Ga zelfzeker van start als trouwfotograaf

Ik kan het me nog goed voor de geest halen: mijn allereerste huwelijk.

Méga spannend vond ik het, om de belangrijkste dag van iemand te mogen fotograferen. Spannend, maar tegelijkertijd was ik ook super dankbaar voor deze mooie kans die ik kreeg.

De weken voor het huwelijk voelde ik de zenuwen opkomen. De nacht voordien sliep ik niet. Had ik alle info wel goed doorgenomen en doorgegeven? Was ik wel voldoende klaar en voorbereid? Stond al mijn materiaal wel klaar?

Ik had helemaal niet het gevoel dat ik er klaar voor was om dat prachtig huwelijk te mogen fotograferen. Ik deed maar wat. En gewoon maar wat doen, deed niet veel goed aan mijn eigen zelfvertrouwen. 

Het feit dat ik zelf als gast nog maar één huwelijk bijgewoond had op dat moment, hielp ook niet echt.

Als ik de tijd kon terugdraaien en mezelf deftig had kunnen voorbereiden met een Start to wedding cursus, dan deed ik dat. En net om die reden heb ik mijn eigen Start to wedding cursus ontwikkeld. Jij mag zelf vol zelfvertrouwen je eerste huwelijk fotograferen. Zoals het hoort!

Herken jij je in het volgende?

✓ Je wilt graag starten met huwelijksfotografie, maar je weet totaal niet hoe je hieraan kan starten?

Je wilt graag iemand die je een duwtje in de rug geeft en je helpt bij de praktische zaken. Wat vermeld je bijvoorbeeld best in je e-mail na een aanvraag..?

✓ Je bent best onzeker en je stelt het fotograferen van je eerste huwelijk uit, omdat je niet goed weet of je er klaar voor bent of niet.

Dan is deze online cursus Start to wedding echt iets voor jou!

Je bent op zoek naar...

Iemand die je op weg zet met alle praktische zaken om je start te maken als huwelijksfotograaf. Je kan namelijk al manueel fotograferen, maar je weet niet goed waarop je moet letten of welke info je allemaal kan communiceren aan je koppel.

Je wilt zelfzeker van start kunnen gaan als huwelijksfotograaf.

Aan het einde van deze cursus...

Beantwoord jij je aanvragen voor huwelijksfotografie in een mum van tijd.

Heb jij een huwelijksbrochure met voldoende informatie ontwikkeld dat koppels overtuigt om met jou in zee te gaan.

Heb jij een productaanbod in elkaar gestoken dat klanten in een mum van tijd aantrekt.

Heb je een plan uitgewerkt met stappen die je kan nemen om van start te kunnen gaan als huwelijksfotograaf.

Kan jij je klanten voldoende verder helpen met hun huwelijksplanning. Je weet welke tips je kan meegeven aan je koppel, zodat zij jouw vertrouwen winnen.

De modules

fotograaf-bruiloft-huwelijk-trouw-turnhout-tessy-hellemans- fotografie

Start to wedding is voor gepassioneerde fotografen die volledig warm worden van het fotograferen van de liefde. Na deze online cursus ben je volledig klaar om de mooiste dag van iemands leven te fotograferen.

De modules

Inbegrepen in de cursus

Online leerplatform

Je krijgt levenslang toegang tot het online leerplatform om de 10 modules op eigen tempo te volgen.

Werkboek

Per module kan je een werkboek downloaden in de online leeromgeving. Zo kan jij het maximale uit deze cursus halen en groei je sneller als huwelijksfotograaf. Het werkboek is super uitgebreid en bevat 98 pagina's.

Online community

Je komt terecht in een community waar je altijd terecht kan met al je vragen.

Bonus

Je krijgt aan het einde van de online cursus een overzicht van alle e-mail templates. Gratis en voor niks!

Voel je je vandaag...

✓ overweldigd door het werk van andere fotografen, want dat wil jij zelf ook kunnen?

onzeker, want je vindt het echt nog te spannend om een huwelijk te fotograferen?

 alsof je echt geen idee hebt hoe je kan starten met het fotograferen van huwelijken?

Wil je graag...

✓ zelfzeker opdrachten als bruidsfotograaf willen ontvangen?

ontspannen klanten kunnen ontvangen voor een eerste kennismakingsgesprek?

je aanbod optimaliseren, zodat je jouw ideale klant eindelijk kan aantrekken?

Wat mijn klanten zeggen over mijn online coaching

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

Deze online cursus staat op ons online leerplatform waartoe je onmiddellijk na aankoop toegang krijgt. Dit wil zeggen dat je levenslang toegang hebt tot alle kennis die de online cursus je te bieden heeft (inclusief updates). Ook kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen.

Voor alle toekomstige huwelijksfotografen. Klikt leuk om te lezen, toch? Met deze cursus leg jij een goede basis om van start te gaan als huwelijksfotograaf. Na het volgen van deze cursus sta je zelfzeker in je schoenen en weet je wat je te doen staat tijdens de voorbereiding van een huwelijk.

Aan de slag gaan met de online cursus kost je €649,- incl. BTW.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. Bovendien kom je in een facebookgroep terecht met gelijkgestemden. Samen vormen we een community en helpen we elkaar waar nodig.

Na betaling van de online cursus, krijg je meteen toegang tot de cursus via je account op onze website. Dit wilt zeggen dat je meteen aan de slag kan gaan met de online cursus. 

Met deze cursus leg jij een goede basis om van start te gaan als huwelijksfotograaf. Na het volgen van deze cursus sta je zelfzeker in je schoenen en weet je wat je te doen staat tijdens de voorbereiding van een huwelijk. Laten we ons samen klaarmaken om de liefde vast te kunnen leggen!

Start to wedding

Grijp je pre-order korting!
649
  • Je krijgt toegang tot alle 10 modules van Start to wedding.
  • Inclusief 3u45 aan beeldmateriaal met uitleg, voorbeelden en bijhorende opdrachten.
  • Je krijgt toegang tot de BONUS module van Start to wedding.
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in onze online community.
  • Je krijgt levenslange toegang tot het online leerplatform waar je extra vragen kan posten.