Strategiesessie

Gratis strategiesessie

Elke maand verloot ik 3 gratis strategiesessies aan 3 ambitieuze fotografen die een omzet draaien van €1500 en verder willen gaan groeien.

Dit is een gratis coaching gesprek waarin ik met jou bespreek welke kansen er voor je liggen en hoe jij slimmer kan gaan werken in je fotografie bedrijf, waardoor je jouw omzet kan gaan verdubbelen…

… Zodat jij volledig in je eigen kracht kan gaan staan als fotograaf en consistente omzetmaanden gaat draaien met een slimme strategie en zonder overvolle agenda.

Laten we samen succesvol gaan ondernemen.

In dit gesprek bespreek ik met je

JOUW KANSEN

Waar ik voor jou op korte termijn de grootste kansen zie om grote groei waar te maken in je bedrijf.

JOUW MINDSET

Waar ik zie dat je jezelf nog tegenwerkt om all in te gaan met je omzet. Waar je jezelf nog klein houdt.

CONSISTENTIE

Welke strategie op jouw lijf geschreven staat, zodat je jouw omzet kan gaan verdubbelen.

Je hebt alles in huis om jouw fotografie bedrijf nog harder te laten groeien. Alleen weet je niet hoe je in de toekomst nog meer klanten kan gaan aantrekken.

Je wilt als fotograaf gaan staan voor je waarde. Je wilt beter betalende klanten en je wilt meer klanten aantrekken door een goede marketing strategie. Je wilt je bedrijf gedeeltelijk gaan automatiseren en daarmee je maandelijkse omzet gaan verhogen.

Weet dat dit mogelijk is voor jou. Zonder jezelf te gaan profileren als high end fotograaf, zonder hoge advertentiebudgetten en zonder zelf een burn-out te krijgen.

De groei in jouw fotografie bedrijf zit ‘m in het slimmer gaan werken. Je persoonlijke strategie gaan bepalen en inzetten. En alles vervolgens gaan opschalen. En daar help ik jou bij.

Deze strategiesessie is voor fotografen die

✓ Moeiteloos meer klanten willen aantrekken om zo hun omzet te kunnen verdubbelen.

✓ Als fotograaf in bij- of hoofdberoep aan de slag gaan en een strategisch product aanbod willen neerzetten.

✓ Echt willen gaan staan voor hun waarde en hierdoor waardering en de juiste vergoeding krijgen voor hun werk.

Plan je strategiesessie met mij in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om hier te komen. We kijken daarbij ook of er een match is tussen ons en of ik je 1-op-1 verder zal kunnen helpen in je fotografie bedrijf.

Dit gesprek is trouwens 100% vrijblijvend, wees gerust.

PLAN DE SESSIE IN

Wie ben ik?

Ik heb als fotografie coach meer dan 230 andere fotografen geholpen met het leren manueel fotograferen en het opstarten van een eigen, succesvolle fotografie business.

Dat doe ik door niet alleen te focussen op strategie en omzet, maar ook door het stukje mindset onder de loep te nemen.

Door zelf in het veld als fotograaf te blijven staan, verlies ik nooit de feeling met mijn coachees. Ik spreek vanuit eigen ervaring rechttoe rechtaan over mijn eigen wins en leerlessen. Hierbij spreek ik open en houd ik niets achter voor jou.

"Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom!!"

Tessy is echt een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super-aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd! Het zit ‘m in de kleine dingen tussendoor: een kaartje, een berichtje om te vragen hoe het gaat,… Tessy zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. En in tijden waarin coaching vaak nog offline moet gebeuren is dat zo waardevol! DANKU TESSY! Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom! <3 liefs, Caroline!

– Caroline Couck, Caroline Couck Photography

"Zeer goede en intensieve coaching!"

Zeer goeie en intensieve coaching, Tessy is zeer gedreven en enthousiast, dit straalt ze ook uit op haar cursisten, zeker een aanrader!

Thomas Evrard, Pics by Evrard Fotografie