Gratis training
De 6 must do's om succesvol als fotograaf te starten

Start vandaag nog met groeien als fotograaf

Je bent al langer fotograaf in bijberoep of hoofdberoep en je weet dat een duidelijke marketing strategie je meer klanten zou kunnen opbrengen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Maar dan zit je ineens zonder klanten. Je begint te twijfelen of het wel een goed idee was om een fotografie bedrijf te starten en trekt jezelf volledig in twijfel. Ben ik wel goed genoeg? Kàn ik wel mijn droom waarmaken?

Je voelt je onzeker, je begint jezelf te vergelijken met andere fotografen en je houdt jezelf klein.

Herkenbaar? Dan is het tijd om te gaan werken aan de basis van je fotografie bedrijf.

Twijfel je? Ga met me in gesprek en bespreek samen met mij je kansen om door te groeien met je fotografie bedrijf. Ook wanneer je meer dan €1500 consistente omzet draait als fotograaf, ben je hier welkom om samen op te schalen en verdere stappen te zetten met je fotografie bedrijf.

Volg mij op Instagram voor nog meer inspiratie en strategisch advies.

Word gecoacht als fotograaf dankzij de podcast afleveringen die voor je online staan.