Reviews fotografie

Amber Bekaert

“Ik deed bij Tessy een borstvoedingsshoot met mijn dochtertje van 3 maanden. Van in het begin voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tessy toetste geregeld af hoe ik me voelde bij bepaalde settings, of ik nog comfortabel zat, of we het niet te koud hadden, … We namen ook geregeld pauze om ons even in een warm dekentje te wikkelen. Tijdens de voedingsmomenten zelf heerste er zoveel rust. Ik vergat soms even dat Tessy foto’s aan het maken was en dat kan je zien in het eindresultaat. De foto’s zijn alles waar ik op gehoopt had. Ze stralen liefde en intimiteit uit, een mooie weerspiegeling van hoe ik mij voel bij borstvoeding geven. Ik ben enorm dankbaar voor de mooie herinnering aan deze periode.”

“Tessy was onze huwelijksfotograaf en zij heeft dat fantastisch gedaan! Je voelt je meteen op je gemak bij haar, ze kent haar vak en levert prachtige resultaten af. Een aanrader om met haar samen te werken.”

Flora van Hoof

Katinka Zegers

“Een tijdje geleden deed ik met Tessy een borstvoedingsshoot. Ik was best wel zenuwachtig want je geeft letterlijk toch wel wat van je bloot. Ondanks het miezerige weer was het een super fijne ervaring. We voelden ons allebei enorm op ons gemak bij Tessy en het resultaat is fantastisch. Zo blij dat ik mooie herinneringen heb aan een intense periode.”

“Heel mooie foto’s en een fijne samenwerking. Ook heel snel in het doorsturen van de uiteindelijke fotoreeks :)”

Kim Masselin

Ellen Hervent

“Ik deed een tijdje geleden een zwangerschapsshoot bij Tessy. Ik was niet zo graag zwanger, en toch triggerde Tessy haar manier van fotograferen mij enorm! Nu ik bevallen ben van ons tweede kindje, kan ik alleen maar met een enorm fijn gevoel terugkijken naar zowel de shoot als de foto’s. Ik geniet volop van onze baby en heb toch een ongelofelijk mooie herinnering aan de moment waarop dat kleine wonder in mijn buik zat! Absoluut een aanrader voor alle zwangere mama’s!”

“Een fotografe waar je je thuis bij voelt. Ze kan de juiste momenten op een prachtige manier vastleggen. Tessy is een ongelooflijk getalenteerde fotografe. Heel aangenaam om mee samen te werken.”

Jochen Lauwers

Kaatje Henderickx

“Wat een fijne ervaring om met Tessy te gaan shooten. Ik voelde me helemaal op m’n gemak en ons zoontje zéker. Tessy zet haar model(len) op de eerste plaats. Het ging er spontaan, ontspannen en toch erg professioneel aan toe. Het voelde soms zelfs alsof er geen fotograaf bij was. En wat een prachtige resultaten! Daar gaan we nog lang van kunnen genieten.”

“Voor de eerste keer in ons leven een fotoshoot gedaan als koppel, met Tessy als fotografe. Mijn partner staat niet graag op de foto en houdt er niet van om in de spotlights te staan. Een fotoshoot van ons als koppel was dus best een uitdaging. Maar alles viel op zijn plooi met Tessy als fotografe. Tessy wist ons meteen op ons gemak te stellen wat uiteindelijk resulteerde in heel mooie, spontane foto’s. Deze krijgen zeker en vast een mooi plaatsje binnenshuis. Wij zijn zeer tevreden klanten!”

Tine Anseel