Gratis online masterclass kickstart shooting

Meld je op deze webpagina aan bij onze gratis online masterclass kickstart shooting. Deze masterclass kan je zowel overdag als ‘s avonds volgen, je krijgt nadien altijd een opname toegestuurd om deze te kunnen herbekijken.

Klik op de knop om de beschikbare data en tijden te zien. 

Neem de eerste stap binnenin de fotografie wereld

Vier jaar geleden startte ik met fotograferen. In 2017 kocht ik mijn eerste toestel aan om op Erasmus naar Finland te kunnen vertrekken. Men vertelde mij dat ik wel snel zou kunnen werken met m’n camera en dat de automatische stand goed genoeg was om mee aan de slag te kunnen gaan.

Al gauw ontdekte ik dat de automatische stand me begon tegen te werken. Mijn camera wist namelijk niet wat ik wilde scherpstellen en wist niet met welk doel ik mijn foto’s trok. Ik begon me hierin te verdiepen, want dit probleem triggerde me om meer te weten te komen over mijn toestel en het manueel fotograferen.

 

Vier jaar later ken ik mijn camera als m’n broekzak en schakelde ik ondertussen over op een systeemcamera. Ik geef mijn passie dagelijks door aan andere (hobby)fotografen die ook professioneler willen fotograferen. In de gratis online masterclass kickstart shooting maak je kennis met de drie fases van een interessant beeld.

In deze masterclass ontdek je

Bij welke soorten fotografie je gebruik kan maken van een professionelere camera

Wat de kenmerken zijn van een interessant beeld

Hoe je jouw camera kan voorbereiden vooraleer te gaan fotograferen

Welke accessoires jou kunnen helpen tijdens de voorbereiding op het fotograferen

Hoe je steeds beter wordt als fotograaf

Op welke zaken je moet letten tijdens het fotograferen en tijdens het nabewerken

Deze gratis masterclass is voor diegene die

Een nieuwe camera zal aankopen of thuis eentje onder het stof heeft liggen

Echt meer wilt weten van fotografie en staat te popelen om met zijn/haar camera aan de slag te kunnen gaan

✓ In gang getrokken wilt worden om zijn/haar toestel te leren kennen

Vastberaden is om bij te willen leren en volledig voor de fotografie wilt gaan

Zelfzeker ‘ja’ wilt zeggen wanneer vrienden vragen om mooie foto’s van hun gezin te trekken

De gratis online masterclass Kickstart shooting is voor enthousiastelingen die meer te weten willen komen over fotografie en nabewerking.

Wat mijn klanten zeggen over mijn cursussen

Lien Mignon
Read More
Ik heb net de cursus basisfotografie van Tessy beëindigd. Ik ben zooooo blij dat ik dit gedaan heb. Na ongeveer 3 jaar een fototoestel te hebben en regelmatig te fotograferen, kreeg ik zelf meer aanvragen voor betalende foto opdrachten. Deze wou ik nog niet aanvaarden, omdat ik mijzelf nog niet goed genoeg vond en eigenlijk vooral fotografeerde op automatische stand. Door deze cursus heb ik super veel bijgeleerd over lenzen, diafragma’s en belichting. Door Tessy haar cursus ben ik veel zelfzekerder geworden om aan de slag te gaan. Tessy is een super madam die mij steeds hielp als ik vragen had. Nog geen enkele minuut spijt gehad dat ik hier aan begonnen ben!! Als ze ooit een andere cursus uitbrengt schrijf ik mij zeker in.
Shana Maenes
Read More
ik volgde de start to wedding workshop en hoe zalig is deze gegeven?! ik haalde hier enorm veel tips uit! daarna besloot ik me ook maar in te schrijven voor de cursus basisfotografie! wat ik heerlijk vind aan deze cursus is dat het totaal ongedwongen is, je kunt het op je eigen tempo en kunnen volgen! Dit vond ik ideaal! Nadat mijn camera stof stond te vergaren in de kast en ik normaal op automatische stand fotografeer, durf ik nu eindelijk met de instellingen prutsen en zijn mijn foto's tig keer mooier! Moest er nog een workshop komen dan schrijf ik me zeker terug in
Maud Van den Heuvel
Read More
Ik heb een hele fijne workshop bij Tessy gevolgd. Ze geeft duidelijke uitleg door middel van filmpjes en foto’s. Indien je iets niet begrijpt dan maakt ze altijd tijd voor je om je zo goed mogelijk verder te helpen! Tessy heel erg bedankt voor de fijne en uitgebreide workshop! Hieronder de foto’s die ik gemaakt heb na alle tips en tricks van Tessy. Liefs Maud
Previous
Next

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

15 min. na het einde van de online masterclass krijg je een replay doorgestuurd. Tot 48u na de masterclass kan je deze herbekijken.

Deelname aan deze online masterclass is gratis.

Je mag tijdens de online masterclass vragen stellen. Er kijken steeds heel wat deelnemers naar mijn online masterclass. Wanneer ik er niet toe kom om jouw vraag live te beantwoorden, kan je jouw vraag altijd nog doorsturen naar info@tessyhellemans.be.

De online masterclass zelf duurt ongeveer een dik half uur. Gedurende dit half uur geef ik je heel wat informatie over de drie fases van fotografie.