Ik wil een shoot boeken, hoe begin ik hieraan?

Je ken me contacteren via de website, via sociale media, via mail of via WhatsApp. Stuur me gerust een berichtje waarin je uitlegt wat je wensen zijn en welke shoot het best bij jouw situatie zou kunnen passen.

Ik heb mijn shoot geboekt, welke stappen worden er vervolgens genomen?

Van zodra je contact met me opgenomen hebt, stuur ik je via ditzelfde kanaal een link door die rechtstreeks toegang geeft tot mijn agenda. Via deze link jij dus zelf een afspraak in mijn agenda inplannen. Zo vermijden we dat er constant heen en weer gemaild moet worden. Na het boeken van je shoot in mijn agenda, bevestig ik de datum en het uur.

Hoeveel bedraagt mijn voorschot?

Voor een grote opdracht – zoals bijvoorbeeld het boeken van een huwelijk – bedraagt het voorschot 30% van het totaalbedrag. Dit wordt ook besproken via een persoonlijke offerte die je op voorhand meegedeeld wordt.

Waar laten we de shoot doorgaan?

Heb jij zelf een favoriete plekje waar jullie gefotografeerd kunnen worden? Lijkt me super, dan kom ik zeker en vast tot daar! Heb je echter geen inspiratie en vind je een locatie mooi op een bepaalde foto van mij? Aarzel dan niet om me raad te vragen. Hier in de omgeving van Turnhout ken ik namelijk erg mooie plekjes om te fotograferen!

Wanneer worden mijn foto’s geleverd?

Na een shoot worden de foto’s binnen de twee weken geleverd. Na een huwelijk is dit binnen de maand. Ik probeer wel steeds zo snel mogelijk een preview door te sturen, waardoor je al even kan nagenieten van de shoot.

Worden de foto’s die gemaakt worden gebruikt voor sociale media, etc.?

Dit klopt. Het staat in mijn algemene voorwaarden vermeld dat alle foto’s die genomen worden tijdens de shoot gebruikt kunnen worden voor promo op sociale media en op de website.

Hoe wordt de kilometervergoeding berekend?

Goed nieuws voor jou! De kilometervergoeding voor shoots is gratis. Hier hoef jij dus al zeker geen zorgen om te maken.
Voor huwelijkssessies wordt er 0,50euro/km aangerekend.

Wanneer betaal ik mijn shoot?

Een waardebon wordt meteen betaald bij het moment van de aankoop. Een geboekte shoot betaal je vlak na de shoot en vlak voor het leveren van de foto’s. Ik lever pas alle foto’s aan wanneer de shoot in z’n geheel betaald is.

Hoe ga je te werk tijdens de shoot?

Zoals je al kan zien aan mijn foto’s, vind ik het belangrijk dat er op een spontane manier foto’s genomen worden. De ideale shoot is een shoot waarbij je gewoon megaveel pret maakt en waarbij het niet lijkt dat ik aan het fotograferen ben. Ik zal je steeds geruststellen en af en toe haal ik ook een mopje uit om die mooie glimlach tevoorschijn te toveren!

Hoelang duurt een shoot?

De duur van de shoot hangt af van het pakket dat je koopt. Elke soort shoot heeft een andere duur, dit loopt van 20 minuten tot en met anderhalf uur. Voor evenementen kan je me inhuren aan een prijs per uur. Deze sessie vraag je aan via de contactpagina en hiervoor maak ik een offerte op maat op.

Wat te doen bij regen?

Wanneer het regent tijdens het gepland moment van je shoot, verplaatsen we dit kosteloos. Ik wil namelijk echt kwaliteit leveren en ik vind het belangrijk dat ik gelukkige, warme foto’s kan delen met jullie. Regent het niet? Dan spreken we wel af voor de shoot, ongeacht of het bewolkt is of niet! Een week voor de shoot krijg je sowieso van mij een bericht om je te herinneren aan de shoot. Een dag voordien stuur ik eveneens een berichtje. We houden elkaar dus zeker op de hoogte!

Hoeveel bedraagt het verzenden van mijn fotoproducten?

Het verzenden van je fotoproducten zijn gratis. Na betaling van de producten, worden deze zo snel mogelijk met Bpost geleverd.