Start een succesvol fotografie bedrijf dankzij mijn gratis masterclass ZOOM in & FOCUS Framework...

Twee jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Om jou ook een succesvol duwtje in de rug te kunnen geven, organiseer ik mijn gratis online masterclass ZOOM in & FOCUS Framework. Druk op de button om data en uur te kiezen en schrijf je in!

Is dit herkenbaar?

✓ Je besteedt veel tijd in andere zaken dan het shooten zelf.

✓ Je verliest jezelf in het heen en weer mailen met klanten en brengt steeds uren door in Lightroom.

✓ Je wil je fotografie bedrijf naar een volgend level brengen en je hebt echt nood aan structuur en efficiëntie.

✓ Je gaat op het internet op zoek naar manieren om je workflow te versnellen, maar je komt er zelf niet uit.

Tijdens de masterclass ontdek je...

✓ De 10 bouwstenen van mijn fotografie bedrijf

✓ Hoe je prijs zelfzekerheid verkrijgt

✓ Welke voordelen een vrij werk shoot voor je heeft

✓ Welke materialen ik zelf gebruik als fotograaf

✓ Hoe je zorgt voor klantenbinding

✓ Hoe je tijd kan besparen in je fotografie bedrijf

Het ZOOM in & FOCUS Framework is voor startende fotografen die niet in de trial & error fase willen blijven vastzitten, maar die ambitieus willen werken aan een snelle workflow en een gestructureerd bedrijf.

Deze masterclass is voor diegene die...

✓ Efficiënter wil werken in zijn/haar fotografie bedrijf

✓ Meer tijd wil vrij maken voor het fotograferen zelf

✓ Startende fotograaf is en toch professioneler wil werken

✓ Beseft dat het starten van een bedrijf meer dan alleen kunnen fotograferen is en daarom aan de slag wilt gaan met het fundament van dat bedrijf

✓ Zelfzeker ‘ja’ wilt zeggen wanneer vrienden vragen om mooie foto’s van hun gezin te trekken

✓ Moeitelozer meer klanten aan wil trekken

Wat mijn klanten zeggen over ZOOM in & FOCUS:

Ik volgde het traject "Word fotograaf". Tessy bespaarde me heel veel opzoekwerk, want ze vertelde heel transparant alles wat ze wist over wat je nodig hebt om fotograaf te worden. Bij vragen kon ik steeds bij haar terecht en ik ben er zeker van dat ik dat zelfs na afloop van de masterclass nog kan! Tessy is een topcoach die je aanmoedigt om je dromen waar te maken! Ze zet je daarvoor aan het werk met leuke opdrachten. 't Is een grote investering (in jezelf!), maar meer dan waard als je kijkt hoeveel zelfvertrouwen je krijgt bij de keuzes die je maakt om op te starten als fotograaf. Ze bespaart je dankzij haar kennis heel wat trial-and-error!
Ik had nog niet gehoord van het traject tot iemand mij daarover vertelde, ik ben jou dan gaan opzoeken en de vraag gesteld of ik nog kon instappen. Eerst twijfelde ik want het is wel een grote investering, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ik heb zoveel bijgeleerd, ik heb echt een notitie boek vol geschreven met tips/ dingen die ik moet doen/ aanmaken. Ik heb het gevoel dat ik echt gegroeid ben in opzicht van "alles weten om te starten" en achter mezelf en men werk staan. Door deze masterclass heb ik echt het gevoel klaar te zijn om te starten, en er helemaal in te vliegen! & Wat het op bracht... een website, prijslijst, een nieuwe camera, super veel handige tools om toe te passen, En ik heb een super toffe persoon leren kennen!! dat alleen al 😉
Voor het traject voelde ik me heel onzeker over het al dan niet starten in bijberoep als fotografe. Ben ik wel goed genoeg? Weet ik er wel genoeg van? Hoe pak ik dat allemaal best aan? Tijdens het volgen van deze masterclass voel je je zelfzekerheid en je enthousiasme meer en meer groeien. En dat is zo fijn. Ik heb altijd getwijfeld wat ik wilde doen en wat ik goed kon. En ik denk dat ik dat nu gevonden heb of durf tonen 🙂 dankjewel Tessy om in mij te geloven en voor de steunberichtjes! Doet deugd om zo’n enthousiaste coach te hebben!
Previous
Next

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

15 min. na het einde van de online masterclass krijg je een replay doorgestuurd. Tot 48u na de masterclass kan je deze herbekijken.

Deelname aan deze online masterclass is gratis.

Je mag tijdens de online masterclass vragen stellen. Er kijken steeds heel wat deelnemers naar mijn online masterclass. Wanneer ik er niet toe kom om jouw vraag live te beantwoorden, kan je jouw vraag altijd nog doorsturen naar info@tessyhellemans.be.

De online masterclass zelf duurt ongeveer een 40-tal minuten. Gedurende deze masterclass geef ik je heel wat handvaten mee succesvol te starten aan jouw fotografie bedrijf.