Halveer jouw workflow als fotograaf, zodat je shoots binnen de dag kan afleveren.

Hoe klinkt dit:

Minder tijd doorbrengen achter je computer (eikebah vierkante ogen) en dus meer tijd vrij hebben om met je camera op stap te kunnen?

Ik durf namelijk te wedden dat jij vandaag de dag té weinig verdient als fotograaf. Want jij spendeert uren en uren in Lightroom, om nog maar te zwijgen over het selecteren van je beelden.

En ik weet het… Als fotograaf vind je dat leuk. Prutsen in Lightroom is een hobby als een ander, maar wanneer ga je jezelf nu eens écht serieus nemen?

Het wordt nu hoog tijd om je workflow te gaan versnellen en tijd & aandacht te gaan geven aan jouw nabewerking stijl als fotograaf.

 

Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent, je wilt echt meer geloven in jezelf.

En je mag ook écht gaan geloven in jezelf.

Is dit herkenbaar?

Jij wilt als fotograaf

✓ Sterker in je schoenen staan. Je wilt leren geloven in jezelf, maar hoe?

✓ Je botst op angsten, onzekerheid, gebrek aan kennis & skills of de durf om door te zetten en je blijft hierdoor maar rondjes draaien.

✓ Je wilt je eigen stijl leren ontwikkelen én met betere editingskills aan de slag gaan.

✓ Je wilt minder tijd besteden achter je computer, dus je workflow van foto’s bewerken en afleveren wil je verbeteren en verkorten in tijd.

✓ Je wilt jezelf minder gaan spiegelen met andere fotografen en meer je eigen ding doen. Je wilt voldoening halen uit je werk en écht trots kunnen zijn op je werk.

Wat jij zoekt is

✓ Duidelijkheid vinden in je manier van aanpak en werken én hoe je dat praktisch doet.

✓ Leren omgaan met je onzekerheden en angsten en ervoor zorgen dat ze je niet langer verlammen, maar dat je in actie geraakt.

✓ Jouw groei realiseren op een snelle en duurzame manier, mét een ervaren iemand aan je zijde die je behoedt van grote fouten of risico’s.

✓ Dat iemand je bij elke stap bij de hand neemt: een mentor, een cheerleader, een stok achter de deur. Je wilt er niet alleen voor staan.

Hoor het eens van een ander: Ellen van Elsalige

“Als startende ondernemer, fotograaf gaan er tal van twijfels, angsten, problemen door je hoofd spoken. Waar begin ik? Welke taken moet ik eerst gaan doen? Welke prijs vraag ik? Wie is mijn doelgroep? Wie ben ik als fotografe? Kan ik dit wel? Zo was het ook bij mij. Ik had één droom: mijn eigen fotografie bedrijf opstarten, maar door angst en twijfel durfde ik deze stap niet maken.

Ik vond het fantastisch om met Tessy te mogen samenwerken, ik heb veel van haar geleerd. Ze is een rustig persoon en zet je terug op weg als je het overzicht even kwijt bent. Ook de communicatie verliep heel erg vlot. Het was telkens weer uitkijken naar onze strategiesessie, omdat ik nadien wist wat ik nog kon gaan aanpakken en dit met de nodige tips, raad, kennis, vrolijkheid en positiviteit van Tessy erbij maakte dit coaching traject echt compleet.

Zo blij dat ik deze stap gezet heb! :)”

Welkom bij de Editing & Workflow Workshop!

In de Editing & Workflow Workshop gaan we exact met bovenstaande vragen aan de slag. Ik loop deze workshop met jou samen en kijk met je mee. We brengen jou en je bedrijf in een maand tijd naar the next level.

Wanneer jij meestapt in de Editing & Workflow Workshop, dan kan ik jou garanderen dat

✓ je in een maand tijd een groeistap neemt, waardoor je niet meer werkt, maar wel meer verdient.

✓ je gegroeid bent in je eigen kunnen als fotograaf, waardoor je trots kan zijn op je werk.

✓ je minder uren zal gaan doorbrengen achter de computer en juist meer tijd zal spenderen met je camera.

✓ je niet meer het gevoel hebt dat je te goedkoop bent als fotograaf, want je versnelt je workflow x2.

✓ je achter je aanbod en manier van werken kan staan, omdat je nu pas echt betaald wordt naar jouw waarde.

✓ je vanaf nu (positieve) feedback terug krijgt van klanten en je niet achterblijft zonder reactie na het leveren van je beelden.

VIP

Deelname aan de online workshop (min. 2u) op maandagavond 17 april om 19u.

Je krijgt een replay na afloop toegestuurd die onbeperkt te bekijken is.

Onbeperkte toegang tot een facebookgroep (met 150+ andere fotografen) waarin je jouw beelden (en resultaten) kan delen en feedback kan vragen aan anderen.

BONUS masterclass: hoe omgaan met de vernieuwde update van aanpassingstools in Lightroom. (En hoe deze kunnen helpen bij het versnellen van je workflow).

VIP

€127
of vanaf €48 / termijn.
(excl. BTW)

BASIC

Deelname aan de online workshop (min. 2u) op maandagavond 17 april om 19u.

Je krijgt een replay na afloop toegestuurd die een maand te bekijken is.

BASIC

€97
of vanaf €38 / termijn
(excl. BTW)

Veelgestelde vragen

Haal ik mijn investering terug uit de workshop?

Vertel eens. Hoe lang ben je al aan het strugglen naar het vinden van je eigen stijl? Ik weet namelijk dat dat best een aantal jaren kan duren vooraleer je exact door hebt hoe je aan de juiste knoppen kan draaien. Bovendien ben je op deze webpagina terecht gekomen omdat je vindt dat je te veel tijd aan één shoot besteedt. Je bent hier dus voor een belangrijke reden en wanneer jij jouw shoot workflow x2 kan versnellen, haal je de investering er x100 uit.

Is deze workshop iets voor mij?

Deze vraag stel je uit onzekerheid. Je bent onzeker over jezelf als fotograaf, over je manier van werken en over de beelden die je aflevert. Hoe lang ga je nog alleen blijven zitten met die onzekerheid? Neem actie en pak die onzekerheid aan. Dàn pas ga je je goed voelen in je vel als fotograaf.

Kan ik dit in meerdere keren investeren?

Zeker en vast. Je kan dit in één keer of in drie keer afrekenen.

Ik kan niet live aanwezig zijn op maandagavond 17/4. Wat nu?

Geen enkel probleem. Dan geef je op voorhand je struggles door en je krijgt nadien de replay doorgestuurd. Kies je voor de VIP formule? Kan je na het bekijken ook nog de theorie gaan toepassen in de praktijk en je beelden delen met andere fotografen.

Ik heb nog een vraag.

Zet deze dan gerust op mail, naar info@tessyhellemans.be of op Whatsapp via 0456650922.