Leg spontane momenten met kids vast...

Enerzijds is het een grote uitdaging om kindjes te fotograferen. Waarom? Zij zijn onvoorspelbaar en kunnen met de zotste ideeën komen tijdens een shoot. En net daarom vind ik het een verrijking om kinderen te mogen fotograferen. Zij geven mij energie, zij maken mij enthousiast en lokken mij als fotograaf uit om creatieve beelden te maken.

Ik zie kinderfotografie als iets heel dankbaar, omdat het volledig van het kind afhangt hoe de shoot zal verlopen en eindigen. Doorheen de jaren heb ik mezelf een manier aangeleerd om connectie te krijgen met kinderen tijdens een shoot. Ze stellen zich namelijk snel open, maar klappen evengoed even snel weer dicht. En het is de kunst van een fotograaf om daar op een juiste manier mee om te gaan.

 

Om jou je kids of andere kids te leren fotograferen, schreef ik deze mini-cursus om je mijn manier van werken aan te leren. Let’s click the kids!

Herken jij je in het volgende?

✓ Je wilt graag spontane beelden maken van kids, maar je vindt dit toch heel spannend om aan te beginnen…

Je wilt graag inzicht krijgen in de manier van werken van een andere fotograaf, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt tijdens het fotograferen…

Dan is deze mini-cursus echt iets voor jou!

Je bent op zoek naar

Iemand die je wegwijs kan maken in de kinderfotografie… Je hebt al eerder kindjes gefotografeerd, maar je merkt dat je dit toch spannend vindt en je behaalt niet het resultaat dat je in gedachten had.

Aan het einde van deze cursus

Weet jij welke instellingen je kan gebruiken op je camera of telefoon, zodat je kids kan beginnen fotograferen.

Kan jij de juiste houding aannemen om contact te maken met kids, zodat ze niet afgeschrikt worden.

Weet jij hoe je spontane momenten kan uitlokken bij kinderen, zodat ze als zichzelf op beeld komen te staan.

Weet je welke accessoires je zou kunnen aankopen om je te helpen je doel waar te maken.

Word je helemaal enthousiast van je eigen beelden en vind je kinderfotografie heel ontspannend.

De modules

Click the kids is voor jou op het lijf geschreven als je graag foto's van je eigen kids maakt met je telefoon of camera. Maar ook als je als (hobby)fotograaf aan de slag wilt gaan met het fotograferen van andermans kinderen.

Inbegrepen in de cursus

Online leerplatform

Je krijgt levenslang toegang tot het online leerplatform om de 4 modules op eigen tempo te volgen.

Online community

Je komt terecht in een community waar je altijd terecht kan met al je vragen.

Voel je je vandaag...

overweldigd door de kinderfoto’s van andere fotografen, want dat wil jij zelf ook kunnen?

onzeker als fotograaf, want je weet niet goed hoe te starten met het fotograferen van kids?

alsof je niet kan wachten om je eigen kinderen mooi op beeld te kunnen zetten?

Wil je graag...

spontane momenten kunnen uitlokken met kinderen om ze te kunnen fotograferen?

een mooi portret van je eigen kindje kunnen maken met een onscherpe achtergrond?

zelfzeker ‘ja’ kunnen zeggen wanneer vrienden je vragen om mooie foto’s van hun gezin te trekken?

Wat mijn klanten zeggen over mijn online cursussen

Ik stel me graag nog even voor...

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd fotografie coach. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

Door mijn vlotte manier in de omgang, zorg ik ervoor dat mijn fotografie sessies & coach gesprekken gemoedelijk en spontaan verlopen. Jij en jouw ontwikkeling staan als startende fotograaf centraal en samen creëren we mogelijkheden & kansen, zodat jij kan uitgroeien tot de fotograaf die je wil zijn.

Ik vind beelden vastleggen heel belangrijk, omdat je dan herinneringen en vluchtige momenten tastbaar kan maken. Ons leven gaat zo snel voorbij en je hebt altijd wel een onzekerheid dat er mooie momenten uit je geheugen zullen verdwijnen.

Click the kids

39 excl BTW
  • Je krijgt toegang tot alle 4 modules van Click the kids.
  • Inclusief 45 min. aan beeldmateriaal en bijhorende opdrachten.
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in onze online community.
  • Je krijgt levenslange toegang tot het online leerplatform waar je extra vragen kan posten.

Veelgestelde vragen

Deze online cursus staat op ons online leerplatform waartoe je onmiddellijk na aankoop toegang krijgt. Dit wil zeggen dat je levenslang toegang hebt tot alle kennis die de online cursus je te bieden heeft. Ook kan je de cursus volledig op eigen tempo volgen.

Voor mama’s die hun kindjes graag willen leren fotograferen of voor (hobby)fotografen om andere kindjes te leren fotograferen. Je kan de cursus volgen met camera of smartphone.

Aan de slag gaan met de online cursus kost je slechts €39,- excl BTW.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. Bovendien kom je in een facebookgroep terecht met gelijkgestemden. Samen vormen we een community en helpen we elkaar waar nodig.

Na betaling van de online cursus, krijg je meteen toegang tot de cursus via je account op onze website. Dit wilt zeggen dat je meteen aan de slag kan gaan met de online cursus.

Na het volgen van deze online cursus kan jij spontane beelden maken van je eigen of andere kinderen. Je weet hoe je ze in je zoeker kan positioneren, je kan jezelf een goede houding aannemen om het beeld te nemen en je weet welke accessoires je kunnen helpen tijdens het fotograferen. Dankzij de tips die ik je geef in deze mini-cursus kan jij zelfverzekerd aan de slag.