Fotografie sessies zijn voor alle soorten families belangrijk. We willen momenten kunnen koesteren tot in de eeuwigheid, momenten niet meer vergeten en tastbaar maken.

Elke shoot heeft andere kenmerken. Bij een newborn shoot zal ik heel geduldig te werk gaan met het kindje. Alles gebeurt op tempo van het kind en dit vraagt tijd. Bij een zwangerschap shoot zal een deel van de shoot binnen en een deel van de shoot buiten plaatsvinden… Steeds luister in naar de wensen en de noden van mijn klanten.

Bij alle shoots is de kilometervergoeding gratis. Ook wanneer je fotoproducten bestelt, is de verzending gratis.

Ik wil je alvast bedanken voor het vertrouwen dat je in mijn handen legt!

Wil jij ook een koppel shoot, zwangerschap shoot, newborn shoot of een familie shoot? Neem gerust contact met me op!

Groetjes
Tessy

NoĆ©mie Yuko & Yens – koppel shoot

Deze koppel shoot vond plaats in januari 2020 in de Kalmthoutse Heide. Het was de eerste keer dat ik hier kwam. Deze plek heeft echt mijn ogen geopend! Het geheel van de shoot was echt wondermooi. Dit koppel was zo verliefd en spontaan, alles ging lekker vanzelf tijdens de shoot. Yuko is zelf ook fotografe en het klikte erg tussen ons twee. We spreken zeker nog eens af voor nog meer verliefde foto’s!

Luna – newborn shoot

Luna’s newborn shoot vond plaats in december 2019. Deze prachtige meid, de dochter van Sara en Youri, is een geschenk om in beeld te brengen! Tijdens de start van de shoot had ze nog wat honger, maar nadat haar buikje vol was, kon ze mooi lachen voor mijn lens. Anderhalf uur was ik aanwezig bij hun thuis en gedurende heel de tijd was Luna speels en gelukkig. Een baby om op te eten!

Felien – newborn shoot

In november 2019 werd ik uitgenodigd bij Kaatje en Joeri om hun liefste schat, Felien, in beeld te brengen. Felien is mijn metekindje en ik ben hiervoor heel dankbaar! Dit was daarom ook een erg speciale en belangrijke opdracht voor mij. Ik hou van de details die ik hier heb kunnen vastleggen. Wanneer ik naar deze foto’s kijk, slaat mijn hart een beetje sneller…

Kaatje & Joeri – zwangerschapsshoot

In augustus 2019, een maand voor de geboorte van hun kleine meid, vond hun zwangerschapsshoot plaats. Op het geboortekaartje, dat ik ook ontworpen heb, stond een flamingo. Het werd dus al snel duidelijk wat het thema werd voor de heel de geboorte: flamingo’s! Kleine details kan je ook terugvinden in deze zwangerschapsshoot, wat ik stiekem wel leuk vind. Dit hartverwarmend koppel was zo fijn om in beeld te brengen… De liefde voor elkaar en voor dit kleine mensje spat van het beeld af!