Gratis
online masterclass

"De 4 geheimen voor het creëren van de allermooiste foto's"

We kennen het allemaal: je hebt het besluit genomen om te leren fotograferen, vol goede moed een professioneel toestel aangekocht en… vervolgens belandt dit toestel in de kast.

Jouw droom was om ook zo’n mooie beelden te kunnen creëren als die fotografen waar je zo naar op kijkt. Maar… Je blokkeert, want je hebt eigenlijk geen enkel idee hoe je hiermee van start kan gaan.

Je fotografeert op de automatische stand, waardoor je geen grip hebt op je eindresultaat.

Elke mooie foto die je tot nu toe maakte, is heel toevallig zo genomen. Toch voel je tot in het puntje van je tenen dat zulke beelden wél heel graag bewust wilt kunnen creëren.

Je wilt grip op je camera krijgen, weten aan welke knop je moet draaien om welk effect te kunnen verkrijgen.

Je wilt leren hoe je jezelf het best positioneert tijdens het maken van beelden, zodat anderen opkijken naar jouw creaties in de plaats van omgekeerd.

Jouw droom is om ‘beste vrienden’ te worden met jouw camera, zodat je kan manueel fotograferen in alle lichtomstandigheden alsof je dit al jaren doet.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

In deze gratis masterclass vertel ik je de 4 geheimen voor het creëren van de allermooiste foto’s. Ik weet namelijk dat jij mijn manier van manueel fotograferen kan toepassen om jouw grote droom waar te kunnen maken.

Deze masterclass is voor jou geschikt wanneer je van start wilt gaan als fotograaf, wilt leren manueel fotograferen en beelden nabewerken.

Tijdens de masterclass kan je al je vragen aan me stellen.

Tijdens deze gratis masterclass ontdek je:

Bij welke soorten fotografie je gebruik kan maken van een professionelere camera en wanneer je eventueel ook een smartphone zou kunnen gebruiken.

✓ Wat juist het verschil is tussen een spiegelreflexcamera en een systeemcamera en wanneer je beter het één of ander gebruikt als fotograaf.

✓ Wanneer het jouw moment is als fotograaf om over te schakelen van een crop camera naar een full frame camera.

✓ Hoe ik gebruik maak van prime lenzen en zoom lenzen als fotograaf.

Hoe je jezelf en je camera kan voorbereiden om een shoot tot een goed einde te brengen.

Welke taken er tijdens het fotograferen allemaal op je af komen en hoe je als fotograaf hiermee kan multitasken.

Hoe je aan de slag kan gaan in Lightroom om als fotograaf een consistente stijl te bewaken, zodat je klanten jouw stijl kunnen herkennen (en zodat je je onderscheid t.o.v. concurrenten).

Welke stappen je na het fotograferen kan nemen, zodat je steeds blijft groeien als fotograaf in de toekomst.

In deze masterclass leer je niet alleen aan de slag gaan met je camera, maar leer je ook consistentie in je nabewerking te krijgen, zodat jij met een stevige basis van start kan gaan als fotograaf.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

In deze gratis masterclass vertel ik je de 4 geheimen voor het creëren van de allermooiste foto’s. Ik weet namelijk dat jij mijn manier van manueel fotograferen kan toepassen om jouw grote droom waar te kunnen maken.

Ga nu echt aan de slag en zet een eerste stap richting je grote fotografie droom.

Deze masterclass is voor jou als

✓ je een nieuwe camera zal aankopen of thuis eentje onder het stof liggen hebt

✓ je jouw fotografie toestel wilt leren kennen, zodat je vlot leert fotograferen

✓ je staat te popelen om met je camera aan de slag te kunnen gaan en wilt leren manueel fotograferen

✓ zelfzeker ‘ja’ wilt zeggen wanneer vrienden je vragen om mooie foto’s van hun gezin te trekken

✓ je jouw beelden wilt leren nabewerken op een professionele manier

✓ je aan de slag wilt gaan met het programma Lightroom om je beelden af te werken

Dit zeggen anderen over de masterclass

Wie ben ik?

Twee jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat…

Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf.

Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken. Begin 2020 nam ik daarom een coach onder de arm die mij zou helpen met mijn bedrijf letterlijk naar een volgend niveau te tillen.

Sindsdien blijf ik optimaliseren en experimenteren, zodat mijn bedrijf strategisch steeds beter wordt en dus ook succesvoller wordt. Al deze kennis breng ik op mijn beurt met veel passie over aan mijn eigen coachees.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.