Yesss, je bent erbij!

Ik stuurde je alvast een bevestigingsmail voor je inschrijving. Deze mail ontvang je binnen dit en 5 min. Niets ontvangen? Stuur me dan even een mailtje op info@tessyhellemans.be, dan help ik je met veel liefde verder!

Laat hier je gegevens achter

De gratis training zal op 20 november van start gaan en gaat door via Whatsapp. Om jou alle coaching audio’s te kunnen doorsturen, zal je jouw GSM nummer achter moeten laten. Dit nummer wordt enkel en alleen die week gebruikt en wordt nadien weer verwijderd.

De training vindt plaats op Whatsapp, zodat je me snel en makkelijk een antwoord terug kan sturen op de opdrachten die ik je die week geef. Zodat je nog sneller en harder zal gaan groeien als fotograaf.

Vul je jouw gegevens even snel in? Dan kunnen we samen van start gaan! Ik kijk er al naar uit!