Ga aan de slag met Lightroom en leer het programma kennen als je broekzak...

Nadat ik de fotografie onder de knie had, kwam ik tot het besef dat mijn foto’s een extra ‘bad’ nodig hadden, waarin ik ze volledig kon afwerken. Ik zie fotograferen namelijk als het doorlopen van drie verschillende fases. Eerst heb je de voorbereiding, vervolgens het fotograferen en als laatste het nabewerken.

Wil ik hiermee zeggen dat het nabewerken een even belangrijke fase is als het fotograferen zelf? Absoluut. Ik wil mijn afbeelden dankzij mijn bewerking naar een volgend level brengen. Dankzij aan de juiste ‘knopjes’ te draaien in Lightroom, zorg ik ervoor dat ik zelf kies welk onderdeel in mijn foto in the picture komt te staan en de aandacht krijgt.

In deze online cursus Lightroom basis leer jij je eigen foto’s bewerken zoals een professioneel fotograaf. Je leert hoe het programma werkt, krijgt uitdagingen en opdrachten mee om met het programma aan de slag te gaan en je kan op eigen tempo én met de nodige ondersteuning met al deze kennis aan de slag gaan.

Herken jij je in het volgende?

✓ Wil je meer uit je beelden halen dan enkel het fotograferen?

Bewerk je jouw foto’s reeds met een preset op de gratis app Lightroom mobile?

Ben je klaar om een diepe duik te nemen in de desktop versie van Lightroom om zo zelf presets te ontwikkelen en je eigen stijl te ontwikkelen als fotograaf?

Dan is deze online cursus Lightroom basis echt iets voor jou!

Je bent op zoek naar...

Iemand die jou het programma Lightroom in duidelijke mensentaal kan uitleggen. Zo kan je zelfstandig aan de slag gaan met het programma om je beelden naar een volgend level te kunnen brengen.

Aan het einde van deze cursus...

Kan je zelf aan de slag in Lightroom om je eigen foto’s te bewerken naar eigen stijl en smaak.

Weet je hoe je zelf je eigen presets kan maken en gebruiken.

Leer je op eigen tempo werken met het programma.

Weet je hoe je storende elementen uit je beelden kan verwijderen.

Kan je zelf op een vlotte manier aan de slag met het programma om beelden te ontwikkelen waar je écht trots op bent.

De modules

LIGHT up the ROOM is voor de (hobby) fotograaf die zijn/haar afbeeldingen naar een volgend niveau wil brengen. Door juist gebruik te maken van het programma Lightroom, kan je zelf je eigen focus punten binnenin je afbeelding kiezen.

De modules

Inbegrepen in de cursus

Online leerplatform

Je krijgt levenslang toegang tot het online leerplatform om de 9 modules op eigen tempo te volgen.

Online community

Je komt terecht in een community waar je altijd terecht kan met al je vragen.

Bonus

Je krijgt aan het einde van de online cursus een lijst met veelgebruikte sneltoetsen binnenin Lightroom, zodat je sneller kan werken. Gratis en voor niks!

Voel je je vandaag...

✓ overweldigd door het werk van andere fotografen, want dat wil jij zelf ook kunnen?

onzeker, want Lightroom lijkt jou een ingewikkeld programma om mee aan de slag te kunnen?

alsof je nood hebt om jouw eigen beelden een niveau hoger te tillen?

Wil je graag...

✓ jouw eigen stijl leren ontwikkelen, zodat anderen jouw beelden herkennen?

anderen omver blazen dankzij jouw eigen Lightroom skills?

zelfzeker ‘ja’ kunnen zeggen wanneer vrienden je vragen om mooie foto’s af te leveren?

Wat mijn klanten zeggen over deze online cursus

Maya De Greef
Read More
Super professionele uitleg, maar toch lekker op niveau van een complete leek. Heel uitgebreid en altijd klaar om vragen te beantwoorden. SUPER ❤️

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

Deze online cursus staat op ons online leerplatform waartoe je onmiddellijk na aankoop toegang krijgt. Dit wil zeggen dat je levenslang toegang hebt tot alle kennis die de online cursus je te bieden heeft. Ook kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die in de toekomst bezig wil zijn met fotografie. Zo kan je, na het volgen van de online cursus, aan de slag gaan als hobby fotograaf, of zelfs als professioneel fotograaf.

Aan de slag gaan met de online cursus kost je €119,- incl. BTW.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. Bovendien kom je in een facebookgroep terecht met gelijkgestemden. Samen vormen we een community en helpen we elkaar waar nodig.

Na betaling van de online cursus, krijg je meteen toegang tot de cursus via je account op onze website. Dit wilt zeggen dat je meteen aan de slag kan gaan met de online cursus.

Na het volgen van deze online cursus, ken je het programma Lightroom als je broekzak. Alle aanpassingen die je kan aanbrengen aan je afbeeldingen in Lightroom worden op een laagdrempelige manier uitgelegd, zodat je snel zelf aan de slag kan met het ontwikkelen van je eigen stijl als fotograaf.

LIGHT up the ROOM

119
  • Je krijgt toegang tot alle 9 modules van LIGHT up the ROOM.
  • Inclusief 1u40 aan beeldmateriaal en bijhorende opdrachten.
  • Je krijgt toegang tot de BONUS module van LIGHT up the ROOM.
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in onze online community.
  • Je krijgt levenslange toegang tot het online leerplatform waar je extra vragen kan posten.