Vraag de prijs die jij waard bent!

In mijn ZOOM in & FOCUS coachingstraject is je prijs berekenen onmisbaar. Heel wat creatievelingen durven namelijk hun prijs niet te vragen. Hierdoor zijn er te weinig inkomsten in je bedrijf en draai je, zelfs zonder dat je het weet, verlies of break-even.

Als fotograaf doe je je job namelijk doodgraag. En daarom is het moeilijk om voor je passie geld te durven vragen. Bovendien is fotografie heel subjectief. De ene vindt jouw stijl supermooi, maar de ander zal eerder een andere fotograaf inhuren. En maar goed ook… Zo is er voor ieder wat wils!

Ik geef jou een schop onder je kont

Als coach geef ik jou een schop onder je kont om de prijs te durven vragen die je nodig hebt om van je bedrijf een succesverhaal te schrijven. En omdat ik zoveel mogelijk fotografen wil bereiken en verder helpen, geef ik nu eenmalig mijn prijszetting strategie in een live masterclass.

De masterclass vindt eenmalig plaats op dinsdagavond 28 september om 19u en zal ongeveer 1u duren. Nadien krijg je de replay doorgestuurd waar je onbeperkt toegang tot krijgt. Ideaal dus, om je bedrijf naar een hoger level te tillen!

Tessy nodigt je uit

✓ Dinsdag 28/09 om 19u

✓ Live – interactief – online

✓ Nu tijdelijk geen € 139,- maar € 89,- 

Tijdelijke early bird actie!

Neem een +1 (extra gast) mee voor slechts € 1,-!

Is dit herkenbaar?

✓ Je durft je prijs niet te verhogen uit schrik dat je klanten zal verliezen.

✓ Je hebt geen idee hoe je je prijs kan berekenen en hoe je deze prijs moet communiceren.

✓ Als klanten jou vragen waarom je de prijs vraagt die je vraagt, blijft het stil en sta je met je mond vol tanden…

✓ Je bent onzeker en loopt weg van alles wat met prijszetting te maken heeft.

Je bent op zoek naar...

Een manier waarop het anders kan. Jij wilt leren hoe je jouw prijs zelf kan bepalen en evalueren, waardoor je steeds betaald wordt naar je eigenwaarde. Na deze masterclass sta jij volledig achter je prijs en durf jij deze uit te spreken wanneer toekomstige klanten ernaar vragen. Jouw fotografie bedrijf wordt op deze manier winstgevend, omdat je bewust bezig bent met je kosten en prijzen.

Aan het einde van deze masterclass...

✓ Heb jij jouw eigen kosten in kaart gebracht, zodat jij je prijs kan onderbouwen naar je klanten toe.

✓ Kan je met mijn techniek je prijsstrategie opbouwen, zodat je de prijs durft vragen die je waard bent.

✓ Heb je strategisch nagedacht over de pakketten die jij wilt aanbieden en waarom.

✓ Weet je jouw eigen mentale belemmeringen de baas en is het begrip ‘prijszetting’ niet meer negatief geladen voor jou.

✓ Kan je jouw eigen prijsstrategie evalueren en bijsturen in de toekomst.

Deze masterclass over prijszetting is voor jou geschikt als je zelfzeker je prijs wilt berekenen en aanpassen om sterk in je schoenen te kunnen staan als ondernemer.

Ik nam er een podcast aflevering over op

Als fotograaf of als creatief ondernemer in het algemeen is het best lastig om je prijzen te bepalen. Ben ik wel goed genoeg? Vinden anderen mijn werk die prijs waardig? Het is een struggle die ik vaak zie terugkomen. Toch is het belangrijk om voor je werk een prijs te vragen, anders spreek je niet van een bijberoep, maar eerder van een hobby. Ik ging met Robin van Strever in gesprek over hoe je jouw prijsberekening kan aanpakken.

Masterclass prijszetting

✓ Dinsdag 28/09 om 19u

✓ Live – interactief – online

✓ Nu tijdelijk geen € 139,- maar € 89,- 

Tijdelijke early bird actie!

Neem een +1 (extra gast) mee voor slechts € 1,-!

Inbegrepen in de masterclass:

Live masterclass

Na inschrijving word je uitgenodigd voor de live masterclass op dinsdagavond 28 september om 19u.

Live ondersteuning

Kan je er live bij zijn, kan je extra vragen stellen en kan je live extra ondersteund worden.

Werkdocumenten

Voor de masterclass start krijg jij werkdocumenten (pdf en excel) toegestuurd om de opdrachten tijdens de masterclass optimaal te kunnen maken.

Replay

Na de live masterclass krijg je een replay toegestuurd die je onbeperkt kan herbekijken.

Voel je je vandaag...

✓ je zit met je handen in het haar en weet echt niet hoe je je prijzen als fotograaf moet aanpassen.

✓ je bent onzeker en wilt liever gewoon nooit communiceren over prijzen.

✓ je hebt het gevoel dat je nooit goed genoeg zal zijn om als fotograaf je kost te kunnen verdienen.

Wil je graag...

✓ meer nadenken over je aankopen en verkopen als fotograaf.

✓ concreter en vol zelfvertrouwen bezig zijn met de cijfers waar je voordien van wegliep.

✓ een professionelere uitstraling krijgen, zodat je kan nadenken over je toekomst als fotograaf.

Wat mijn klanten zeggen over mijn coachingstrajecten:

Ik volgde het traject "Word fotograaf". Tessy bespaarde me heel veel opzoekwerk, want ze vertelde heel transparant alles wat ze wist over wat je nodig hebt om fotograaf te worden. Bij vragen kon ik steeds bij haar terecht en ik ben er zeker van dat ik dat zelfs na afloop van de masterclass nog kan! Tessy is een topcoach die je aanmoedigt om je dromen waar te maken! Ze zet je daarvoor aan het werk met leuke opdrachten. 't Is een grote investering (in jezelf!), maar meer dan waard als je kijkt hoeveel zelfvertrouwen je krijgt bij de keuzes die je maakt om op te starten als fotograaf. Ze bespaart je dankzij haar kennis heel wat trial-and-error!
Ik had nog niet gehoord van het traject tot iemand mij daarover vertelde, ik ben jou dan gaan opzoeken en de vraag gesteld of ik nog kon instappen. Eerst twijfelde ik want het is wel een grote investering, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ik heb zoveel bijgeleerd, ik heb echt een notitie boek vol geschreven met tips/ dingen die ik moet doen/ aanmaken. Ik heb het gevoel dat ik echt gegroeid ben in opzicht van "alles weten om te starten" en achter mezelf en men werk staan. Door deze masterclass heb ik echt het gevoel klaar te zijn om te starten, en er helemaal in te vliegen! & Wat het op bracht... een website, prijslijst, een nieuwe camera, super veel handige tools om toe te passen, En ik heb een super toffe persoon leren kennen!! dat alleen al 😉
Voor het traject voelde ik me heel onzeker over het al dan niet starten in bijberoep als fotografe. Ben ik wel goed genoeg? Weet ik er wel genoeg van? Hoe pak ik dat allemaal best aan? Tijdens het volgen van deze masterclass voel je je zelfzekerheid en je enthousiasme meer en meer groeien. En dat is zo fijn. Ik heb altijd getwijfeld wat ik wilde doen en wat ik goed kon. En ik denk dat ik dat nu gevonden heb of durf tonen 🙂 dankjewel Tessy om in mij te geloven en voor de steunberichtjes! Doet deugd om zo’n enthousiaste coach te hebben!
Previous
Next

Masterclass prijszetting

✓ Dinsdag 28/09 om 19u

✓ Live – interactief – online

✓ Nu tijdelijk geen € 139,- maar € 89,- 

Tijdelijke early bird actie!

Neem een +1 (extra gast) mee voor slechts € 1,-!

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

Yesss, zeker en vast! Na de live masterclass krijg je binnen de 48u een replay toegestuurd van de masterclass. Zo kan je altijd terugkijken naar de inhoud of kan je de masterclass achteraf bekijken als je live niet aanwezig zou kunnen zijn.

Ik zie heel wat fotografen met een té goedkoop aanbod. Je bent je er vaak niet bewust van welke uitgaven je als fotograaf hebt… Tot je het berekent. Ik wil komaf maken met fotografie bedrijven die ten onder gaan, omdat de prijzen die ze waard zijn niet gevraagd durven worden. Daarom bied ik deze masterclass goedkoop en eenmalig aan.

Als je live aanwezig bent, kan je extra vragen stellen. Kan je niet live aanwezig zijn, is dat iets moeilijker. Ik raad daarom altijd aan om toch te proberen aanwezig te zijn tijdens de masterclass.

De masterclass is gepland op dinsdagavond 28 september om 19u.

Deze masterclass biedt jou zelfzekerheid om als fotograaf jouw prijs te vragen. Bovendien krijg je een toekomstbeeld over je bedrijf, want je weet welke kosten je kan maken en welke prijzen je in de toekomst moet vragen. Je krijgt heel wat mentale lessen mee om je negativiteit over prijszetting los te laten en je leert je prijs zelfzeker te communiceren dankzij het in kaart brengen van je eigen kosten.

Laten we samen werken aan jouw fotografie bedrijf:

We gaan op dinsdagavond 28 september om 19u van start!

Durf jouw prijs vragen!

139
89
  • Je krijgt toegang tot de live masterclass prijszetting voor fotografen.
  • Je krijgt ondersteunen en begeleiding tijdens de live masterclass.
  • Je krijgt na de masterclass een replay toegestuurd die je onbeperkt kan herbekijken.
  • Jouw extra werkdocumenten blijven levenslang beschikbaar voor jou.
  • Neem een extra gast mee voor slechts € 1,-!