Alix Temmerman
Read More
Met heel veel enthousiasme ben ik door deze cursus gevlogen. Het was om te beginnen heel erg fijn om korte filmpjes te kunnen volgen. Tessy heeft niet enkel een aangename stem om naar te luisteren, ook wordt alles zéér duidelijk uitgelegd. Je kan dan nadien de uitleg ook nog eens lezen. Na alles door te nemen kon ik gemakkelijk aan de slag, enkel nog oefenen nu. Bedankt Tessy, jij bent voor mij 'de start' geweest.
Laura Van Bouwel
Laura Van Bouwel
Read More
Ik heb de online masterclass "word fotograaf" gevolgd van Tessy. Ik heb op die 10 weken tijd super veel bijgeleerd, van prijssetting tot verschillende tools die mijn werkflow veel gemakkelijker / sneller maken. Ik heb echt het gevoel klaar te zijn om te starten als fotograaf en sta veel zelfverzekerder in mijn schoenen! Ik heb dan ook ineens een business shoot laten doen om de juiste beelden te hebben voor men website, social media en huisstijl. En ook deze foto's zijn super mooi. Exact wat ik in gedachten had! Tessy, je bent een topper!
Britt Lievens
Read More
Ondanks dat het bij mezelf iets trager verloopt, heeft Tessy me op deze 10 mooie, leerrijke weken enorm verder geholpen. Met de masterclass te volgen, ga ik echt kunnen groeien in mijn toekomstig bedrijfje. Ik ben Tessy zo dankbaar, voor alles. Dit gaat van de cursus op zich, tot de late avonden waarop zij mijn vragen gewoon beantwoorden. Zo behulpzaam, lief en altijd even enthousiast! Indien jullie zelf ook willen groeien in fotografie en een eigen bedrijfje of bijberoep, De masterclass is echt een dikke aanrader! Alles op je eigen tempo en super veel interessante filmpjes, info & als kers op de taart een super leerrijk en leuk gesprek met Tessy, waarin je nog vele vragen kan stellen! Niets dan goeds hierover! 👍🏼
Julie Roothooft
Read More
Ik volgde de master class "Word fotograaf". Ik heb er heel veel praktische dingen uitgehaald. Tessy legt alles stap voor stap uit, heel duidelijk en allemaal dingen die je meteen in de praktijk kan omzetten. Ze heeft me doen inzien dat je als ondernemer gewoon moet gaan voor dat wat je graag wil bereiken en hoe je dat dan het beste doet! Ze staat altijd klaar voor je vragen te beantwoorden, ze helpt je graag mee vooruit! Een super lief en enthousiast persoon!!
Previous
Next
Annelies Huylebroeck
Annelies Huylebroeck
Read More
Ik deed een business shoot bij Tessy en ik kon hier geen betere fotograaf voor vragen. Tessy is heel easy going, heel vriendelijk, ze stelt je meteen op je gemak. Ze weet wat ze doet, maar staat tegelijk ook open voor je eigen suggesties. Ze laat je tijdens een shoot niet aan je lot over, maar stuurt je aan waar nodig zodat jij er op je mooist uitziet op de foto's. Hele snelle aflevering van de foto's, die echt één voor één adembenemend mooi zijn. Ze had een extra moeilijkheidsfactor waarmee ze rekening moest houden, en dat waren mijn honden, maar echt wauw, ze heeft dat super gedaan, en ze heeft echt de band tussen mij en mijn honden weten vast te leggen, wat ik superbelangrijk vind.
Sander Bogaert
Sander Bogaert
Read More
Al van voor de shoot spatte het enthousiasme van de fotografe er af via aankondigingen op social media. Vanaf het eerste contact was de ongedwongen sfeer en de vriendelijkheid van de fotografe meer dan voldoende om je helemaal op je gemak te doen voelen. Tijdens de shoot zelf had ze een heleboel ideeën om ons spontaan en gelukkig op beeld vast te leggen. We waren blij verrast met de foto's (en de snelle service, we kregen ze de dag erna al) want ze waren nóg beter dan dat we gedacht hadden. Ons ziet ze zeker nog terug!
Shana Maene
Shana Maene
Read More
Wij deden een engagementshoot bij Tessy. Tessy is een heel vriendelijk en enthousiaste dame. De afspraak verliep vlot, de locatie die ze opgaf was ook een topper! We zijn heel tevreden van Tessy, zeker een aanrader! De foto's waren ook heel tof en van goede kwaliteit!
Previous
Next