Start to wedding

Ga zelfzeker van start als trouwfotograaf

Ben jij opgestart als huwelijksfotograaf in bijberoep of ben je van plan om in de toekomst op te starten? Of ben je misschien al een tijdje bezig met je fotografie bedrijf, gaat het goed en wil je nu huwelijksfotografie toevoegen aan je aanbod? Omdat je stiekem een droom hebt om de mooiste dag in iemand leven op beeld te kunnen vastleggen?

Maar loop je er tegenaan dat het nog niet gaat zoals jij zou willen?

Je hebt nu vooral het gevoel dat…

✓ Je nog niet klaar bent om jezelf te profileren als huwelijksfotograaf. Je hebt stress om te starten met huwelijksfotografie, omdat je hierbij maar één kans krijgt om zo’n prachtige dag in beeld te brengen.

✓ Je niet goed weet op welke belangrijke momenten je allemaal moet letten en klaar staan. Wat gebeurt er allemaal tijdens zo’n huwelijksdag?

✓ Je wilt graag in gesprek gaan met verloofden, maar je hebt geen idee hoe je hen kan bereiken. En als je dan in gesprek gaat: wat mag je zeker niet vergeten te vertellen? Je ziet het bos door de bomen niet meer.

✓ Je aanbod is voorlopig niet afgestemd op huwelijken. Je zou dit graag willen aanpassen, zodat je jouw ideale klant kan bereiken met een juiste marketing strategie.

✓ Je krijgt misschien al wel vragen binnen voor meer informatie i.v.m. je huwelijksaanbod, maar tot nu toe word je zelden geboekt als huwelijksfotograaf. Hier wil je verandering in brengen!

Je bent volledig klaar
om ervoor te gaan

Ik kan het me nog goed voor de geest halen: mijn allereerste huwelijk.

Méga spannend vond ik het, om de belangrijkste dag van iemand te mogen fotograferen. Spannend, maar tegelijkertijd was ik ook super dankbaar voor deze mooie kans die ik kreeg.

De weken voor het huwelijk voelde ik de zenuwen opkomen. De nacht voordien sliep ik niet. Had ik alle info wel goed doorgenomen en doorgegeven? Was ik wel voldoende klaar en voorbereid? Stond al mijn materiaal wel klaar?

Ik had helemaal niet het gevoel dat ik er klaar voor was om dat prachtig huwelijk te mogen fotograferen. Ik deed maar wat. En gewoon maar wat doen, deed niet veel goed aan mijn eigen zelfvertrouwen. 

Het feit dat ik zelf als gast nog maar één huwelijk bijgewoond had op dat moment, hielp ook niet echt.

Als ik de tijd kon terugdraaien en mezelf deftig had kunnen voorbereiden met een Start to wedding cursus, dan deed ik dat. En net om die reden heb ik mijn eigen Start to wedding cursus ontwikkeld. Jij mag zelf vol zelfvertrouwen je eerste huwelijk fotograferen. Zoals het hoort!

Je wilt niet te lang in die trial & error fase blijven vaststeken, je wilt niet aanmodderen. Je wilt vooral in actie schieten en meteen 200% voor je grote dromen gaan.

Ik help jou met Start to wedding verder in het bereiken van jouw grote droom…

✓ Ik help jou met je aanbod volledig af te stellen op jouw ideale klant. Bovendien maak je een plan op om in de toekomst verloofden aan te kunnen trekken. Zelfs wanneer je momenteel nog geen huwelijksportfolio hebt!

✓ Je leert mijn volledige manier van werken kennen: mijn pakketten, mijn fotoproducten én je leert werken aan je eigen mindset zodat je zelf stevig in je schoenen durft te gaan staan.

✓ Je leert verschillende communicatie kanalen kennen en ontdekt hoe je hier het best kan communiceren om jezelf te kunnen profileren als huwelijksfotograaf.

✓ Dankzij mijn tips ga je aan de slag met het maken van een eigen huwelijksbrochure die klanten overtuigt om met jou als huwelijksfotograaf in zee te gaan.

✓ Je leert zelfzeker aan de slag te gaan in een kennismakingsgesprek, zodat klanten jou na het gesprek boeken als huwelijksfotograaf. Dankzij mijn methode, weet je wat je wanneer moet vertellen om je ideale klant te overtuigen van jouw kunnen.

✓ Je krijgt een volledige inkijk van mijn manier van fotograferen tijdens een huwelijksdag. Bovendien vertel ik je meer over de belangrijkste momenten tijdens zo’n dag wanneer je zéker met je camera klaar zal moeten staan. Zo mis jij geen enkel belangrijk moment meer.

✓ Ik leer je hoe je jouw koppel kan ondersteunen bij het opmaken van de huwelijksplanning. Jij bent namelijk de expert, toon dat ook tijdens het gesprek!

In Start to wedding leer je niet alleen fotograferen in de volle zon, maar leer je klanten aantrekken en binnenhalen, een huwelijk voorbereiden en zelfzeker in je schoenen staan als huwelijksfotograaf.

In januari 2019 startte ik zelf op als fotograaf in bijberoep, in juni 2020 werd dit vervolgens mijn hoofdberoep. Of ik veel geluk had? Nee, dat niet. Ik heb van in het begin geïnvesteerd in mijn droom en toekomst en ervoor gezorgd dat ik zelf steeds beter werd als fotograaf. En dàt door dag in dag uit bezig te zijn met mijn passie. Dat is precies waar wij samen met Start to wedding naartoe zullen werken.

fotograaf-bruiloft-huwelijk-trouw-turnhout-tessy-hellemans- fotografie

Aan het einde van deze cursus...​

Beantwoord jij je aanvragen voor huwelijksfotografie in een mum van tijd.

Heb jij een huwelijksbrochure met voldoende informatie ontwikkeld dat koppels overtuigt om met jou in zee te gaan.

Heb jij een productaanbod in elkaar gestoken dat klanten in een mum van tijd aantrekt.

Heb je een plan uitgewerkt met stappen die je kan nemen om van start te kunnen gaan als huwelijksfotograaf.

Kan jij je klanten voldoende verder helpen met hun huwelijksplanning. Je weet welke tips je kan meegeven aan je koppel, zodat zij jouw vertrouwen winnen.

Je wilt...

✓ Je wilt graag starten met huwelijksfotografie, maar je weet totaal niet hoe je hieraan kan starten?

Je wilt graag iemand die je een duwtje in de rug geeft en je helpt bij de praktische zaken. Wat vermeld je bijvoorbeeld best in je e-mail na een aanvraag..?

✓ Je bent best onzeker en je stelt het fotograferen van je eerste huwelijk uit, omdat je niet goed weet of je er klaar voor bent of niet.

De inhoud van de cursus

In Start to wedding help ik jou om aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf, zonder enige ervaring of zonder zelf ooit op een huwelijk aanwezig te moeten zijn geweest. Van klanten aantrekken voor je huwelijksfotografie, tot de voorbereiding van een huwelijk, tot het fotograferen op het huwelijk zelf: ik leer je the full package.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je carrière als huwelijksfotograaf profijt van zal hebben. Wanneer je, dankzij deze online cursus, één huwelijksklant kan aantrekken heb je de cursus al minstens 3x terugverdiend!

Wanneer je meedoet aan Start to wedding ontvang je:

Leerplatform

Je krijgt onbeperkt toegang tot het online leerplatform om de 10 modules op eigen tempo te volgen. In ditzelfde leerplatform kan je per module vragen stellen onder de video die ik binnen de 48u voor jou beantwoord.

Werkboek

Per module kan je een werkboek downloaden in de online leeromgeving. Zo kan jij het maximale uit deze cursus halen en groei je sneller als huwelijksfotograaf. Dit bevat 98 pagina's om aan de slag te gaan.

Community

Je komt terecht in mijn online community waar je altijd terecht kan voor het delen van je favoriete beelden. Deze groep wordt jouw veilige haven, zodat jij hier steeds terecht kan voor inspiratie en feedback.

Feedback

In de leeromgeving kan jij terecht voor extra vragen. Deze beantwoord ik aan jou persoonlijk binnen de 48u. Bovendien kan je hier ook vragen van anderen terugvinden, zodat je nieuwe inzichten krijgt en bijleert.

Krijg onbeperkte toegang tot
deze 10 uitgebreide modules:

Tijdens deze eerste module krijg je heel wat mentale lessen mee om ervoor te durven staan als huwelijksfotograaf. Bovendien leg je de basis van je bedrijf, weet je wat je missie is en hoe je effectief van start kan gaan met het fotograferen van huwelijken.

Nadat de basis van je bedrijf gelegd is, ga je aan de slag met je aanbod. Dit aanbod wordt volgens een model samengesteld waardoor onze klanten ons automatisch beter leren kennen. Hierdoor verlagen we de drempel om geboekt te kunnen worden als huwelijksfotograaf. In deze module worden ook weer een aantal mindset lessen meegegeven.

Marketing is ontzettend belangrijk binnen in je bedrijf en zal tot nu nog niet zo’n belangrijke plaats innemen in je bedrijf. We gaan vanaf nu onderzoeken wie onze ideale klant is, hoe we haar kunnen aantrekken en hoe we ons aanbod op haar kunnen afstemmen. Vervolgens denken we na over manieren om met haar in contact te kunnen komen.

Whiee, je krijgt een aanvraag binnen voor huwelijksfotograaf! Zo leuk! Maar wat nu?

Samen gaan we aan de slag met manieren om ons bereik te vergroten om meer aanvragen binnen te krijgen en gaan we aan de slag met het uitsturen van de belangrijkste informatie naar onze koppels. In deze module worden alvast een aantal e-mail templates gedeeld waarmee je aan de slag kan gaan.

We gaan aan de slag met onze eigen huwelijksbrochure. Wat moet daar zeker aan bod komen en hoe kan dat eruit zien? Ik geef je voorbeelden mee, zodat je zelf aan de slag kan gaan.

Wat wordt er best besproken tijdens een kennismaking? Hoe pak je dit het beste aan, zodat dit waardevol is voor je klant? 

Hoe haal je uiteindelijk je koppel binnen en zet je jezelf over het stukje ‘sales’ dat aan bod komt tijdens het gesprek?

Hoe ondersteun je je koppel het best in het samenstellen van hun planning? Welke tips kan je meegeven aan je koppel, zodat zij gedurende hun belangrijke dag geen opgejaagd gevoel ervaren?

Tijdens deze module ontdek je welk materiaal je kan gebruiken tijdens het fotograferen van je huwelijk. Bovendien krijg je een aantal voorbeelden en tips mee om je fotografie naar een volgend level te kunnen brengen.

In deze module komt ook de meerwaarde van een preview aan bod.

Een huwelijksdag kan vrij druk overkomen. Als fotograaf sta je gedurende minstens 8 uren op je voeten en moet je continu alert kunnen zijn. Ik help je bij het samenstellen van je belangrijke fotografie momenten. Zo ben je zeker dat je alles op beeld zal hebben na de huwelijksdag.

Op voorhand kan je natuurlijk niet kiezen welk weer het zal worden. Daarom is het interessant om toch eens kort stil te staan bij wat je kan doen bij goed en slecht weer. Zo ben je zeker voorbereid om aan de slag te kunnen gaan!

Bonussen

BONUS 1: Overzicht van alle e-mail templates

Ik bundel voor jou al mijn e-mail templates om mijn huwelijksaanvragen te beantwoorden.
Hieruit kan je zelf zinnen copy pasten, zodat je zeker bent dat je e-mails voldoende informatie bevatten voor je koppels. Bovendien leer je hiermee je koppel te overtuigen om met jou in zee te gaan.

Je krijgt 6 e-mail templates t.w.v. €59.

BONUS 2: Bonusvideo’s achter de schermen

Mijn fotografie stagiair filmde me deze zomer gedurende een huwelijksdag. Zo krijg jij een blik achter de schermen en kom je te weten hoe het er écht aan toe gaat tijdens een huwelijksdag (voorbereiding huwelijk, gemeente, shoot, eten…).

Deze bonus is t.w.v. €249.

BONUS 3: Bonusvideo fotografie materiaal

Je krijgt een video te zien waarop je mij al mijn materiaal ziet klaarmaken om een huwelijk te gaan fotograferen.

Niet alleen krijg je in deze video een inkijk in mijn fotografie materiaal, maar ook in mijn persoonlijk (selfcare) materiaal.

Deze bonus is t.w.v. €39.

BONUS 4: Voorbeeld foto’s bij elk dagdeel van een huwelijk

Ik deel verschillende beelden met je uit verschillende huwelijken die ik deze zomer zelf fotografeerde. Bovendien geef ik je hierbij soms ook meer uitleg: er zijn namelijk keuzes die gemaakt moeten worden tijdens een huwelijksdag. Welke keuze maakte ik waar en waarom?

Deze bonus is t.w.v. €79.

Twijfel je?

Bekijk deze video en wie weet geraak je geprikkeld om zelf ook aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf.

Wat mijn klanten zeggen over mijn online coaching

Wie ben ik?

Twee jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken. Begin 2020 nam ik daarom een coach onder de arm die mij zou helpen met mijn bedrijf letterlijk naar een volgend niveau te tillen.

Sindsdien blijf ik optimaliseren en experimenteren, zodat mijn bedrijf strategisch steeds beter wordt en dus ook succesvoller wordt. Al deze kennis breng ik op mijn beurt met veel passie over aan mijn eigen coachees.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.

Aan de slag

In Start to wedding deel ik letterlijk met jou wat mijn manier van fotograferen & voorbereiden voor een huwelijk is. Deze professionele manier van werken als fotograaf zorgde ervoor dat ik in mijn tweede jaar als fotograaf in hoofdberoep kon starten.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn kennis met je én ik ben er voor je wanneer je toch nog extra vragen hebt.

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen toegang tot alle inhoud & modules.
549
449
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot alle 10 modules van Start to wedding. Je krijgt onbeperkte toegang tot het online leerplatform waar je alle 10 modules van het programma kan blijven herbekijken, zodat je steeds kan blijven groeien met je fotografie bedrijf.
  • De cursus is inclusief 3u45 aan beeldmateriaal met uitleg, voorbeelden en bijhorende opdrachten. Bovendien scoor je vandaag ook 5 extra bonussen, gratis en voor niks!
  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te bundelen per module in de online leeromgeving. Deze vragen worden vervolgens binnen de 48u voor je door mij beantwoord.
  • Je krijgt de mogelijkheid om tijdens het afrekenen te kiezen om te betalen in 3 termijnen of in één keer.

Merk je dat je toch nog twijfelt of Start to wedding geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op info@tessyhellemans.be, dan denk ik met je mee.

Veelgestelde vragen

Deze online cursus staat op ons online leerplatform waar je onmiddellijk na aankoop toegang tot krijgt. Dit wil zeggen dat je levenslang toegang hebt tot alle kennis die de online cursus je te bieden heeft (inclusief updates). Ook kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen.

Voor alle toekomstige huwelijksfotografen. Klikt leuk om te lezen, toch? Met deze cursus leg jij een goede basis om van start te gaan als huwelijksfotograaf. Na het volgen van deze cursus sta je zelfzeker in je schoenen en weet je wat je te doen staat tijdens de voorbereiding van een huwelijk.

Jouw vragen kunnen tussendoor in de online leeromgeving gepost worden. Alle vragen beantwoord ik steeds binnen de 48u tijdens werkdagen.

Vragen via sociale media of via mail worden niet beantwoord, we focussen in Start to wedding op het ‘samen leren’, zodat andere startende fotografen ook bijleren van jouw vragen en omgekeerd.

Na betaling van de online cursus, krijg je meteen toegang tot de cursus via je account op onze website. Dit wilt zeggen dat je meteen aan de slag kan gaan met de online cursus. 

Met deze cursus leg jij een goede basis om van start te gaan als huwelijksfotograaf. Na het volgen van deze cursus sta je zelfzeker in je schoenen en weet je wat je te doen staat tijdens de voorbereiding van een huwelijk. Laten we ons samen klaarmaken om de liefde vast te kunnen leggen!