Gratis
online masterclass

"De 3 grote stappen voor een Fotografie Marketing Boost"

Je bent fotograaf en je hebt het besluit genomen om voluit jouw grote dromen na te jagen.

Je kiest ervoor om van jouw passie je (bij)beroep te maken en je wilt jouw doelen en dromen gaan waarmaken.

Maar… Je blokkeert, want je hebt eigenlijk geen enkel idee hoe je hiermee van start kan gaan.

Je ziet andere fotografen succesvol klanten aantrekken via Instagram, maar je hebt geen idee hoe jij dit voor elkaar kan krijgen. Toch voel je tot in het puntje van je tenen dat je dit wél heel graag ook wilt.

Je wilt van je passie je beroep maken en je vindt fotografie super leuk, maar je weet niet goed hoe je aan deze droom kan beginnen.

Bovendien vraag je je af en toe af of je wel goed genoeg bent als fotograaf en of er wel mensen op jou zitten te wachten als fotograaf.

Je hebt vooral nu moeite met het bepalen van focus en hoe je het allemaal moet aanpakken om succesvol je bedrijf op te starten.

Ik kan je nu al vertellen: de enige manier om te winnen van jouw concurrentie is door sneller te leren dan anderen. Je mag je concurrentie steeds een stap voor zijn.

Je wilt een sterke strategie inzetten waardoor jij van jouw onderneming een succes maakt. Zonder enige zorgen over je inkomsten of zonder overvolle agenda.

In deze gratis masterclass vertel ik je de 3 grote stappen voor een Fotografie Marketing Boost. Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

Deze masterclass is voor jou geschikt wanneer je wilt starten als fotograaf in bijberoep of net gestart bent en je blijft hangen op een (te) lage omzet. 

Je kan tijdens de masterclass al je vragen aan me stellen.

Tijdens deze masterclass ontdek je

✓ Hoe je jouw eigen fotografie bedrijf kan gaan opbouwen en start met het moeiteloos aantrekken van klanten, zodat jij financiële vrijheid verkrijgt in je bedrijf.

✓ Hoe ik mijn eigen fotografie bedrijf succesvol opbouwde, zodat ik binnen twee jaar tijd kon starten als fotograaf in hoofdberoep.

✓ Hoe je als fotograaf zelfzeker in je schoenen kan staan wanneer je de prijs vraagt die je waard bent.

✓ Hoe je een vrij werk shoot effectief kan inzetten zodat het je klanten oplevert in de toekomst.

✓ Welke fotografie materialen bij jou passen als fotograaf, zodat je geen verkeerde aankopen doet.

✓ Mijn werkwijze waardoor ik ervoor zorgde dat klanten bij me terugkeren, zodat je zorgt voor consistente omzet binnen in je bedrijf.

✓ Hoe je ervoor kan zorgen dat administratie in jouw fotografie bedrijf gedeeltelijk automatisch verloopt.

In deze masterclass leer je niet alleen je eigen fotografie niveau omhoog tillen, maar leer je ook je eigen bedrijf succesvol opbouwen, zodat jij met een stevige basis van start kan gaan met je fotografie bedrijf.

Ga nu echt aan de slag en zet een eerste stap richting persoonlijke en financiële vrijheid als fotograaf.

Deze masterclass is voor diegene die

✓ Als ambitieuze fotograaf meteen met klanten wilt gaan shooten i.p.v. te blijven aanmodderen.

✓ Efficiënter wil werken in zijn/haar fotografie bedrijf.

✓ Meer tijd wil vrij maken voor het fotograferen zelf.

✓ Startende fotograaf is en toch professioneler wil werken.

✓ Beseft dat het starten van een bedrijf meer dan alleen kunnen fotograferen is en daarom aan de slag wilt gaan met het fundament van dat bedrijf.

✓ Zelfzeker ‘ja’ wilt zeggen wanneer vrienden vragen om mooie foto’s van hun gezin te trekken.

✓ Moeiteloos klanten en omzet aan wil trekken door sterke marketing, om succesvol omzet te draaien.

Dit zeggen anderen over de masterclass

Wie ben ik?

In 2019 startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat…

Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf.

Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken. Begin 2020 nam ik daarom een coach onder de arm die mij zou helpen met mijn bedrijf letterlijk naar een volgend niveau te tillen.

Sindsdien blijf ik optimaliseren en experimenteren, zodat mijn bedrijf strategisch steeds beter wordt en dus ook succesvoller wordt. Al deze kennis breng ik op mijn beurt met veel passie over aan mijn eigen coachees.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.