik me heel onzeker over het al dan niet starten in bijberoep als fotografe. Ben ik wel goed genoeg? Weet ik er wel genoeg van? Hoe pak ik dat allemaal best aan? Tijdens het volgen van deze masterclass voel je je zelfzekerheid en je enthousiasme meer en meer groeien. En dat is zo fijn. Ik heb altijd getwijfeld wat ik wilde doen en wat ik goed kon. En ik denk dat ik dat nu gevonden heb of durf tonen 🙂 dankjewel Tessy om in mij te geloven en voor de steunberichtjes! Doet deugd om zo’n enthousiaste coach te hebben!
Previous
Next

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Schrijf je in op de wachtlijst.

Begin oktober gaat het traject met een nieuwe groep van start. Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gesteld.

Veelgestelde vragen

Na inschrijving in het traject, krijg je toegang tot onze online leeromgeving met een persoonlijk account en wachtwoord. Je kan ten allen tijde op je account de filmpjes bekijken. Dit wil zeggen dat je levenslang toegang hebt tot alle kennis dat het online traject je te bieden heeft. Ook kan je het traject volledig op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die een fotografie bedrijf gestart is of wil starten en sneller en efficiënter wil werken. Na dit traject weet je welke kant je uit wil en kan gaan met je bedrijf.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. Bovendien kom je in een facebookgroep terecht met gelijkgestemden. Samen vormen we een community en helpen we elkaar waar nodig.

Begin oktober gaat er een nieuwe groep van start. Sta jij op de wachtlijst? Dan word je als eerste uitgenodigd voor het traject.

Dit traject levert jou vooral veel tijd en zelfzekerheid als fotograaf op. Na dit traject kan jij focussen op wat je het liefste doet in je bedrijf. Je weet na dit traject perfect aan welke knoppen je in je bedrijf moet draaien om efficiënter en sneller te werk te gaan.

Laten we samen werken aan jouw fotografie bedrijf:

Begin oktober gaat het traject met een nieuwe groep van start. Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gesteld.

Betaal het traject in één keer

897
 • Je krijgt toegang tot alle 10 modules van het ZOOM in & FOCUS traject.
 • Je krijgt 10 weken ondersteunen en begeleiding in onze community.
 • Je neemt deel aan 2 live Q&A's waar je jouw vragen kan stellen.
 • Je krijgt levenslange toegang tot het online leerplatform.
 • Jouw online werkboek blijft levenslang beschikbaar voor jou.
 • Je bespaart € 18,- incl. BTW omdat je in één keer betaalt.

Betaal het traject in 3 termijnen

305
 • Je krijgt toegang tot alle 10 modules van het ZOOM in & FOCUS traject.
 • Je krijgt 10 weken ondersteunen en begeleiding in onze community.
 • Je neemt deel aan 2 live Q&A's waar je jouw vragen kan stellen.
 • Je krijgt levenslange toegang tot het online leerplatform.
 • Jouw online werkboek blijft levenslang beschikbaar voor jou.
 • Je krijgt 2 x een vervolgfactuur van € 305,- incl. BTW opgestuurd.