FMB

Meld je nu aan en trek meer klanten aan voor je fotografie 

Wat als je niet meer moet trekken & sleuren om meer klanten aan te kunnen trekken?

Creëer je eigen, persoonlijke, online marketing strategie met de Fotografie Marketing Booster.

"Ben ik wel goed genoeg?"

Je bent al langer fotograaf in bijberoep of hoofdberoep en je weet dat een duidelijke marketing strategie je meer klanten zou kunnen opbrengen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Maar dan zit je ineens zonder klanten. Je begint te twijfelen of het wel een goed idee was om een fotografie bedrijf te starten en trekt jezelf volledig in twijfel. Ben ik wel goed genoeg? Kàn ik wel mijn droom waarmaken?

Je voelt je onzeker, je begint jezelf te vergelijken met andere fotografen en je houdt jezelf klein.

Herkenbaar? Dan is het tijd om te gaan werken aan je online marketing strategie.

"Ik zou dat ook wel willen..."

We volgen ze allemaal: de fotografen die steeds van de daken schreeuwen dat ze volgeboekt zijn voor de rest van het jaar.

Zij leggen de basis van hun fotografie bedrijf en bouwen hierop verder, zodat ze uiteindelijk nog moeiteloos ideale klanten aantrekken en dag in dag uit doen wat ze het allerliefste doen.

Vanaf je het spel van het ondernemerschap onder de knie hebt, wordt jouw fotografie bedrijf een hele grote speeltuin waar enkel speeltuigen staan die jij het allerliefste gebruikt.

Je wilt graag automatisch nieuwe klanten aantrekken die 100% met jou matchen, zonder je jezelf nog al te veel zorgen te moeten blijven maken over jouw eigen boterham verdienen.

Dus waarom niet nu starten met het verkrijgen van klanten die terugkeren, zodat jij jezelf een degelijk loon kan gaan uitkeren met je fotografie (en een eventueel online aanbod)?

"Maar ik struggle zelf nog te hard..."

✓ Je hebt geen idee hoe potentiële klanten jou kunnen ontdekken als fotograaf.

✓ Je bent bang: “Straks lanceer ik mijn aanbod en tekent niemand in…”

✓ Je vraagt je af hoe je een ijzersterk fotografie aanbod neerzet dat jezelf en je klanten gelukkig kunnen maken.

✓ Jouw prijs durven vragen schrikt je af. Je denkt dat klanten fotografie altijd te duur vinden en ze zien er de waarde niet van in…

✓ Je wilt je baan in loondienst stilletjes aan loslaten en je centen gaan verdienen met je allergrootste passie.

✓ Je wilt graag gaan adverteren voor je fotografie bedrijf, maar je weet totaal niet hoe je dit doet om een degelijk resultaat te krijgen…

✓ Gesprekken voeren met (potentiële) klanten schrikt je af.

Stel je eens voor...

Je kent jezelf door en door als fotograaf en ondernemer, waardoor je niet alleen je eigen grenzen bewaakt en een sterke mindset verkrijgt, maar ook praktisch weet hoe je het best kan ondernemen als fotograaf.

Geld verdienen met je passie is een grote droom die je gerealiseerd hebt. Je voelt je hierbij niet schuldig of angstig om geld te vragen aan klanten. Je hebt plezier in het spel van het ondernemerschap en in het verdienen van geld met je passie.

En ik ga jou hierbij helpen.

Op de manier die je altijd al van me gewoon bent: rechttoe rechtaan, transparant en met een volledige blik achter de schermen in mijn eigen fotografie bedrijf.

Zodat je niet alleen een stevige mindset verkrijgt, maar je ook met de praktische kant aan de slag gaat: je onderzoekt welke marketing strategie bij jou past en ik help je deze strategie te implementeren door het gebruiken van de juiste tools & programma’s.

★★★★★

"Tessy is begeleider, adviseur, spiegel, steun, luisterend oor, stok achter de deur en supporter."

- Lies Deschietere

Welkom in de

Fotografie Marketing Booster

De cursus die je een databank biedt voor het implementeren van je eigen online marketing strategie. Vergroot je eigen financiële zekerheid door wederkerende klanten aan te trekken voor je fotografie bedrijf.

Hier ga je mee aan de slag:

01

Ontdek welke mogelijke online strategieën je als fotograaf kan gaan inzetten.

Je gaat actief aan de slag met het aantrekken van méér klanten, zonder constant online zichtbaar te moeten zijn.

02

03

Bouw aan je droomleven en doe dag in dag uit wat jij zelf het liefste doet.

Ontdek hoe je jezelf kan onderscheiden, met een juiste mindset als ondernemer.

04

05

Zet op 3 maanden tijd jouw fotografie bedrijf stevig in de markt, met een juiste focus op nog meer groei.

Hoi, ik ben Tessy

Ik heb als fotografie coach meer dan 150 andere fotografen geholpen met het leren manueel fotograferen en het opstarten van een eigen, succesvolle fotografie business.

Dat doe ik door niet alleen te focussen op strategie en omzet, maar ook door het stukje mindset onder de loep te nemen.

Door zelf in het veld als fotograaf te blijven staan, verlies ik nooit de feeling met mijn coachees. Ik spreek vanuit eigen ervaring rechttoe rechtaan over mijn eigen wins en leerlessen. Hierbij spreek ik open en houd ik niets achter voor jou.

★★★★★

"Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd!"

- Caroline Couck

Na de Fotografie Marketing Booster:

Heb jij rust & vrijheid in je hoofd.

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor de inkomsten in jouw bedrijf. Dit zorgt voor onzekerheid en onrust. Haal je deze maand voldoende omzet binnen om jezelf een degelijk loon uit te keren? Jij wilt meer rust op financieel vlak en dat verkrijg je door een bedrijf te bouwen met een stevige strategische basis.

Bereik je jouw ideale klant.

Niet de beste fotograaf die het mooiste kan fotograferen zal het meeste klanten verkrijgen. Wél zal de fotograaf met het meeste kennis op vlak van business het meeste mensen kunnen bereiken. En dat wil jij ook, toch?

Heb je een sterke mindset.

Ondernemen gaat gepaard met een bepaalde onzekerheid. Je hebt een positieve mindset nodig om stevig in je schoenen te staan in jouw bedrijf. Daarom coach ik steeds zowel op gebied van strategie als op mindset. Zo kan een conculega of een (ontevreden) klant jou in de toekomst niet meer van je stuk brengen.

15 modules die voor jou werken als een grote databank vol kennis

01

Jouw mindset als fotograaf

02

Jouw verhaal & jouw why

03

Jouw ideale klant onderzoeken

04

Jouw product aanbod op basis van je ideale klant

05

Jouw fotografie prijzen bepalen

06

Jouw fotografie doelen & planning op basis van je aanbod

07

Jouw fotografie website met converterende sales pagina’s

08

Sales funnels & E-mail marketing

09

Jouw gratis weggever

10

Sociale media & content strategie

11

Adverteren op sociale media (Instagram & Facebook)

12

Verkoopkanalen voor je fotografie bedrijf

13

Mindset & inspiratie om aan de slag te gaan

14

Reviews ontvangen & inzetten

15

Superfans maken van klanten

★★★★★

"Wat ben ik blij dat ik deze cursus heb aangekocht! Deze heeft me echt zoveel vooruit geholpen. Ik heb een goed inzicht in alle nodige zaken en taken die bij de job horen. Tessy beantwoordt jouw vragen vol enthousiasme en deelt al haar kennis met jou. Dikke aanrader."

- Jana Meyer

Waarom deze cursus uniek is:

Ik focus niet alleen op de praktische kant van het ondernemerschap, maar ook op je mindset als fotograaf.

Het ondernemerschap brengt altijd struggles en onzekerheden met zich mee. Hoe harder en hoe meer je groeit, hoe harder dit ook met je mee zal moeten groeien. Ik geloof er niet in om enkel te werken aan het stukje marketing en strategie zonder mindset erbij te nemen. Je moet stevig in je schoenen staan in het “ondernemerschapland”.

Ik deel strategieën die ontzettend goed werken in mijn eigen bedrijf én waardoor ik in mijn eerste jaar als fulltime fotograaf meer dan 100k omzet verdiende.

Ik weet hoe het is om fotograaf en ondernemer te zijn. Bij mij in de cursus zit je letterlijk aan de bron van strategieën die ideaal zijn voor fotografen. I feel you, ik weet wat je doormaakt, ik ken jouw struggles. Dit is exact wat mijn begeleiding onderscheidt van een doorsnee business coach.

Extreem veel waarde voor een lage prijs.

Voordat ik deze cursus lanceerde, werkte ik op dit niveau enkel 1:1 met mijn klanten. Dit brengt een tijd- en geldinvestering met zich mee waar hier in deze cursus geen sprake van is. Doordat de cursus door verschillende ondernemers gekocht kan worden, geeft het me de kans om hele waardevolle informatie voor een lage prijs te geven.

Je krijgt zeeën van tijd om jouw persoonlijke strategie te kunnen implementeren in je bedrijf.

Ik hou er niet van om iemand beperkte tijd te geven voor het volgen van een cursus. Bij mij krijgen coachees àltijd onbeperkte toegang tot de inhoud om alles op eigen tempo te bekijken op een online videoplatform. Ik maak dit zelfs nog straffer: je krijgt ten allen tijde toegang tot alle toekomstige updates. En aangezien dit de tweede ronde van deze cursus is, kan je er 200% van overtuigd zijn dat deze in de toekomst alleen maar meer waardevol zal worden. Bovendien zal de cursus nooit nog zo laag als nu geprijsd staan. Win win, dus!

In mijn eerste jaar als fotograaf in bijberoep behaalde ik een jaaromzet van meer dan €30.000. Het jaar nadien werd fotografie mijn hoofdberoep en eindigde ik met meer dan €100.000 omzet.

Dat zijn hele hoge bedragen. En ik leer je in deze cursus hoe ik dat doe.

Voor wie is deze cursus geschikt?

“Ik ben nog maar net fotograaf in bijberoep”

Je bent net fotograaf in bijberoep en je wilt het meteen helemaal goed aanpakken. Door meteen de juiste marketing strategie in te zetten, trek je meteen de juiste klanten aan waardoor je veel sneller kan doorstromen naar fotograaf in hoofdberoep. Je wilt niet bij de pakken blijven zitten, je wilt het meteen goed aanpakken.

“Ik wil overschakelen of ben net overgeschakeld naar fotograaf in hoofdberoep”

Je bent net fotograaf in hoofdberoep en hebt al een eigen fotografie weg afgelegd. Je hebt nog geen degelijke strategieën om klanten aan te trekken, tot nu toe leefde je van mond-tot-mond reclame.

“Ik heb al een goed lopend fotografie bedrijf, maar wil meer”

Je bent al een tijdje fotograaf met een strategie, maar je wilt meer tips & tricks om naar een volgend niveau te gaan met je bedrijf.

Voor wie is deze cursus NIET geschikt?

“Ik wil 1:1 begeleiding”

Deze cursus is zonder 1:1 begeleiding. Je kan hiervoor wel terecht in het 1:1 wedding traject. Contacteer me om een kennismaking in te plannen.

“Ik wil dat jij mijn teksten en opdrachten gaat nalezen”

Dat kan als onderdeel van bovenstaand 1:1 traject. In deze cursus ga je zelf aan de slag en worden alle tools aan jou aangereikt waarmee je zelf aan de slag gaat. Je stelt bijkomende vragen tijdens de maandelijkse live Q&A’s.

“Ik heb geen droom om fotograaf te worden”

Wanneer je deelneemt aan de cursus is het je droom om een succesvol fotografie bedrijf neer te zetten (in bijberoep of hoofdberoep), met een juiste strategie & mindset. Is dit niet jouw ambitie, dan volg je de cursus beter niet.

Zo werkt de cursus

De cursus is een online programma bestaande uit videomodules, templates, en extra begeleiding in groep en in de community.

Stap 1: Zodra je de cursus aankoopt, ben je ingeschreven voor de cursus. Alle videomodules van de eerste negen modules zijn meteen beschikbaar in je persoonlijk account.Je kan meteen starten met video’s kijken en opdrachten maken. Je gaat op eigen tempo alle filmpjes af.

Stap 2: Drie maanden lang heb je extra begeleiding in groep tijdens een online live Q&A. Dit telkens op de eerste dinsdag van de maand van 12u-13u. Voor deze sessie stuur je al je extra fotografie vragen door die tijdens deze live beantwoord zullen worden. Kan je hier niet live bij zijn, kan je het later terugkijken.

3x "ja maar..."

"Maar er zijn al zoveel fotografen..."

Klopt. En er zullen er nog veel bij komen in de toekomst. Ook als jij de stap niet neemt om voor je passie en droom te gaan.

Je ziet overal fotografen, omdat het werkt: mensen willen beelden, momenten vastleggen om te kunnen koesteren voor eeuwig. Niet elke fotograaf heeft hetzelfde aantal klanten en is even goed, maar dat heb je allemaal zelf in de hand.

Vraag je liever af: “Waarom durf ik niet te springen?” Is het echt omdat er al zoveel fotografen zijn, of is het eerder omdat je onzeker bent en bang om te ‘mislukken’? 

Als je NU begint met een juiste aanpak, met een juiste strategie en blijft experimenteren en verbeteren in de toekomst, ben je over een jaar zoveel expertise en ervaring rijker. En dan ben je ook blij dat je vandaag begonnen bent. Daar ben ik van overtuigd.

"Maar ik weet niet of ik wel goed genoeg ben..."

Eerlijk? Terwijl jij ligt te twijfelen, ligt uit te stellen en onzeker ligt te wezen zijn andere fotografen die wél durven te springen jouw potentiële klanten aan het verder helpen.

Het leven, het ondernemerschap is namelijk aan de durvers. Mensen willen nu eenmaal (professionele) beelden op verschillende momenten in hun leven, gaan op zoek naar de ideale fotograaf, maar zolang jij ligt te twijfelen en piekeren zullen ze jou niet vragen om hen te gaan fotograferen.

Start vandaag met jezelf te waarderen, met jezelf wél goed genoeg te vinden en met jezelf te gaan onderscheiden van anderen. Daar pluk je later de vruchten van.

"Maar ik weet niet of ik wel tijd heb..."

Koop de cursus dan vandaag en volg ‘m later. Als je nu je kaartje koopt is het inclusief alle bonussen, de korting en de extra masterclasses. De cursus wordt na deze tweede ronde de oorspronkelijke prijs van €1950 ex BTW, dus je hebt ‘m nu tegen de laatste prijs ooit.

Waar wacht je nu nog op?

Fotografie Marketing Booster

Onbeperkte toegang tot alle 15 online modules, inclusief alle toekomstige updates.

Een uitgebreid, digitaal werkboek met denkoefeningen en kritische vragen.

3 maanden lang een maandelijkse vragensessie met Tessy, met replays. Vanaf januari.

Toegang tot onze online community, te vinden in een besloten facebookgroep:

  • netwerken
  • uitwisselen
  • inspireren
  • enthousiasmeren

Een plek voor al je tussentijdse vragen in de online leeromgeving.

Fotografie Marketing Booster

€ 1750 ex BTW

Of in termijnen, vanaf € 292 / termijn.

De antwoorden op veelgestelde vragen

Hoeveel kost de cursus?

Je investering bedraagt momenteel € 1750 ex BTW of in termijnen, vanaf € 292 / termijn.

Afrekenen kan met Bancontact of iDeal. De aankoop van de cursus kan je inbrengen in je onkosten en de BTW hoef je als ondernemer ook niet te betalen.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Je hebt 15 videomodules beschikbaar in je online leeromgeving. Die kan je bekijken of beluisteren. Dan zijn er de bonussen en de opdrachten. Mijn doel: je in 12 weken klaarstomen om consequent en meer klanten aan te trekken.

Maar wil je het wat rustiger doorlopen, dan kan dit ook. Je hebt sowieso 12 weken begeleiding, maar alles is onbeperkt kijkbaar en je hebt altijd toegang tot alle updates in het lesmateriaal.

Wanneer gaan we beginnen?

Van zodra jij er klaar voor bent en de cursus aankoopt, kunnen we van start gaan. Nadien heb je nog 3 maanden lang begeleiding van Tessy (telkens de eerste dinsdag van de maand), met 1x in de maand een livesessie voor vragen. In totaal duurt de cursus dus 12 weken.

Wat als ik geen tijd heb nu?

Wees even eerlijk tegen jezelf… Tijd dien je te maken om je fotografie bedrijf next level te brengen.

Bovendien kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen, waardoor je zelf je eigen tijd kan gaan indelen. Zelfs als je nu op dit moment weinig tijd hebt, kan je de cursus in de toekomst alsnog volledig gaan uitkijken. 

Alleen nu betaal je de cursus aan deze lage prijs, inclusief alle toekomstige updates.

Hoe weet ik of de cursus iets voor mij is?

Dat weet je nooit. Nochtans ben ik ervan overtuigd dat elke fotograaf een marketing strategie zou moeten hebben. Om meer rust en vrijheid te krijgen in je hoofd, om meer klanten te kunnen aantrekken, om meer je passie en fotografie te kunnen beoefenen.

Haal je drie tips & tools uit de cursus om dàt te gaan realiseren, heb je de cursus al terugverdiend, want dan kan je nog meer klanten gaan aantrekken voor de toekomst.

Denk ook steeds na: hoeveel klanten moet ik gaan aantrekken om de cursus terug te kunnen verdienen en hoe ga ik dat, met behulp van de cursus, realiseren. (En dat elke maand vanaf nu!) Dàn heb je een ondernemermindset.