Gratis online masterclass Start to wedding

Meld je op deze webpagina aan bij onze gratis online masterclass Start to wedding. Na de masterclass krijg je de opname toegestuurd om deze te kunnen herbekijken.

Klik op de knop om de beschikbare data en tijden te zien. 

Ga aan de slag als huwelijksfotograaf

Ik kan het me nog goed voor de geest halen: mijn allereerste huwelijk.

Méga spannend vond ik het, om de belangrijkste dag van iemand te mogen fotograferen. Spannend, maar tegelijkertijd was ik ook super dankbaar voor deze mooie kans die ik kreeg.

De weken voor het huwelijk voelde ik de zenuwen opkomen. De nacht voordien sliep ik niet. Had ik alle info wel goed doorgenomen en doorgegeven? Was ik wel voldoende klaar en voorbereid? Stond al mijn materiaal wel klaar?

Ik had helemaal niet het gevoel dat ik er klaar voor was om dat prachtig huwelijk te mogen fotograferen. Ik deed maar wat. En gewoon maar wat doen, deed niet veel goed aan mijn eigen zelfvertrouwen.

Het feit dat ik zelf als gast nog maar één huwelijk bijgewoond had op dat moment, hielp ook niet echt.

Als ik de tijd kon terugdraaien en mezelf deftig had kunnen voorbereiden met een Start to wedding cursus, dan deed ik dat. En net om die reden heb ik mijn eigen Start to wedding cursus ontwikkeld. Jij mag zelf vol zelfvertrouwen je eerste huwelijk fotograferen. Zoals het hoort!

In deze masterclass ontdek je

✓ Hoe je kan starten als huwelijksfotograaf.

✓ Hoe je klanten kan aantrekken voor je huwelijksfotografie.

✓ Hoe je een huwelijksbrochure zelf kan ontwikkelen.

✓ Hoe jouw kennismakingsgesprek kan plaatsvinden en verlopen.

✓ Welk materiaal je allemaal kan gebruiken tijdens de wedding shoot.

✓ Welke belangrijke fotografie momenten je zeker niet mag missen tijdens de huwelijksdag.

Deze gratis masterclass is voor diegene die

✓ Kan manueel fotograferen en graag zou willen starten met huwelijksfotografie.

✓ Graag meer zou willen ontdekken over de organisatie van een huwelijk als fotograaf.

✓ Moeilijk klanten kan vinden voor huwelijksfotografie.

✓ Onzeker is over het shooten van huwelijken en graag sterker in de schoenen zou willen staan.

✓ Droomt van een carrière als huwelijksfotograaf.

De gratis online masterclass Start to wedding is voor ambitieuze fotografen die graag iemands belangrijkste dag zouden willen fotograferen.

Wat mijn klanten zeggen over mijn cursussen

Lien Mignon
Read More
Ik heb net de cursus basisfotografie van Tessy beëindigd. Ik ben zooooo blij dat ik dit gedaan heb. Na ongeveer 3 jaar een fototoestel te hebben en regelmatig te fotograferen, kreeg ik zelf meer aanvragen voor betalende foto opdrachten. Deze wou ik nog niet aanvaarden, omdat ik mijzelf nog niet goed genoeg vond en eigenlijk vooral fotografeerde op automatische stand. Door deze cursus heb ik super veel bijgeleerd over lenzen, diafragma’s en belichting. Door Tessy haar cursus ben ik veel zelfzekerder geworden om aan de slag te gaan. Tessy is een super madam die mij steeds hielp als ik vragen had. Nog geen enkele minuut spijt gehad dat ik hier aan begonnen ben!! Als ze ooit een andere cursus uitbrengt schrijf ik mij zeker in.
Shana Maenes
Read More
ik volgde de start to wedding workshop en hoe zalig is deze gegeven?! ik haalde hier enorm veel tips uit! daarna besloot ik me ook maar in te schrijven voor de cursus basisfotografie! wat ik heerlijk vind aan deze cursus is dat het totaal ongedwongen is, je kunt het op je eigen tempo en kunnen volgen! Dit vond ik ideaal! Nadat mijn camera stof stond te vergaren in de kast en ik normaal op automatische stand fotografeer, durf ik nu eindelijk met de instellingen prutsen en zijn mijn foto's tig keer mooier! Moest er nog een workshop komen dan schrijf ik me zeker terug in
Maud Van den Heuvel
Read More
Ik heb een hele fijne workshop bij Tessy gevolgd. Ze geeft duidelijke uitleg door middel van filmpjes en foto’s. Indien je iets niet begrijpt dan maakt ze altijd tijd voor je om je zo goed mogelijk verder te helpen! Tessy heel erg bedankt voor de fijne en uitgebreide workshop! Hieronder de foto’s die ik gemaakt heb na alle tips en tricks van Tessy. Liefs Maud
Previous
Next

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Veelgestelde vragen

15 min. na het einde van de online masterclass krijg je een replay doorgestuurd. Tot 48u na de masterclass kan je deze herbekijken.

Deelname aan deze online masterclass is gratis.

Je mag tijdens de online masterclass vragen stellen. Er kijken steeds heel wat deelnemers naar mijn online masterclass. Wanneer ik er niet toe kom om jouw vraag live te beantwoorden, kan je jouw vraag altijd nog doorsturen naar info@tessyhellemans.be.

De online masterclass zelf duurt ongeveer een 40-tal minuten. Gedurende deze tijd krijg je handvaten mee voor jouw start als huwelijksfotograaf.