Breng je fotografie bedrijf naar een hoger niveau dankzij 1-op-1 coaching

Een klant van mij vroeg een aantal weken geleden hoe het komt dat ik zo fel gegroeid ben de afgelopen twee jaren… Wel, ik heb daar eerlijk gezegd maar één antwoord op: ik heb gedurende deze twee jaren intensief gewerkt aan mezelf als fotograaf en aan mijn bedrijf. Ik heb verschillende cursussen en trajecten gevolgd en ik word vandaag de dag nog steeds gecoacht door mijn business coach.

Ik weet namelijk, na al deze coaching, dat ondernemen een vak apart is. Dat moet je leren, net zoals je ook leerde fotograferen bijvoorbeeld. Om succesvol te kunnen ondernemen heb je extra skills nodig. Klanten aantrekken doe je namelijk niet zomaar, die komen niet ‘uit de lucht gevallen’.

 

Ben jij klaar om te investeren in jezelf en je bedrijf? The only way is up!

Herken jij je in het volgende?

✓ Je wilt meer klanten aantrekken met je fotografie bedrijf, maar je weet niet goed waar te beginnen?

✓ Je bent onzeker over je manier van werken en je wilt hier concreet mee aan de slag gaan?

✓ Ook al vind je het spannend en soms best lastig, heb je besloten dat je vol voor fotografie wilt gaan. Je bent vastbesloten om er een succes van te maken.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een 1-op-1 coaching!

Je bent op zoek naar...

Een zelfzeker duwtje in de rug, zodat jij als fotograaf nog sterker in je schoenen kan staan. We gaan gericht met jouw situatie aan de slag en na deze 1-op-1 coaching neem jij verschillende actiepunten mee naar huis.

Aan het einde van dit traject...

✓ Weet jij perfect wie jouw ideale klant is en hoe je haar moet aantrekken.

Post je niet zomaar meer op sociale media, maar heb je een gericht doel om mee aan de slag te gaan.

Ben je zelfzeker over je fotografie stijl en is deze consistent aanwezig in je bedrijf.

Weet je waar je naartoe wilt met je bedrijf, het is gedaan met ‘go with the flow’.

Staat jouw product aanbod op punt en weet je hoe je dit best kan communiceren.

Weet je hoe je een mooie website als deze kan in elkaar steken, zodat je jouw aanbod trots in de kijker kan zetten.

✓ Heb jij een systeem waar je op kunt vertrouwen zodat het niet een verrassing is wat voor omzet er binnen komt. Dit zal je in de toekomst namelijk zelf inplannen.

De onderwerpen

Ideale klant aantrekken

Wie is jouw ideale klant en waarom? Hoe kan je haar aantrekken en kan je ervoor zorgen dat zij zich aangesproken voelt door jou?

Fotografie doelen

Wat wil jij bereiken met je fotografie en hoe kan je hiernaartoe werken? Je leert plannen maken voor de toekomst en stap per stap naar je doel toe werken.

Sociale media & content strategie

Hoe ga je aan de slag met sociale media? Welke afbeeldingen post je en nog belangrijker: welke teksten schrijf je erbij?

Product aanbod

We optimaliseren je aanbod en zetten dit in functie van je ideale klant. Je leert meer verkopen aan huidige klanten i.p.v. constant opnieuw op zoek te moeten gaan naar nieuwe klanten.

Fotografie stijl

Hoe zorg je voor een consistente fotografie stijl, zodat klanten weten welke resultaten ze zullen verkrijgen? We leggen vervolgens een kritische blik op je fotografie stijl.

Website

Je krijgt handvaten om een website als deze te kunnen maken en inhoudelijk bekijken we wat daarop moet komen te staan.

Expose your business is een 1-op-1 sessie voor ambitieuze fotografen die gericht willen werken aan hun fotografie bedrijf. Na deze sessie stop je met 'zomaar iets te doen', maar streef je naar het worden van de fotograaf die jij zelf wilt zijn.

Hoe gaan we te werk?

Jij schrijft je in...

En kiest een thema waarop je wilt focussen, geeft onderwerpen door die zeker aan bod moeten komen en vertelt me wat je zeker wilt bijleren.

We spreken een moment af...

Na enkele weken spreken we een moment af wanneer de sessie plaats kan vinden. Ik bereid me voor aan de hand van jouw noden en ga met je input aan de slag. De sessie vindt in periode van Corona online plaats. Na Corona vindt deze in Turnhout in mijn bureau plaats.

Tijdens en na de sessie...

We gaan aan de slag met een sessie op jouw maat. De sessie zelf duurt twee intensieve uren. Nadien vindt er eventueel een shoot plaats om het fotograferen te oefenen. Na de sessie krijg je de documentatie toegestuurd, zodat je alles thuis rustig nog eens kan doornemen en zelf aan de slag kan gaan.

Voel je je vandaag...

✓ overweldigd door het werk van andere fotografen, want dat wil jij zelf ook kunnen?

onzeker als fotograaf, want je weet eigenlijk niet goed wat je volgende stappen zijn?

alsof je ter plaatse blijft trappelen, maar liever vooruit wilt gaan?

Wil je graag...

✓ met een plan van aanpak aan de slag gaan en weten wat je doet, waarom je het doet?

zorgeloos werken aan je fotografie bedrijf, zodat je zelfzekerder wordt als fotograaf?

zelfzeker ‘ja’ kunnen zeggen op opdrachten die je best spannend vindt, omdat je sterk in je schoenen staat?

Wat mijn klanten zeggen over mijn coaching

Ik volgde het traject "Word fotograaf". Tessy bespaarde me heel veel opzoekwerk, want ze vertelde heel transparant alles wat ze wist over wat je nodig hebt om fotograaf te worden. Bij vragen kon ik steeds bij haar terecht en ik ben er zeker van dat ik dat zelfs na afloop van de masterclass nog kan! Tessy is een topcoach die je aanmoedigt om je dromen waar te maken! Ze zet je daarvoor aan het werk met leuke opdrachten. 't Is een grote investering (in jezelf!), maar meer dan waard als je kijkt hoeveel zelfvertrouwen je krijgt bij de keuzes die je maakt om op te starten als fotograaf. Ze bespaart je dankzij haar kennis heel wat trial-and-error!
Ik had nog niet gehoord van het traject tot iemand mij daarover vertelde, ik ben jou dan gaan opzoeken en de vraag gesteld of ik nog kon instappen. Eerst twijfelde ik want het is wel een grote investering, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!! Ik heb zoveel bijgeleerd, ik heb echt een notitie boek vol geschreven met tips/ dingen die ik moet doen/ aanmaken. Ik heb het gevoel dat ik echt gegroeid ben in opzicht van "alles weten om te starten" en achter mezelf en men werk staan. Door deze masterclass heb ik echt het gevoel klaar te zijn om te starten, en er helemaal in te vliegen! & Wat het op bracht... een website, prijslijst, een nieuwe camera, super veel handige tools om toe te passen, En ik heb een super toffe persoon leren kennen!! dat alleen al 😉
Voor het traject voelde ik me heel onzeker over het al dan niet starten in bijberoep als fotografe. Ben ik wel goed genoeg? Weet ik er wel genoeg van? Hoe pak ik dat allemaal best aan? Tijdens het volgen van deze masterclass voel je je zelfzekerheid en je enthousiasme meer en meer groeien. En dat is zo fijn. Ik heb altijd getwijfeld wat ik wilde doen en wat ik goed kon. En ik denk dat ik dat nu gevonden heb of durf tonen 🙂 dankjewel Tessy om in mij te geloven en voor de steunberichtjes! Doet deugd om zo’n enthousiaste coach te hebben!
Previous
Next

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Laten we samen werken aan jouw fotografie bedrijf:

Kies jouw plan op maat en dan leggen we samen een datum vast.

Expose your business - full option

548
  • Je krijgt twee uur 1-op-1 coaching op jouw maat.
  • Je kiest zelf een thema waarmee we aan de slag gaan.
  • Na de twee uur coaching gaan we samen shooten en maak je kennis met mijn manier van werken.
  • De shoot wordt voor jou geregeld in je thema naar keuze.
  • Alles wordt voor jou geregeld, je hoeft enkel aanwezig te zijn.
  • Na afloop krijg je documentatie toegestuurd om alles op eigen tempo nog eens te kunnen doornemen.

Expose your business basis

439
  • Je krijgt twee uur 1-op-1 coaching op jouw maat.
  • Je kiest zelf een thema waarmee we aan de slag gaan.
  • Alles wordt voor jou geregeld, je hoeft enkel aanwezig te zijn.
  • Na afloop krijg je documentatie toegestuurd om alles op eigen tempo nog eens te kunnen doornemen.