Voordat je gaat heb ik nog iets voor je

Leuk dat je je aanmeldt voor mijn 4 must do’s om een interessant beeld te creëren als fotograaf!

Het wordt een hele waardevolle masterclass!

Je ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging voor je aanmelding in je mailbox en je ontvangt meteen ook de link om de masterclass live te kunnen bekijken.

Omdat ik weet dat jij echt niet kan wachten om te groeien als fotograaf en het liefst van al heel je camera instellingen NU al onder de knie zou willen hebben… Heb ik voor jou een speciale aanbieding die jou meteen verder gaat helpen zodat je meteen groeit als fotograaf.

Ik heb namelijk een online handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ voor jou ontwikkeld waarbij je kennismaakt met de belangrijkste standen van je camera en waarbij je de belichtingsdriehoek onder de knie krijgt.

Dankzij het handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’, ontdek je hoe jouw camera werkt en zet je de eerste stappen richting het manueel fotograferen.

Ik ontwikkelde het handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ voor (startende) fotografen die meer uit hun camera willen halen in de toekomst. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je de automatische knop stilletjes aan wil gaan loslaten en je camera beter wilt leren kennen.

En speciaal omdat jij je vandaag aanmeldde, betaal je geen €̶4̶9̶ voor dit online handboek, maar €29.

Eline Nys
Read More
Ik vond het een heel fijne laagdrempelige cursus. Eindelijk begrijp ik waarom mijn toestel niet altijd deed wat ik wou en hoe ik de controle kan nemen. Dankje voor de stap voor stap, begripvolle en duidelijke uitleg Tessy!

In dit handboek vertel ik je:

✓ Welke programma standen jouw camera heeft en welke stand je voor welke situatie zal kunnen gebruiken.

✓ Hoe ik mijn eigen camera ga instellen tijdens het fotograferen.

✓ Wat de belichtingsdriehoek is en waarom dit belangrijk is voor jou als fotograaf.

✓ Wat het diafragma getal is, hoe je dit kan instellen als fotograaf en welk effect welke instelling biedt in je beelden.

✓ Wat de sluitertijd is, hoe je dit kan instellen als fotograaf en welk effect welke instelling biedt in je beelden.

✓ Wat de ISO-waarde is en hoe je dit best kan instellen om je beelden zo natuurlijk mogelijk te fotograferen.

✓ Welke camera instellingen ik zoal gebruik in bepaalde omstandigheden tijdens het manueel fotograferen. Je krijgt hier inzicht in welke instellingen ik wanneer gebruik.

Na aankoop van het online handboek kan je meteen aan de slag gaan, want je ontvangt het meteen in je inbox. Je houdt onbeperkte toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik van de inhoud van het handboek.

De 6 belangrijke onderdelen van dit
basis handboek:

Je leert de belangrijkste instellingen in je camera kennen en ik vertel je hoe je deze best instelt. Bovendien leer je met welke instellingen je de komende periode aan de slag zal kunnen gaan.

Het is noodzakelijk dat jij de belichtingsdriehoek kent om zo je camera manueel te kunnen instellen. Ik leer je de drie belangrijke elementen van de belichtingsdriehoek en ik leer je in het kort hoe je deze kan instellen om je fotografie doel te kunnen bereiken. In de volgende onderdelen van het handboek gaan we hier nog dieper op in.

Je leert wat het diafragma getal en de diafragma opening is. Je leert wat je camera doet bij een verschillend diafragma getal of opening en hoe je dit zal kunnen gebruiken tijdens het manueel fotograferen.

In dit hoofdstuk kom je te weten wat de sluitertijd is en hoe je dit kan instellen om meer of minder licht binnen te laten tijdens het maken van je beelden. Je leert wat de maximale sluitertijd is voor jouw body en lens, zodat je beelden scherp gemaakt kunnen worden.

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het derde element van de belichtingsdriehoek: ISO-waarde. Je ontdekt hier hoe je ruis kan vermijden tijdens het maken van je beelden.

Ik deel beelden uit mijn eigen fotografie portfolio met jou en vertel je wat mijn camera instellingen waren om deze beelden te bekomen.

Melissa De Visscher
Read More
Ik ben steeds op zoek gegaan naar een cursus die me zou helpen bij het manueel fotograferen. Ik heb vaak deelgenomen aan gratis webinars maar deze konden mijn wensen niet vervullen. Toen ik de verschillende cursussen zag bij Tessy had ik het gevoel dat ik hier wel iets aan zou hebben. IK HAD GELIJK! Tessy legt alles zeer goed uit in een taal die iedereen begrijpt. Ik ben volop bezig met het leren manueel fotograferen en door Tessy begint dit eindelijk te lukken!

Wie ben ik?

Sinds 2019 ben ik professioneel fotograaf. Eerst deed ik dit in bijberoep, sinds 2020 is fotografie mijn hoofdberoep.

Sindsdien probeerde ik al verschillende soorten fotografie uit. Business, families, newborn, huwelijken…

Dankzij mijn ervaring als fotograaf in verschillende takken van de fotografie, kan ik creatief uit de hoek komen en dankzij mijn portie humor kan ik mensen tijdens fotografie sessies volledig op hun gemak stellen.

Mijn manier van werken breng ik over op mijn coachees, zodat ook zij succesvol met fotografie aan de slag kunnen gaan.

Doe jij ook mee?

Veelgestelde vragen

Zeker en vast! In het handboek toon ik ook voorbeelden uit mijn eigen portfolio. Deze inhoud kan je blijven bekijken in de toekomst.

Voor fotografen die de automatische knop van hun toestel willen loslaten in de toekomst. Je wilt je camera beter leren kennen en weten wat de belichtingsdriehoek is. Dan staat dit handboek op jouw lijf geschreven!

Dit handboek koop je zonder begeleiding aan. Het beantwoorden van vragen en persoonlijke begeleiding is dus niet inbegrepen in het handboek. Je gaat zelfstandig met de kennis uit het handboek aan de slag.

Wil je graag in de toekomst persoonlijke begeleiding bij het toepassen van het manueel fotograferen, dan ben je welkom in het Kickstart shooting pakket.

Je krijgt het handboek meteen via mail toegestuurd, dus je kan je kennis meteen gaan verbreden! Bovendien kan je het handboek in de toekomst blijven vastpakken, op eigen tempo en naar eigen wens.

Dit is hét handboek dat ik zelf in 2016 had willen lezen tijdens mijn start met het manueel fotograferen, zodat ik sneller had kunnen groeien en meer rust had ondervonden in mijn eigen manier van werken.