fotograaf-bruiloft-huwelijk-trouw-turnhout-tessy-hellemans- fotografie

Mijn fotografie pakketten

Het leven gaat snel voorbij. Herinneringen en mooie momenten in ons leven beleven we alsmaar vluchtiger. Het is tijd om even stil te staan en het moment vast te ‘klikken’.

Na een shoot krijg je beelden om voor altijd te kunnen koesteren… Een fotografie sessie is een onbetaalbaar geschenk voor jezelf of je familie.

Premium shoot

Full option shoot

Basis shoot

meest gekozen

+ 1 uur fotografie

+ locatie* naar keuze

+ 15 foto's in hoge resolutie

+ foto's te selecteren uit een online galerij

*exclusief reiskosten €0,50,-/km vanaf Turnhout

+ 1 uur fotografie

+ locatie* naar keuze

+ 40 foto's in hoge resolutie

+ foto's te selecteren uit een online galerij

*exclusief reiskosten €0,50,-/km vanaf Turnhout

+ 1 uur fotografie

+ locatie* naar keuze

+ ALLE foto's in hoge resolutie

+ linnen mini-album (15x15) cadeau

*exclusief reiskosten €0,50,-/km vanaf Turnhout

€295,-

265,-

€320,-

Vanaf:

VANAF:

VANAF:

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe omschrijf je jouw manier van fotograferen?

01

Ik vind het fijn om mensen te laten ontspannen en openbloeien voor de lens. Het liefst probeer ik dan ook spontane momenten te fotograferen, die mensen tonen wie ze echt zijn.

Mijn stijl is ongedwongen en spontaan. Ik vind het belangrijk dat je niet geposeerd op de foto staat, maar dat je plezier hebt voor de lens. Juist die emotie wil ik vangen op beeld.

Wij willen met jou in zee, hoe gaan we dan te werk?

02

Vul onderstaand formulier in om je shoot aan te vragen. Vervolgens leggen we samen een moment en een locatie vast. De factuur voor betaling krijg je voor de shoot toegestuurd. Zo kan je na de shoot de foto's zonder zorgen ontvangen voor je selectie.

Elk bovenstaand pakket is exclusief kilometervergoeding (€0,50,-/km vanuit Turnhout te rekenen).

Hoe en wanneer worden de foto's aangeleverd?

03

De foto's worden geleverd via een link van mijn server. De link is beveiligd met een wachtwoord.

Alle foto's van Tessy Hellemans worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Dit staat ook in de algemene voorwaarden geschreven. Boek je een fotografie sessie, dan ga je automatisch akkoord met het gebruiken van jouw foto's. Wil je dit liever niet, geef me dan zeker een seintje en dan overleggen we even wat er wel en niet mogelijk is.

Wat als het regent tijdens onze afspraak?

04

Ik hou, vlak voor een shoot, steeds het weer goed in de gaten. Bij regen spreken we meteen een nieuwe datum af. Bij bewolking doen we dit niet en gaat de shoot door.

Wat vinden mijn klanten van mijn shoots?

Noémie Yuko Flamant

"Ik en mijn man hebben een loveshoot gedaan bij Tessy. Communicatie verliep heel vlot en je voelt al direct de connectie! Tijdens de shoot voelde we ons helemaal op ons gemak en ze gaf ons de richtlijnen die we nodig hadden. We hadden echt enorm veel plezier!! Na nog geen week hebben we de foto’s aankregen van Tessy met een persoonlijke link. We werden er allebei een beetje stil van. Zo mooi en puur zijn die foto’s geworden! Tessy heeft heel veel talent en legt de juiste emoties vast. Dank u voor de foto’s. Wij zijn verliefd!"

Laura Lefebvre

"Een super toffe, enthousiaste dame die absoluut weet hoe ze de mooie kanten van iemand in kwalitatieve foto’s kan omzetten! Gaan shooten in een natuurlijke omgeving maakt dat het spontane foto’s worden met mooie kleuren. Ben zo blij met mijn foto’s! Danku, Tessy!"

Ellen D'hondt

"Ik werd vooral aangetrokken tot Tessy haar persoonlijkheid en sprak met haar af om samen te werken. Wat me opviel was haar voorbereiding en focus. Ze wist precies waar ze naartoe wou op basis van wat ik haar vooraf verteld had. Ik weet zelf goed wat ik wil maar toch hou ik ervan dat iemand leiding neemt tijdens een shoot en me hierin begeleidt. Tessy nam vooral foto's tijdens onze gesprekken. Dit zorgde voor heel spontane beelden. Ik kreeg nadien heel wat positieve reacties op mijn foto's die ik vooral gebruik voor social media en mijn website. Absolute aanrader!"

Vraag je shoot aan

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.