Als je NU meedoet, krijg je €€883 aan gratis bonussen bovenop de cursus én stap je niet in aan €1950 maar aan €1450.

(Nog maar 12 plekken beschikbaar!)

dagen
uren
minuten
seconden

Word fulltime fotograaf

... en trek moeiteloos klanten
aan dankzij je online strategie

"Ben ik wel goed genoeg?"

Je bent al langer fotograaf in bijberoep of hoofdberoep en je weet dat een duidelijke marketing strategie je meer klanten zou kunnen opbrengen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Maar dan zit je ineens zonder klanten. Je begint te twijfelen of het wel een goed idee was om een fotografie bedrijf te starten en trekt jezelf volledig in twijfel. Ben ik wel goed genoeg? Kàn ik wel mijn droom waarmaken?

Je voelt je onzeker, je begint jezelf te vergelijken met andere fotografen en je houdt jezelf klein.

Herkenbaar? Dan is het tijd om te gaan werken aan je online marketing strategie.

"Ik zou dat ook wel willen..."

We volgen ze allemaal: de fotografen die steeds van de daken schreeuwen dat ze volgeboekt zijn voor de rest van het jaar.

Zij leggen de basis van hun fotografie bedrijf en bouwen hierop verder, zodat ze uiteindelijk nog moeiteloos ideale klanten aantrekken en dag in dag uit doen wat ze het allerliefste doen.

Vanaf je het spel van het ondernemerschap onder de knie hebt, wordt jouw fotografie bedrijf een hele grote speeltuin waar enkel speeltuigen staan die jij het allerliefste gebruikt.

Je wilt graag automatisch nieuwe klanten aantrekken die 100% met jou matchen, zonder je jezelf nog al te veel zorgen te moeten blijven maken over jouw eigen boterham verdienen.

Dus waarom niet nu starten met het verkrijgen van klanten die terugkeren, zodat jij jezelf een degelijk loon kan gaan uitkeren met je fotografie (en een eventueel online aanbod)?

"Maar ik struggle zelf nog te hard..."

✓ Je hebt geen idee hoe potentiële klanten jou kunnen ontdekken als fotograaf.

✓ Je bent bang: “Straks lanceer ik mijn aanbod en tekent niemand in…”

✓ Je vraagt je af hoe je een ijzersterk fotografie aanbod neerzet dat jezelf en je klanten gelukkig kunnen maken.

✓ Jouw prijs durven vragen schrikt je af. Je denkt dat klanten fotografie altijd te duur vinden en ze zien er de waarde niet van in…

✓ Je wilt je baan in loondienst stilletjes aan loslaten en je centen gaan verdienen met je allergrootste passie.

✓ Je wilt graag gaan adverteren voor je fotografie bedrijf, maar je weet totaal niet hoe je dit doet om een degelijk resultaat te krijgen…

✓ Gesprekken voeren met (potentiële) klanten schrikt je af.

Een online strategie = meer bereik, klanten, rust en vrijheid.

Stel je eens voor...

Je kent jezelf door en door als fotograaf en ondernemer, waardoor je niet alleen je eigen grenzen bewaakt en een sterke mindset verkrijgt, maar ook praktisch weet hoe je het best kan ondernemen als fotograaf.

Geld verdienen met je passie is een grote droom die je gerealiseerd hebt. Je voelt je hierbij niet schuldig of angstig om geld te vragen aan klanten. Je hebt plezier in het spel van het ondernemerschap en in het verdienen van geld met je passie.

En ik ga jou hierbij helpen.

Op de manier die je altijd al van me gewoon bent: rechttoe rechtaan, transparant en met een volledige blik achter de schermen in mijn eigen fotografie bedrijf.

Zodat je niet alleen een stevige mindset verkrijgt, maar je ook met de praktische kant aan de slag gaat: je onderzoekt welke marketing strategie bij jou past en ik help je deze strategie te implementeren door het gebruiken van de juiste tools & programma’s.

Cursus
Fulltime Fotografie Focus

Ben je klaar om jezelf in de markt te zetten als fotograaf en je boterham te gaan verdienen met je eigen fotografie bedrijf?

✓ 7 modules over het creëren van een strategisch fotografie bedrijf in je persoonlijke leeromgeving (ter waarde van €2.900)

✓ Een plek voor al je tussentijdse vragen in de online leeromgeving, je kan per onderdeel zelf een reactie plaatsen (ter waarde van €150)

Toegang tot 3 live masterclasses door Tessy tijdens de fulltime fotografie focusweek (19 sept – 23 sept) van telkens 1u  (ter waarde van €495)

3 maanden lang extra live begeleiding van Tessy na afloop van de fulltime fotografie focusweek (in de vorm van één call per maand) voor ondersteuning en een antwoord op al je vragen (ter waarde van €495)

Toegang tot de online community van Tessy, te vinden in een besloten facebookgroep waar je kan netwerken, uitwisselen, inspireren en enthousiasmeren. (ter waarde van €197)

✓ Per module een uitgebreid werkboek met denkoefeningen en kritische vragen om next level te kunnen gaan in je fotografie business (ter waarde van €397)

Onbeperkt toegankelijk en inclusief alle toekomstige updates (ter waarde van €297)

Extra bonus masterclasses van externe experten over belemmerende overtuigingen, automatiseren en prijs psychologie (ter waarde van €883).

Totaal: geen €̶̶̶5̶8̶1̶4̶, maar nu €1450

DIT IS EEN TIJDELIJKE EARLY BIRD PRIJS MET €500 KORTING

Vanaf 19 september gaat de prijs omhoog met €500
en kost het je €1950

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je hebt rust & vrijheid in je hoofd

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor de inkomsten in jouw bedrijf. Dit zorgt voor onzekerheid en onrust. Haal je deze maand voldoende omzet binnen om jezelf een degelijk loon uit te keren? Jij wilt meer rust op financieel vlak en dat verkrijg je door een bedrijf te bouwen met een stevige strategische basis.

Je bereikt je ideale klant

Niet de beste fotograaf die het mooiste kan fotograferen zal het meeste klanten verkrijgen. Wél zal de fotograaf met het meeste kennis op vlak van business het meeste mensen kunnen bereiken. En dat wil jij ook, toch?

Je hebt een sterke mindset

Ondernemen gaat gepaard met een bepaalde onzekerheid. Je hebt een positieve mindset nodig om stevig in je schoenen te staan in jouw bedrijf. Daarom coach ik steeds zowel op gebied van strategie als op mindset. Zo kan een conculega of een (ontevreden) klant jou in de toekomst niet meer van je stuk brengen.

Dit is wat jij gaat leren:

Deze cursus leert jou het volledige plaatje om niet alleen een succesvolle fotograaf te zijn, maar ook een succesvolle ondernemer. Want het vak van het ondernemen leer je niet zomaar. Je gaat hierdoor in de toekomst meer ideale klanten kunnen bereiken, meer rust en vrijheid kunnen verkrijgen in je bedrijf en werken aan een sterke mindset als ondernemer.

01

Ik voel me onzeker, wat nu?

Deze module kan je gaan bekijken wanneer je de onzekerheid voelt toenemen als fotograaf. Er zijn namelijk al ontzettend veel fotografen, maar ik ben echt van mening dat er niet genoeg fotografen kunnen zijn op deze aardbol. Ieder mens heeft zijn eigen stijl en daar past steeds één (of meerdere) ideale fotograaf bij. 

✓ Maak je een einde aan het duiveltje dat op jouw schouder meekijkt en ga je staan voor je waarde. Weg met negatieve stemmetjes over jezelf, je ziet jezelf graag en je houdt van je werk.

✓ Stop je met jezelf te gaan vergelijken met anderen, een valkuil waar elke fotograaf af en toe nog wel eens invalt.

✓ Zorg je ervoor dat je al je ideeën op orde houdt als creatieveling. Je hebt veel dromen die momenteel niet uitgevoerd worden en stap voor stap gaan we daar werk van maken.

✓ Heb je voor jezelf een beeld van welke stappen je in het verleden reeds genomen hebt als fotograaf en welke stappen je in de toekomst nog zal gaan nemen.

✓ Vind je het leuk om jezelf te gaan ontwikkelen. Je wilt werken aan jezelf en jezelf in de toekomst nog liever gaan zien (als mens en als fotograaf).

02

Wie ben ik als ondernemer en fotograaf?

Vooraleer we starten met na te denken met welke klanten we graag zouden willen gaan samenwerken, moeten we eerst onszelf onder de loep leggen. We hakken knopen door en gaan volledig voor onze dromen aan de hand van een aantal kernpunten die we onderzoeken. 

✓ Je gaat op zoek naar je drijfveer, naar de kern van je passie.

✓ Je neemt je eigen stijl onder de loep: Ben ik tevreden van mijn manier van nabewerken en fotograferen? Waar wil ik verandering in brengen?

✓ Je gaat jouw ideale klant uitschrijven aan de hand van een verkregen template: welke samenwerking zou je in je dromen écht willen realiseren?

✓ Past mijn product aanbod nog bij mij? Wat zou ik kunnen schrappen of kunnen toevoegen? Hoe doe ik dat dan?

✓ Hoe zorg ik ervoor dat het totaalplaatje klopt en dat ook mijn ideale klant in de toekomst zal ‘aan’ gaan van mijn fotografie aanbod?

✓ Welke grenzen wil jij als ondernemer in je bedrijf behouden? Zodat je niet leeft voor je klant en zodat je jezelf niet naar een burn-out toe werkt, maar zodat je altijd de liefde voor je werk blijft behouden?

03

Welke vormen van portfolio heb ik nodig?

Wanneer je start als fotograaf heb je heus niet meteen een website nodig. Daar geef ik je gelijk in. Maar na een tijdje heb je wel (al is het maar een simpele) eentje nodig om jezelf professioneel in de markt te kunnen gaan plaatsen. Misschien heb je ondertussen zelf al eentje gemaakt, maar weet je niet of dit wel effectief een converterende website is (die bezoekers omzet naar klanten). Hier is dus werk aan de winkel!

✓ Je ontdekt welke pagina’s een must zijn op je website als fotograaf.

✓ Je gaat aan de slag met templates voor een aantrekkelijke website die duidelijk is voor je klanten.

✓ Je ontdekt de meest gemaakte fouten bij een fotografie website.

✓ Dankzij de templates en voorbeelden word je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met je website.

✓ Je krijgt oplossingen aangeboden wanneer je momenteel geen geld te besteden hebt aan een website

✓ Je hebt aan het einde van deze module, dankzij de tools en tips, een volledige én duidelijke website die klanten aantrekt

04

Waar blijven die klanten nu?

We weten nu hoe we in ons bedrijf willen gaan staan en hoe we ons gaan profileren als fotograaf. Nu is het tijd voor het echte werk! Je gaat aan de slag met je eigen marketing strategie. Elke ondernemer (en fotograaf) heeft namelijk een andere stijl van ondernemen. En uiteraard past daar ook een eigen manier van klanten aantrekken bij. Moest dit niet zo zijn, zou elke fotograaf dezelfde klant aantrekken. En moest je gewoon de strategie van een ander gaan kopiëren, zou je geen klanten aantrekken, want dat voelt niet echt of authentiek aan. In deze module gaan we knallen en planten we de eerste zaadjes naar een volgeboekte agenda in de toekomst.

✓ Je ontdekt welke vormen van marketing ideaal zijn om jezelf te gaan promoten als fotograaf.

✓ Je gaat aan de slag met een lijst van verkoopkanalen die je zelf gaat uittesten: wat past bij mij als fotograaf?

✓ Je ontdekt het verschil tussen quick wins en long term.

✓ Je zet je sociale media in zonder dat dit jouw energie leeg zuigt en ontdekt welke vormen van sociale media je het meest ligt als fotograaf.

✓Je neemt de mindset lessen mee die ervoor zorgen dat je jezelf niet te hard gaat pushen en geen overwhelm voelt.

05

Een funnel, wasda?

Funnels kan je overal in je bedrijf (en in je leven) terugvinden. Alleen al jouw Instagram kanaal is één grote funnel, zonder dat je het zelf beseft. Tot nu toe zet jij deze funnel nog niet optimaal in om aan klanten te komen. En daar ga je vanaf nu verandering in brengen. Funnels zorgen er namelijk voor dat je klanten jou leren kennen en uiteindelijk gaan afhaken of aanhaken op jouw aanbod. En daar mag je blij om zijn, want het is jouw doel om enkel mensen te bereiken die jouw fotografie stijl fantastisch vinden, alle andere volgers mogen jou gaan ontvolgen, want die zijn toch jouw ideale klant niet.

✓ Je ontdekt wat een funnel is en hoe je deze optimaal kan gaan inzetten om volgers om te zetten tot klanten.

✓ Je gaat op onderzoek uit welke funnel past bij jouw bedrijf: is dit via e-mail, via sociale media… Alles is mogelijk!

✓ Welk programma gebruik ik het best om aan de slag te gaan met e-mail marketing? En hoe gaat dat dan in z’n werk?

✓ Je gaat aan de slag met nog meer manieren van automatisaties via e-mail in je fotografie bedrijf.

✓ Ook hier komt een onderdeel over je mindset aan bod, zo leer je omgaan met ontvolgers en leer je uitschrijvingen vieren.

✓ Je leert wat goede e-mails en onderwerpen zijn om te mailen naar je potentiële klanten.

06

Op welke manier en via welk kanaal kan ik communiceren met m’n (potentiële) klant?

Als je weet hoe je jouw klant kan bereiken, kan je met hen communiceren via verschillende methodes of producten. Jouw klant wilt namelijk niets liever dan jou eerst te leren kennen als fotograaf. Je stelt je kwetsbaar op wanneer je een fotografie sessie boekt en je wilt graag persoonlijk contact verkrijgen met je fotograaf. Niet alleen is daarom de fotografie stijl belangrijk, maar ook de persoonlijkheid van de fotograaf. Op welke manier je jouw klant kan aanspreken, ontdek je in deze module.

✓ Je gaat zelf aan de slag met een product in je bedrijf dat ervoor zal zorgen dat jouw potentiële klant jou kan leren kennen online.

✓ Dankzij een aantal voorbeelden uit de praktijk kan je zelf de eerste stappen gaan nemen om te werken aan je eigen marketing strategie.

✓ Je verlegt in deze module je grenzen door je eigen mindset te gaan ombuigen. Je gaat uitdagingen aan i.p.v. ze uit de weg te gaan.

✓ Je gaat in deze module aan de slag met de verschillende verkoop kanalen uit vorige module of kiest er jouw favoriete uit.

✓ Je maakt kennis met hoe je jouw ideale klant kan gaan aanspreken en kan overtuigen zodat zij volmondig ‘ja’ tegen jou zeggen als fotograaf.

07

Advertenties, do’s & don’ts?

Sociale media is vandaag de dag onmisbaar geworden in ons bedrijf en in ons leven. Dankzij het gebruik van advertenties kan je jouw potentiële klanten gaan bereiken en kan je écht van de daken gaan schreeuwen wie jij bent als fotograaf en hoe je jouw klant kan verder gaan helpen. We weten echter allemaal dat het niet werkt om op de ‘promoten’ knop te duwen, dus vanaf nu ga je zelf aan de slag in je Facebook ads manager. Je leert je eigen Facebook en Instagram advertenties maken en beoordelen.

✓ Je gaat jouw Facebook ads manager technisch instellen, klaar voor gebruik. We zorgen er hierbij voor dat de link met je website gelegd wordt.

✓ Je leert converterende advertentie teksten schrijven, die ervoor zorgen dat je potentiële klant in actie gezet wordt na het bekijken van je advertentie.

✓ Als fotograaf kies je voor passende advertentie beelden die passen bij je uitstraling en professionaliteit.

✓ Nadat alles technisch ingesteld wordt, ga je aan de slag met het klaarzetten van je eerste advertentie.

✓ Je advertentie wordt niet alleen klaargemaakt in deze module, maar ook geoptimaliseerd zodat je kosten zo laag mogelijk blijven voor het hoogste resultaat.

Ben je volledig klaar om shoots te gaan inplannen?

Waarom deze cursus uniek is:

Ik focus niet alleen op de praktische kant van het ondernemerschap, maar ook op je mindset als fotograaf.

Het ondernemerschap brengt altijd struggles en onzekerheden met zich mee. Hoe harder en hoe meer je groeit, hoe harder dit ook met je mee zal moeten groeien. Ik geloof er niet in om enkel te werken aan het stukje marketing en strategie zonder mindset erbij te nemen. Je moet stevig in je schoenen staan om in het “ondernemerschapland”.

Ik deel je strategieën die ontzettend goed werken in mijn eigen bedrijf én waardoor ik in mijn eerste jaar als fulltime fotograaf meer dan 100k omzet verdiende.

Ik weet hoe het is om fotograaf en ondernemer te zijn. Bij mij in de cursus zit je letterlijk aan de bron van strategieën die ideaal zijn voor fotografen. I feel you, ik weet wat je doormaakt, ik ken jouw struggles. Dit is exact wat mijn begeleiding onderscheidt van een doorsnee business coach.

Extreem veel waarde voor een lage prijs.

Voordat ik deze cursus lanceerde, werkte ik enkel 1:1 met mijn klanten. Dit brengt een tijd- en geldinvestering met zich mee waar hier in deze cursus geen sprake van is. Doordat de cursus door verschillende ondernemers gekocht kan worden, geeft het me de kans om hele waardevolle informatie voor een lage prijs te geven.

Je krijgt zeeën van tijd om jouw persoonlijke strategie te kunnen implementeren in je bedrijf.

Ik hou er niet van om iemand beperkte tijd te geven voor het volgen van een cursus. Bij mij krijgen coachees àltijd onbeperkte toegang tot de inhoud om alles op eigen tempo te bekijken op een online videoplatform. Ik maak dit zelfs nog straffer: je krijgt ten allen tijde toegang tot alle toekomstige updates. En aangezien dit de eerste ronde van deze cursus is, kan je er 200% van overtuigd zijn dat deze in de toekomst alleen maar meer waardevol zal worden. Bovendien zal de cursus nooit nog zo laag als nu geprijsd staan. Win win, dus!

In mijn eerste jaar als fotograaf in bijberoep behaalde ik een jaaromzet van meer dan €30.000. Het jaar nadien werd fotografie mijn hoofdberoep en eindigde ik met meer dan €100.000 omzet.

Dat zijn hele hoge bedragen. En ik leer je in deze cursus hoe ik dat doe.

Over Tessy Hellemans

Tessy (@tessyhellemans) heeft als fotografie coach meer dan 150 andere fotografen geholpen met het leren manueel fotograferen en het opstarten van een eigen, succesvolle fotografie business.

Dat doet ze door niet alleen te focussen op strategie en omzet, maar ook door het stukje mindset onder de loep te nemen.

Door zelf in het veld als fotograaf te blijven staan, verliest ze nooit de feeling met haar coachees. Ze spreekt vanuit eigen ervaring rechttoe rechtaan over haar eigen wins en leerlessen. Hierbij spreekt ze open en houdt ze niets achter voor jou.

Voor wie is deze cursus geschikt?

“Ik ben nog maar net fotograaf in bijberoep”

Je bent net fotograaf in bijberoep en je wilt het meteen helemaal goed aanpakken. Door meteen de juiste marketing strategie in te zetten, trek je meteen de juiste klanten aan waardoor je veel sneller kan doorstromen naar fotograaf in hoofdberoep. Je wilt niet bij de pakken blijven zitten, je wilt het meteen goed aanpakken.

“Ik wil overschakelen of ben net overgeschakeld naar fotograaf in hoofdberoep”

Je bent net fotograaf in hoofdberoep en hebt al een eigen fotografie weg afgelegd. Je hebt nog geen degelijke strategieën om klanten aan te trekken, tot nu toe leefde je van mond-tot-mond reclame.

“Ik heb al een goed lopend fotografie bedrijf, maar wil meer”

Je bent al een tijdje fotograaf in hoofdberoep met een strategie, maar je wilt meer tips & tricks om naar een volgend niveau te gaan met je bedrijf.

Voor wie is deze cursus NIET geschikt?

“Ik wil 1:1 begeleiding”

Deze cursus is zonder 1:1 begeleiding. Je kan hiervoor wel terecht in het 1:1 traject met een investering v.a. €1250 excl. BTW p.m. (minstens 4 maanden). Contacteer me gerust om een kennismaking in te plannen.

“Ik wil dat jij mijn teksten en opdrachten gaat nalezen”

Dat kan als onderdeel van bovenstaand 1:1 traject. In deze cursus ga je echter zelf aan de slag en worden alle tools aan jou aangereikt waarmee je zelf aan de slag gaat.

“Ik heb geen droom om fotograaf te worden”

Wanneer je deelneemt aan de cursus is het je droom om een succesvol fotografie bedrijf neer te zetten (in bijberoep of hoofdberoep), met een juiste strategie & mindset. Is dit niet jouw ambitie, dan volg je de cursus beter niet.

Zo werkt de cursus

De cursus is een online programma bestaande uit videomodules, templates, een fulltime fotografie focusweek en extra begeleiding in groep en in de community.

Stap 1: Zodra je de cursus aankoopt, ben je ingeschreven voor de cursus die start op maandag 19 september. Op deze dag komen alle videomodules beschikbaar in je persoonlijk account en kan ja starten met video’s kijken en opdrachten maken. Je gaat op eigen tempo alle filmpjes af.

Stap 2: Je hebt van 19 september tot 23 september toegang tot de fulltime fotografie focusweek. Daar geeft Tessy extra begeleiding, advies en input door middel van drie online masterclasses op maandag, dinsdag en vrijdag. Je leert mede-cursisten kennen en je kan extra vragen stellen. Kan je hier niet live bij zijn, kan je de video’s later terugkijken in je online leeromgeving.

Stap 3: Drie maanden lang heb je extra begeleiding in groep tijdens een online live Q&A. Dit telkens op de eerste dinsdag van de maand van 12u-13u. Voor deze sessie stuur je al je extra fotografie vragen door die tijdens deze live beantwoord zullen worden. Kan je hier niet live bij zijn, kan je het later terugkijken.

Waarom NU meedoen

Laagste prijs ooit en toekomstige updates

That's right. Je hebt 'm het goedkoopste ever, want het is de eerste keer dat ik de cursus organiseer. Ik hou altijd van een instapprijs bij het lanceren. Bovendien krijg je ALLE toekomstige updates.

3 BONUS masterclasses van experten

Ik nodigde drie experten uit om te praten over belemmerende overtuigingen, automatiseren en prijs psychologie t.w.v. €427 ex BTW. Zo breng je jouw bedrijf next level!

3 BONUS masterclasses van Tessy

Je krijgt toegang tot 3 live masterclasses door Tessy tijdens de fulltime fotografie focusweek van telkens 1u t.w.v. 495 ex BTW. Zo gaan we samen aan de slag tijdens de start van de cursus.

3 maanden extra begeleiding van Tessy

Je krijgt 3 maanden lang extra live begeleiding van Tessy na afloop van de fulltime fotografie focusweek en toegang tot de online community met meer dan 150 andere fotografen.

De antwoorden op veelgestelde vragen

Hoeveel kost de cursus?

Je betaalt eenmalig €1450 ex BTW, maar je kan ook in 3 termijnen van €550 ex BTW betalen. Dit kan met Bancontact of iDeal. De aankoop van de cursus kan je inbrengen in je onkosten en de BTW hoef je als ondernemer ook niet te betalen.

Hoe werkt de cursus?

Op 19 september krijg je toegang tot alle video’s. De Fulltime Fotografie Focusweek duurt van 19 tot en met 23 september. Dit is dé tijd om samen met Tessy en de andere fotografen extra tips te krijgen. Er zijn dan drie live mastercasses. Als je er niet bij kan zijn, kan je gewoon terugkijken. Probeer er zeker één livesessie bij te zijn voor de gezelligheid.

Wanneer gaan we beginnen?

Op maandag 19 september gaat alles open en beginnen. Dan vindt ook de Fulltime Fotografie Focusweek plaats en daarna mag je zelf aan de slag gaan. Nadien heb je nog 3 maanden (!) lang begeleiding van Tessy, met 1x in de maand een livesessie voor vragen. In totaal duurt de cursus dus 12 weken.

Ik ben op vakantie tijdens de Fulltime Fotografie Focusweek! Wat nu?

Het voordeel van het volgen van een online cursus is dat je alles achteraf kan gaan herbekijken. Je kan alle masterclasses tijdens de week van 19 september achteraf gaan inhalen. De masterclasses zal je terugvinden in je persoonlijke leeromgeving.

Wanneer vinden de live masterclasses plaats?

Deze vinden plaats tijdens de Fulltime Fotografie Focusweek die start op maandag 19 september. 

Masterclass 1: 19 september van 12u-13u.

Masterclass 2: 20 september van 12u-13u.

Masterclass 3: 23 september van 12u-13u.

Wat als ik geen tijd heb nu?

Wees even eerlijk tegen jezelf… Tijd dien je te maken om je fotografie bedrijf next level te brengen.

Bovendien kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen, waardoor je zelf je eigen tijd kan gaan indelen. Zelfs als je nu op dit moment weinig tijd hebt, kan je de cursus in de toekomst alsnog volledig gaan uitkijken. 

Alleen nu betaal je de cursus aan deze lage prijs, inclusief alle toekomstige updates. Vanaf 19 september wordt ie €500 ex BTW duurder.

Komt deze cursus nog een keer? Ik kan niet meedoen.

Ja, in 2023 geef ik de cursus opnieuw en zal er opnieuw een Fulltime Fotografie Focusweek plaatsvinden. De cursus kost dan €1950 ex BTW, dus €500 ex BTW meer.

Nu alvast je toegang kopen voor de cursus is dus veel slimmer: je kan alles terugkijken, ontvangt alle bonussen, je bespaart €500  en als je opeens over 3 maanden zin hebt om de cursus te bekijken, is de cursus ook beschikbaar voor je.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Je hebt 7 videomodules beschikbaar in je online leeromgeving. Die kan je bekijken, beluisteren via podcasts of lezen via transcripten. Dan zijn er de livesessies (3 in de Fulltime Fotografie Focusweek) en de opdrachten. Mijn doel: je in 12 weken klaarstomen om consequent en meer klanten aan te trekken.

Maar wil je het wat rustiger doorlopen, dan kan dit ook. Je hebt sowieso 12 weken begeleiding, maar alles is onbeperkt kijkbaar en je hebt altijd toegang tot alle updates in het lesmateriaal.

Hoe weet ik of de cursus iets voor mij is?

Dat weet je nooit. Nochtans ben ik ervan overtuigd dat elke fotograaf een marketing strategie zou moeten hebben. Om meer rust en vrijheid te krijgen in je hoofd, om meer klanten te kunnen aantrekken, om meer je passie en fotografie te kunnen beoefenen.

Haal je drie tips & tools uit de cursus om dàt te gaan realiseren, heb je bij mijn weten je cursus al terugverdiend.

Denk ook steeds na: hoeveel klanten moet ik gaan aantrekken om de cursus terug te kunnen verdienen en hoe ga ik dat, met behulp van de cursus, realiseren. (En dat elke maand vanaf nu!) Dàn heb je een ondernemermindset.

3x "ja maar..."

"Maar er zijn al zoveel fotografen..."

Klopt. En er zullen er nog veel bij komen in de toekomst. Ook als jij de stap niet neemt om fulltime voor je passie en droom te gaan.

Je ziet overal fotografen, omdat het werkt: mensen willen beelden, momenten vastleggen om te kunnen koesteren voor eeuwig. Niet elke fotograaf heeft hetzelfde aantal klanten en is even goed, maar dat heb je allemaal zelf in de hand.

Vraag je liever af: “Waarom durf ik niet te springen?” Is het echt omdat er al zoveel fotografen zijn, of is het eerder omdat je onzeker bent en bang om te ‘mislukken’? 

Als je NU begint met een juiste aanpak, met een juiste strategie en blijft experimenteren en verbeteren in de toekomst, ben je over een jaar zoveel expertise en ervaring rijker. En dan ben je ook blij dat je vandaag begonnen bent. Daar ben ik van overtuigd.

"Maar ik weet niet of ik wel goed genoeg ben..."

Eerlijk? Terwijl jij ligt te twijfelen, ligt uit te stellen en onzeker ligt te wezen zijn andere fotografen die wél durven te springen jouw potentiële klanten aan het verder helpen.

Het leven, het ondernemerschap is namelijk aan de durvers. Mensen willen nu eenmaal (professionele) beelden op verschillende momenten in hun leven, gaan op zoek naar de ideale fotograaf, maar zolang jij ligt te twijfelen en piekeren zullen ze jou niet vragen om hen te gaan fotograferen.

Start vandaag met jezelf te waarderen, met jezelf wél goed genoeg te vinden en met jezelf te gaan onderscheiden van anderen. Daar pluk je later de vruchten van.

"Maar ik weet niet of ik wel tijd heb..."

Koop de cursus dan vandaag en volg ‘m later. Als je nu je kaartje koopt is het inclusief alle bonussen, de korting en de extra masterclasses. De cursus wordt na deze eerste ronde de oorspronkelijke prijs van €1950 ex BTW, dus je hebt ‘m nu tegen de laatste prijs ooit.

Waar wacht je nu nog op?

De bonussen (ter waarde van €883 ex BTW)

Als bonus bij deze cursus krijg je ook nog andere masterclasses van experten én van Tessy erbij. Je hoeft die helemaal niet te volgen als je dat niet wilt, maar ik wil je in ieder geval de optie geven als je wel geïnteresseerd bent.

Net zoals met mijn cursus: je kijkt wat je interessant vindt, de rest laat je liggen. 

1. Voor de eerste 3 inschrijvingen (€297)

Ben je bij de eerste 3 inschrijvingen? Wauw!

Ik beloon jou graag met een extra half uur 1:1 coaching na de cursus om de verdere stappen in je fotografie bedrijf neer te zetten t.w.v. €297 ex BTW.

2. Voor de eerste 6 inschrijvingen (€159)

Ben je bij de eerste 6 inschrijvingen? Fantastisch!

Ik beloon jou graag met een persoonlijk Instagram review filmpje van minstens 2 min. met snelle toepasbare tips & tools t.w.v. €159 ex BTW.

 

3. Voor de eerste 12 inschrijvingen

Ben je bij de eerste 12 inschrijvingen? Gaaf!

Jij krijgt van mij een welkomstpakket toegestuurd, omdat ik zo oprecht blij ben dat we samen aan de slag zullen gaan.

4.Masterclass over belemmerende overtuigingen van @puur.marissa (€130)

Marissa gaat aan de slag met het helen van trauma’s die je behelpen bij je groei. Zij gaat, met behulp van een oefening, aan de slag met de meest belemmerende overtuiging die jouw weerhoudt om te groeien. Zij zorgt voor een diepe transformatie dankzij de masterclass!

5. Masterclass over automatiseren van Ilse van bruggen (€97)

Werk jij al met automatiseringen in je bedrijf? Hoog tijd dat je ermee aan de slag gaat! Het brengt rust en focus in je bedrijf en het zorgt voor minder administratie. Voor mij persoonlijk is het een life saver en ilse gaat er met jou mee aan de slag.

6.Masterclass over prijspsychologie van Strever (€200)

Robin van Strever helpt hardwerkende ondernemers zekerheid te geven over hun prijzen zodat ze geen geld op tafel laten liggen en eindelijk kunnen vragen wat ze waard zijn. In deze masterclass zal hij het hebben over allerlei technieken over prijspsychologie die jij kan inzetten in jouw bedrijf.

In totaal €883 ex BTW aan extra bonussen van experts

Nog maar 12 plekken beschikbaar!

Ben jij erbij?

dagen
uren
minuten
seconden

Cursus
Fulltime Fotografie Focus

Ben je klaar om jezelf in de markt te zetten als fotograaf en je boterham te gaan verdienen met je eigen fotografie bedrijf?

✓ 7 modules over het creëren van een strategisch fotografie bedrijf in je persoonlijke leeromgeving (ter waarde van €2.900)

✓ Een plek voor al je tussentijdse vragen in de online leeromgeving, je kan per onderdeel zelf een reactie plaatsen (ter waarde van €150)

Toegang tot 3 live masterclasses door Tessy tijdens de fulltime fotografie focusweek (19 sept – 23 sept) van telkens 1u  (ter waarde van €495)

3 maanden lang extra live begeleiding van Tessy na afloop van de fulltime fotografie focusweek (in de vorm van één call per maand) voor ondersteuning en een antwoord op al je vragen (ter waarde van €495)

Toegang tot de online community van Tessy, te vinden in een besloten facebookgroep waar je kan netwerken, uitwisselen, inspireren en enthousiasmeren. (ter waarde van €197)

✓ Per module een uitgebreid werkboek met denkoefeningen en kritische vragen om next level te kunnen gaan in je fotografie business (ter waarde van €397)

Onbeperkt toegankelijk en inclusief alle toekomstige updates (ter waarde van €297)

Extra bonus masterclasses van externe experten over belemmerende overtuigingen, automatiseren en prijs psychologie (ter waarde van €883).

Totaal: geen €̶̶̶5̶8̶1̶4̶, maar nu €1450

DIT IS EEN TIJDELIJKE EARLY BIRD PRIJS MET €500 KORTING

Vanaf 19 september gaat de prijs omhoog met €500
en kost het je €1950