Leer je camera kennen en start met manueel fotograferen...

Vier jaar geleden startte ik met fotograferen. In 2017 kocht ik mijn eerste toestel aan om op Erasmus naar Finland te kunnen vertrekken. Men vertelde mij dat ik wel snel zou kunnen werken met m’n camera en dat de automatische stand goed genoeg was om mee aan de slag te kunnen gaan.

Al gauw ontdekte ik dat de automatische stand me begon tegen te werken. Mijn camera wist namelijk niet wat ik wilde scherpstellen en wist niet met welk doel ik mijn foto’s trok. Ik begon me hierin te verdiepen, want dit probleem triggerde me om meer te weten te komen over mijn toestel en het manueel fotograferen.

Vier jaar later ken ik mijn camera als m’n broekzak en schakelde ik ondertussen over op een systeemcamera. Ik geef mijn passie dagelijks door aan andere (hobby)fotografen die ook professioneler willen fotograferen. En ook jou help ik daar graag mee verder.

Door je gegevens op deze webpagina achter te laten, ontvang je een gratis voorproefje (module 1) van deze online cursus.

Proef gratis van deze online cursus

Vraag je gratis voorproefje aan en ontdek meteen of mijn manier van werken jou verder kan helpen.

Herken jij je in het volgende?

✓ Heb jij thuis een spiegelreflexcamera of een systeemcamera onder het stof liggen?

✓ Wil jij graag in gang getrokken worden om dit toestel te leren kennen, aangezien je niet graag handleidingen leest?

Dan is deze online cursus basis fotografie echt iets voor jou!

Je bent op zoek naar

Iemand die je een duwtje in de rug geeft, zodat je je camera leert kennen. Je wil graag op eigen tempo leren over de basis van de fotografie en je wil hierover duidelijke en laagdrempelige uitleg krijgen.

Aan het einde van deze cursus

Weet je hoe je je camera kan beschermen en welk materiaal je allemaal zou kunnen aanschaffen.

Weet je wat je camera allemaal kan en weet je welke instellingen je in welke omstandigheden kan gebruiken.

Kan je moeiteloos scherpstellen en mooie foto’s nemen van je gezin.

Weet je hoe je de compositie van je foto’s bepaalt, zodat je foto’s opvallen.

Weet je wanneer je je flits kan gebruiken.

Kan je spelen met de belichtingsdriehoek en kan je beslissen in welke lichtomstandigheden je welke instellingen moet gebruiken om natuurlijke foto’s te bekomen.

Proef gratis van deze online cursus

Vraag je gratis voorproefje aan en ontdek meteen of mijn manier van werken jou verder kan helpen.

De modules

Shoot & learn is een online cursus voor ambitieuze (hobby)fotografen die hun camera willen leren kennen en die geen gebruik meer willen maken van de automatische stand.

De modules

Proef gratis van deze online cursus

Vraag je gratis voorproefje aan en ontdek meteen of mijn manier van werken jou verder kan helpen.

Inbegrepen in de cursus

Online leerplatform

Je krijgt levenslang toegang tot het online leerplatform om de 10 modules op eigen tempo te volgen.

Online community

Je komt terecht in een community waar je altijd terecht kan met al je vragen.

Bonus

Je krijgt aan het einde van de online cursus drie extra tips om je fotografie niveau naar een volgend level te brengen en te experimenteren met je toestel. Gratis en voor niks!

Voel je je vandaag...

overweldigd door het werk van andere fotografen, want dat wil jij zelf ook kunnen?

onzeker als fotograaf, want je kent je toestel niet goed genoeg om snel te kunnen werken?

alsof je nood hebt aan een nieuwe hobby en je wilt echt leren fotograferen?

Wil je graag...

leren fotograferen in ALLE lichtomstandigheden?

zorgeloos je eigen fotografie materiaal in de toekomst kunnen aankopen?

zelfzeker ‘ja’ kunnen zeggen wanneer vrienden je vragen om mooie foto’s van hun gezin te trekken?

Proef gratis van deze online cursus

Vraag je gratis voorproefje aan en ontdek meteen of mijn manier van werken jou verder kan helpen.

Wat mijn klanten zeggen over deze online cursus

Lien Mignon
Read More
Ik heb net de cursus basisfotografie van Tessy beëindigd. Ik ben zooooo blij dat ik dit gedaan heb. Na ongeveer 3 jaar een fototoestel te hebben en regelmatig te fotograferen, kreeg ik zelf meer aanvragen voor betalende foto opdrachten. Deze wou ik nog niet aanvaarden, omdat ik mijzelf nog niet goed genoeg vond en eigenlijk vooral fotografeerde op automatische stand. Door deze cursus heb ik super veel bijgeleerd over lenzen, diafragma’s en belichting. Door Tessy haar cursus ben ik veel zelfzekerder geworden om aan de slag te gaan. Tessy is een super madam die mij steeds hielp als ik vragen had. Nog geen enkele minuut spijt gehad dat ik hier aan begonnen ben!! Als ze ooit een andere cursus uitbrengt schrijf ik mij zeker in.
Shana Maenes
Read More
ik volgde de start to wedding workshop en hoe zalig is deze gegeven?! ik haalde hier enorm veel tips uit! daarna besloot ik me ook maar in te schrijven voor de cursus basisfotografie! wat ik heerlijk vind aan deze cursus is dat het totaal ongedwongen is, je kunt het op je eigen tempo en kunnen volgen! Dit vond ik ideaal! Nadat mijn camera stof stond te vergaren in de kast en ik normaal op automatische stand fotografeer, durf ik nu eindelijk met de instellingen prutsen en zijn mijn foto's tig keer mooier! Moest er nog een workshop komen dan schrijf ik me zeker terug in
Maud Van den Heuvel
Read More
Ik heb een hele fijne workshop bij Tessy gevolgd. Ze geeft duidelijke uitleg door middel van filmpjes en foto’s. Indien je iets niet begrijpt dan maakt ze altijd tijd voor je om je zo goed mogelijk verder te helpen! Tessy heel erg bedankt voor de fijne en uitgebreide workshop! Hieronder de foto’s die ik gemaakt heb na alle tips en tricks van Tessy. Liefs Maud
Previous
Next

Proef gratis van deze online cursus

Vraag je gratis voorproefje aan en ontdek meteen of mijn manier van werken jou verder kan helpen.

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

Deze online cursus staat op ons online leerplatform waartoe je onmiddellijk na aankoop toegang krijgt. Dit wil zeggen dat je levenslang toegang hebt tot alle kennis die de online cursus je te bieden heeft. Ook kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die in de toekomst bezig wil zijn met fotografie. Zo kan je, na het volgen van de online cursus, aan de slag gaan als hobby fotograaf, of zelfs als professioneel fotograaf.

Aan de slag gaan met de online cursus kost je €159,- incl. BTW.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. Bovendien kom je in een facebookgroep terecht met gelijkgestemden. Samen vormen we een community en helpen we elkaar waar nodig.

Na betaling van de online cursus, krijg je meteen toegang tot de cursus via je account op onze website. Dit wilt zeggen dat je meteen aan de slag kan gaan met de online cursus.

Na het volgen van deze online cursus, ken je jouw camera vanbinnen en vanbuiten. Je weet waarvoor welke instellingen staan en je kan deze instellingen gebruiken in verschillende lichtomstandigheden. Na deze cursus is het gedaan met sukkelen met je instellingen, je kan zonder zorgen je camera handmatig instellen en foto’s nemen van je kindjes of van je familie.

Proef gratis van deze online cursus

Vraag je gratis voorproefje aan en ontdek meteen of mijn manier van werken jou verder kan helpen.