The Motherhood shoot

Natuurlijk, puur en liefdevolle fotografie - een ode aan het moederschap

Het moederschap brengt heel wat verandering met zich mee, zowel lichamelijk als mentaal.

Het is niet te onderschatten en tegelijkertijd zo uniek.

Bovendien maken we dit niet al te vaak mee. Zwanger ben je maar een aantal keren in je hele leven.

En net daarom is het zo belangrijk om deze momenten te laten vereeuwigen, zodat jij ten allen tijde kan terugkeren naar deze belangrijke periode in jouw leven.

Mijn naam is Tessy

Sinds 2019 ben ik professioneel fotograaf. Sindsdien probeerde ik al verschillende soorten fotografie uit. Business, families, newborn, huwelijken…

Tot ik zelf zwanger werd in 2021…

Ik startte met mijn moederschapproject toen ik zelf zwanger was van mijn eerste kindje.

Ik voelde namelijk dat mijn lichaam veranderde en zocht een manier om hiermee om te kunnen gaan. De hormonen speelden uiteraard ook parten in heel dit proces.

Ik wilde ‘een ode’ brengen aan mijn lichaam, mezelf laten stilstaan bij wat ik aan het verwezenlijken ben. En zo begon ik mezelf te fotograferen, puur en mooi zoals ik ben.

Dit deed ik in alle fasen van mijn zwangerschap en deze beelden zullen mij voor eeuwig doen stilstaan bij deze wonderlijke periode. Deze beelden zijn letterlijk om te kunnen koesteren voor de rest van mijn leven als moeder.

En dat is wat ik voor jou ook gun!

Samen creëren we een mooie herinnering tijdens een uniek en belangrijk moment in je leven, zodat jij ten allen tijde zal kunnen terugkijken op deze periode.

Natuurlijk, puur en liefdevol

Is dat niet spannend, jezelf zo natuurlijk en puur laten zien?

Tijdens deze Motherhood shoot toon jij jezelf op je kwetsbaarst. En uiteraard is dat uitdagend, maar daarom juist zo ontzettend mooi.

Ik zocht voor jou een aantal locaties uit waar we rustig te werk kunnen gaan zonder gestoord te worden.

Bovendien bespreken we samen jouw grenzen en wensen en hierdoor werk ik als moederschapsfotograaf volledig op jouw maat.

Volledig naakt gaan is hierbij absoluut geen vereiste, ik heb voldoende materialen in mijn client closet die prachtig bij op je foto’s kunnen komen te staan én die jouw buik of borstvoeding sessie mooi in beeld brengen.

Deze shoot is de kers op de taart tijdens de mooiste en meest unieke periode in je leven. Ik hoor namelijk vaak van vrouwen dat ze spijt hebben hier geen beelden van te hebben.

Wat maakt een Motherhood shoot uniek?

Puur & natuurlijk

Ik vind het ontzettend belangrijk als fotograaf om jou zo ongedwongen mogelijk in beeld te kunnen brengen. We nemen geen geforceerde poses aan tijdens de shoot, maar je krijgt wel, indien je dit wilt, aansturing tijdens het fotograferen.

Als mama in de kijker

Als mama sta je niet vaak 'in the spotlight'. Jij focust je vooral op je kinderen en plaatst hen centraal. Tijdens deze shoot worden de rollen omgedraaid en gaat het over jou als moeder. We laten jou zelfzeker voelen en geven jou een herinnering om te vereeuwigen.

Naar jouw wensen

De shoot draait om jou. Jij geeft steeds zelf je eigen grenzen aan. Ook de nazorg na een shoot draait om jou. Jij kiest zelf welke beelden er genomen worden en welke beelden ik als fotograaf mag gebruiken. Jij hebt zelf de touwtjes in handen. Jouw lichaam, jouw keuzes.

Een klant vertelt...

Amber Bekaert

“Ik deed bij Tessy een borstvoedingsshoot met mijn dochtertje van 3 maanden. Van in het begin voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tessy toetste geregeld af hoe ik me voelde bij bepaalde settings, of ik nog comfortabel zat, of we het niet te koud hadden, … We namen ook geregeld pauze om ons even in een warm dekentje te wikkelen. Tijdens de voedingsmomenten zelf heerste er zoveel rust. Ik vergat soms even dat Tessy foto’s aan het maken was en dat kan je zien in het eindresultaat. De foto’s zijn alles waar ik op gehoopt had. Ze stralen liefde en intimiteit uit, een mooie weerspiegeling van hoe ik mij voel bij borstvoeding geven. Ik ben enorm dankbaar voor de mooie herinnering aan deze periode.”

Hoe ga ik te werk als fotograaf?

BOEKEN

Onderaan deze pagina kunnen jullie een formulier vinden. Hier kiezen jullie een datum uit voor de shoot. Via mail krijgen jullie instructies om het voorschot van 175 euro te betalen.

Ik bezorg jullie voor de sessie nog heel wat praktische informatie zodat bij aankomst de reportage gemoedelijk verloopt.

LOCATIE & KLEDING

De shoots vinden, gezien hun kwetsbaarheid, plaats op locaties die ik zorgvuldig voor je uitzocht in omgeving Turnhout. Na boeking, stuur ik je een brochure en maak je je locatie en kledingkeuze aan de hand van de voorbeeld foto's. Je betaalt geen extra kilometervergoeding wanneer je één van deze brochure locaties boekt.

Bovendien mag je tijdens de sessie gebruik maken van mijn kimono en dekens (deze breng ik elke shoot mee).

SHOOT

Vervolgens vindt de shoot plaats.

We fotograferen 60 minuten, volledig op jullie tempo. Ik begeleid jullie doorheen het poseren met de nodige humor. Op die manier werken we naar de spontane momenten toe en verdwijnt dat ongemakkelijk gevoel erg snel.

SELECTIE

Zorgvuldig maak ik een selectie van alle beelden. Deze foto’s worden bewerkt in kleur en ZW. De beelden worden geleverd ter selectie binnen de 14 dagen via een beveiligde online galerij en dan kan jouw selectie beginnen.

PAKKET KIEZEN

Tijdens jouw selectie kies je hoeveel beelden je graag had aangekocht:

5 beelden - 99 euro

20 beelden - 169 euro

alle beelden - 199 euro

Deze prijs betaal je via de galerij en is bovenop het voorschot van 175 euro.

MINI-ALBUM

Binnen de 10 weken na de shoot krijg je een mini-album (15x15 cm - 20 pagina's) toegestuurd.

De lay-out van het album is voor jou een verrassing, maar enkel de beelden die jij uitkoos worden gebruikt om het album in te vullen. Dit mini-album krijg jij gratis bij het boeken van je shoot.

Een klant vertelt...

“Wat een fijne ervaring om met Tessy te gaan shooten. Ik voelde me helemaal op m’n gemak en ons zoontje zéker. Tessy zet haar model(len) op de eerste plaats. Het ging er spontaan, ontspannen en toch erg professioneel aan toe. Het voelde soms zelfs alsof er geen fotograaf bij was. En wat een prachtige resultaten! Daar gaan we nog lang van kunnen genieten.”

Kaatje Henderickx

Ellen Hervent

“Ik deed een tijdje geleden een zwangerschapsshoot bij Tessy. Ik was niet zo graag zwanger, en toch triggerde Tessy haar manier van fotograferen mij enorm! Nu ik bevallen ben van ons tweede kindje, kan ik alleen maar met een enorm fijn gevoel terugkijken naar zowel de shoot als de foto’s. Ik geniet volop van onze baby en heb toch een ongelofelijk mooie herinnering aan de moment waarop dat kleine wonder in mijn buik zat! Absoluut een aanrader voor alle zwangere mama’s!”

Boek je eigen Motherhood shoot

Voel je dat een Motherhood shoot iets voor jou is? Leg dan hieronder je shoot datum vast en ga met mij in gesprek.

Nadien neem ik zo snel mogelijk (binnen de 48u tijdens werkdagen) contact met je op. Na inplannen van de datum krijg je de mogelijkheid om het voorschot van €175 te vervolledigen en krijg je de locatie brochure toegestuurd.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!

Liefs Tessy.