Gratis strategiesessie

Bespreek met mij welke kansen er voor je liggen en hoe jij slimmer kan gaan werken in je fotografie bedrijf, waardoor je jouw omzet kan gaan verdubbelen…

… Zodat jij volledig in je eigen kracht kan gaan staan als fotograaf en consistente omzetmaanden gaat draaien met een slimme strategie en zonder overvolle agenda.

Laten we samen succesvol gaan ondernemen.

In dit gesprek bespreek ik met je

JOUW KANSEN

Waar ik voor jou op korte termijn de grootste kansen zie om grote groei waar te maken in je bedrijf.

JOUW MINDSET

Waar ik zie dat je jezelf nog tegenwerkt om all in te gaan met je omzet. Waar je jezelf nog klein houdt.

CONSISTENTIE

Welke strategie op jouw lijf geschreven staat, zodat je jouw omzet kan gaan verdubbelen.

Je hebt alles in huis om jouw fotografie bedrijf nog harder te laten groeien. Alleen weet je niet hoe je in de toekomst nog meer klanten kan gaan aantrekken.

Je wilt als fotograaf gaan staan voor je waarde. Je wilt beter betalende klanten en je wilt meer klanten aantrekken door een goede marketing strategie. Je wilt je bedrijf gedeeltelijk gaan automatiseren en daarmee je maandelijkse omzet gaan verhogen.

Weet dat dit mogelijk is voor jou. Zonder jezelf te gaan profileren als high end fotograaf, zonder hoge advertentiebudgetten en zonder zelf een burn-out te krijgen.

De groei in jouw fotografie bedrijf zit ‘m in het slimmer gaan werken. Je persoonlijke strategie gaan bepalen en inzetten. En alles vervolgens gaan opschalen. En daar help ik jou bij.

Deze strategiesessie is voor fotografen die

✓ Moeiteloos meer klanten willen aantrekken om zo hun omzet te kunnen verdubbelen.

✓ Als fotograaf in bij- of hoofdberoep aan de slag gaan en een strategisch product aanbod willen neerzetten.

✓ Echt willen gaan staan voor hun waarde en hierdoor waardering en de juiste vergoeding krijgen voor hun werk.

Plan je strategiesessie met mij in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om hier te komen. We kijken daarbij ook of er een match is tussen ons en of ik je 1-op-1 verder zal kunnen helpen in je fotografie bedrijf.

Dit gesprek is trouwens 100% vrijblijvend, wees gerust.

PLAN DE SESSIE IN

Wie ben ik?

Drie jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken. Begin 2020 nam ik daarom een coach onder de arm die mij zou helpen met mijn bedrijf letterlijk naar een volgend niveau te tillen.

Sindsdien blijf ik optimaliseren en experimenteren, zodat mijn bedrijf strategisch steeds beter wordt en dus ook succesvoller wordt. Al deze kennis breng ik op mijn beurt met veel passie over aan mijn eigen coachees.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.

"Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom!!"

Tessy is echt een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super-aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd! Het zit ‘m in de kleine dingen tussendoor: een kaartje, een berichtje om te vragen hoe het gaat,… Tessy zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. En in tijden waarin coaching vaak nog offline moet gebeuren is dat zo waardevol! DANKU TESSY! Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom! <3 liefs, Caroline!

– Caroline Couck, Caroline Couck Photography

"Zeer goede en intensieve coaching!"

Zeer goeie en intensieve coaching, Tessy is zeer gedreven en enthousiast, dit straalt ze ook uit op haar cursisten, zeker een aanrader!

Thomas Evrard, Pics by Evrard Fotografie