Leuk dat je je aanmeldt voor mijn 4 must do’s om een interessant beeld te creëren als fotograaf!

Het wordt een hele waardevolle masterclass!

Je ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging voor je aanmelding in je mailbox en je ontvangt meteen ook de link om de masterclass live te kunnen bekijken.

Voordat je gaat heb ik nog iets voor je

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis masterclass. In deze masterclass deel ik ontzettend waardevolle informatie om jouw fotografie niveau naar een volgend level te krijgen, waar je ongetwijfeld veel aan zal hebben.

Alleen… Er heeft nog nooit iemand z’n dromen nagejaagd door een gratis masterclass of webinar.

Omdat ik weet dat jij echt niet kan wachten om te groeien als fotograaf en het liefst van al heel je camera instellingen NU al onder de knie zou willen hebben… Heb ik voor jou een speciale aanbieding die jou meteen verder gaat helpen zodat je meteen groeit als fotograaf.

Ik heb namelijk een handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ voor jou als fotograaf ontwikkeld waarbij je kennismaakt met de belangrijkste standen van je camera en waarbij je de belichtingsdriehoek onder de knie krijgt.

Dankzij het handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’, ontdek je hoe jouw camera werkt en zet je de eerste stappen richting het manueel fotograferen.

Ik ontwikkelde het handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ voor (startende) fotografen die meer uit hun camera willen halen in de toekomst. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je de automatische knop stilletjes aan wil gaan loslaten en je camera beter wilt leren kennen.

Eenmalig aanbod
‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto's’

minuten
seconden

Want ik vertel je...

✓ Welke programma standen jouw camera heeft en welke stand je voor welke situatie zal kunnen gebruiken.

✓ Hoe ik mijn eigen camera ga instellen tijdens het fotograferen.

✓ Wat de belichtingsdriehoek is en waarom dit belangrijk is voor jou als fotograaf.

✓ Wat het diafragma getal is, hoe je dit kan instellen als fotograaf en welk effect welke instelling biedt in je beelden.

✓ Wat de sluitertijd is, hoe je dit kan instellen als fotograaf en welk effect welke instelling biedt in je beelden.

✓ Wat de ISO-waarde is en hoe je dit best kan instellen om je beelden zo natuurlijk mogelijk te fotograferen.

✓ Welke camera instellingen ik zoal gebruik in bepaalde omstandigheden tijdens het manueel fotograferen. Je krijgt hier inzicht in welke instellingen ik wanneer gebruik.

De komende 45 minuten betaal je geen €49 excl BTW voor dit online handboek, maar slechts €29 excl BTW voor onbeperkte toegang.

Na aankoop van het handboek kan je meteen aan de slag gaan. Je houdt onbeperkte toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik van de inhoud van het handboek.

Eline Nys
Read More
Ik vond het een heel fijne laagdrempelige cursus. Eindelijk begrijp ik waarom mijn toestel niet altijd deed wat ik wou en hoe ik de controle kan nemen. Dankje voor de stap voor stap, begripvolle en duidelijke uitleg Tessy!

Aan het einde van dit handboek...

✓ Heb jij kennis over wat je camera allemaal kan in welke programma stand. Deze kennis kan je toepassen op elk toestel (Sony, Nikon, Canon…).

✓ Ben je op de hoogte van de theorie omtrent de belichtingsdriehoek. Hierdoor weet je waarom de belichtingsdriehoek belangrijk is in de fotografie.

✓ Weet je waar elk element van de belichtingsdriehoek voor staat. Je ontdekt wat je kan waarmaken door te spelen met deze instellingen en hoe je dit kan gebruiken om jouw doel als fotograaf te behalen.

✓ Heb je inzicht over de manier van werken van een andere fotograaf. Het is ontzettend leerrijk om de instellingen van iemand anders onder de loep te kunnen nemen.

Het handboek: ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto's’

Zet je eerste stap richting het manueel fotograferen

Heb jij zo pas, vol goede moed, een camera aangeschaft? Of heb je misschien je camera al een tijdje in de kast liggen, maar merk je dat je tegen alle instellingen in je camera opkijkt en dat je eigenlijk niet weet waar welke instellingen voor dienen? Of hoor je het zelfs donderen in Keulen bij het horen van de term ‘manueel fotograferen’?

Je hebt stiekem de droom om professioneler te gaan fotograferen met je toestel, zodat je camera de beelden fotografeert die jij volledig in gedachten had.

Maar je hebt nu vooral het gevoel dat…

 

✓ Je camera te ingewikkeld is voor je. Hoe ga eindelijk door die handleiding geraken? Hoe weet je welke instellingen je wanneer moet gaan gebruiken?

✓ Al die cijfertjes van de belichtingsdriehoek is Chinees voor je. Je hebt het gevoel dat je nooit zal begrijpen hoe je toestel eigenlijk werkt.

✓ Je ziet andere fotografen op Instagram beelden schieten die jij ontzettend mooi vindt. Daar kijk jij naar op, dat wil jij zelf ook kunnen. Alleen weet je niet goed hoe je die eerste stap richting het manueel fotograferen kan zetten.

✓ Diafragma, sluitertijd en ISO-waarde zijn begrippen die je al wel eens hoorde, maar je zou niet zomaar kunnen zeggen wat je waarvoor kan gebruiken tijdens het instellen van je camera.

✓ Jouw droom is om alles uit je camera te kunnen halen in de toekomst, maar je blijft momenteel in de automatische stand op je honger zitten.

Je bent volledig klaar om ervoor te gaan

Ik weet hoe hoogdrempelig het manueel fotograferen kan lijken voor jou wanneer je start met fotograferen. Maar ik geloof er ook in dat iedereen, dankzij wat theoretische kennis, er ook mee van start kan geraken.

Jij hebt gewoon jouw ideale methode en manier van werken nog niet gevonden en deze kan je makkelijk aangeleerd krijgen.

Je hoeft hiervoor geen professionele fotograaf te zijn, integendeel. Door een aantal simpele tips toe te passen, lift jij jouw fotografie niveau al naar een volgend level.

Ik geloof erin dat je geen jaren ervaring nodig hebt om je gewenste resultaat te verkrijgen met je toestel. Je moet wel weten wàt je juist kan doen om welk resultaat te kunnen behalen.

Vanaf dat je ontdekt hoe de belichtingsdriehoek werkt en hoe je deze theorie kan inzetten tijdens het fotograferen, zal alles voor jou veel moeitelozer verlopen. Jij en je toestel worden twee handen op één buik en dit zal je ook merken aan de beelden die je gaat maken.

Ik ontwikkelde het handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ voor (startende) fotografen die hun toestel wat beter willen leren kennen. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je nu het gevoel hebt dat je camera instellingen Chinees zijn en wanneer je de eerste stappen wilt gaan zetten naar het manueel fotograferen. 

Je wilt niet te lang in die trial & error fase blijven vaststeken, je wilt niet aanmodderen. Je wilt vooral in actie schieten en meteen 200% voor je grote dromen gaan.

Ik help jou met ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ verder met het bereiken van je dromen als toekomstig fotograaf…

✓ Ik help jou met het instellen van de belangrijkste instellingen van je camera, zodat jij je eerste stappen kan gaan zetten in het manueel fotograferen.

✓ Ik vertel je wat de belichtingsdriehoek betekent voor jou als fotograaf en hoe je dit gebruikt tijdens het fotograferen.

✓ Ik help je ontdekken hoe het diafragma getal werkt en toon je extra voorbeelden die je inzichten brengen als fotograaf.

✓ Ik vertel je hoe de sluitertijd werkt en toon je het verschil tussen een snelle en een trage sluitertijd.

✓ Je gaat zelf je ISO-waarde leren instellen als fotograaf, zodat je voldoende licht binnen krijgt in je camera en je geen flits hoeft te gebruiken tijdens het fotograferen.

✓ Ik geef je inzicht in mijn manier van manueel fotograferen, zodat jij zelf kan groeien in het leren kennen van je eigen camera. De belichtingsdriehoek wordt hierdoor voor jou een fluitje van een cent.

Dankzij het handboek ‘Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s’ creëer jij beelden die jij effectief wilt maken. Dit zorgt ervoor dat je niet sporadisch en toevallig mooie foto’s kan gaan maken met je fototoestel, maar dat je dit allemaal zelf in de hand hebt.

In januari 2019 startte ik zelf op als fotograaf in bijberoep, in juni 2020 werd dit vervolgens mijn hoofdberoep. Of ik veel geluk had? Nee, dat niet. Ik heb van in het begin geïnvesteerd in mijn droom en toekomst en ervoor gezorgd dat ik zelf steeds beter werd met mijn fotografie. En dàt door dag in dag uit bezig te zijn met mijn passie. Ik leer je in dit handboek volledig kennismaken met mijn manier van manueel fotograferen.

Aan het einde van dit handboek...

✓ Weet jij welke programmastanden je zelf kan gaan uittesten met je camera.

✓ Heb je meer controle over de belangrijkste basis instellingen in je camera, waardoor je weet aan welke knoppen je moet draaien om welk effect te bekomen.

✓ Weet jij hoe je de belichting van je beelden zelf in de hand hebt en zelf kan gaan instellen.

✓ Heb je inkijk in beelden en instellingen van een andere fotograaf, zodat je deze kennis kan gaan gebruiken tijdens je eigen manier van fotograferen.

✓ Ken je de theorie van de belichtingsdriehoek. Je weet wat diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen.

Je wilt...

✓ De automatische knop van je toestel stilletjes aan gaan loslaten. 

✓ Stap voor stap jouw camera beter leren kennen.

✓ Inzicht hebben in wat je camera allemaal kan en welke programmastanden voor jou kunnen gaan werken i.p.v. tegenwerken.

✓ Ontdekken hoe een professioneel fotograaf manueel z’n camera gaat instellen. 

✓ De drie belangrijkste basis instellingen van je camera onder de knie krijgen.

De inhoud van Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto's

In Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s help ik jou met het loslaten van de automatische knop, zodat jij steviger in je schoenen staat als fotograaf en controle hebt over welke beelden je camera voor jou moet gaan maken. 

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je carrière als fotograaf profijt van zal hebben.

Wanneer je Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto’s bestelt, krijg je het meteen via mail toegestuurd. Je kan meteen de inhoud doornemen en toepassen op je fototoestel. Aan de hand van de voorbeelden kan je makkelijk thuis zelf aan de slag met je eigen manier van fotograferen.

De 6 belangrijke onderdelen van dit
basis handboek:

Je leert de belangrijkste instellingen in je camera kennen en ik vertel je hoe je deze best instelt. Bovendien leer je met welke instellingen je de komende periode aan de slag zal kunnen gaan.

Het is noodzakelijk dat jij de belichtingsdriehoek kent om zo je camera manueel te kunnen instellen. Ik leer je de drie belangrijke elementen van de belichtingsdriehoek en ik leer je in het kort hoe je deze kan instellen om je fotografie doel te kunnen bereiken. In de volgende onderdelen van het handboek gaan we hier nog dieper op in.

Je leert wat het diafragma getal en de diafragma opening is. Je leert wat je camera doet bij een verschillend diafragma getal of opening en hoe je dit zal kunnen gebruiken tijdens het manueel fotograferen.

In dit hoofdstuk kom je te weten wat de sluitertijd is en hoe je dit kan instellen om meer of minder licht binnen te laten tijdens het maken van je beelden. Je leert wat de maximale sluitertijd is voor jouw body en lens, zodat je beelden scherp gemaakt kunnen worden.

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het derde element van de belichtingsdriehoek: ISO-waarde. Je ontdekt hier hoe je ruis kan vermijden tijdens het maken van je beelden.

Ik deel beelden uit mijn eigen fotografie portfolio met jou en vertel je wat mijn camera instellingen waren om deze beelden te bekomen.

Wat anderen vertellen over het handboek...

Heidi Hellofs

Wat was dit een fijne cursus! Alles wordt echt stap voor stap uitgelegd in duidelijke en begrijpbare taal. Ik ga zeker nog vaak moeten terugkijken naar de modules, want mijn manueel fotograferen heeft nog veel oefening nodig.

Eline Nys

Ik vond het een heel fijne laagdrempelige cursus. Eindelijk begrijp ik waarom mijn toestel niet altijd deed wat ik wou en hoe ik de controle kan nemen. Dankje voor de stap voor stap, begripvolle en duidelijke uitleg Tessy!

Wie ben ik?

Drie jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken. Begin 2020 nam ik daarom een coach onder de arm die mij zou helpen met mijn bedrijf letterlijk naar een volgend niveau te tillen.

Sindsdien blijf ik optimaliseren en experimenteren, zodat mijn bedrijf strategisch steeds beter wordt en dus ook succesvoller wordt. Al deze kennis breng ik op mijn beurt met veel passie over aan mijn eigen coachees.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.

Aan de slag...

In dit handboek deel ik letterlijk met jou wat mijn manier van manueel fotograferen is. Deze manier van werken gebruik ik van in het begin van mijn carrière als fotograaf, wat ervoor zorgde dat ik in mijn tweede jaar als fotograaf in hoofdberoep kon starten.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn theoretische kennis over de belichtingsdriehoek met je. Inclusief welke camera instellingen ik zelf gebruik en voorbeelden met camera instellingen erbij etc.

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen het online handboek in je mailbox.

49
€29 excl BTW
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot alle inhoud van het handboek voor fotografen. De download bewaar je zelf levenslang op je computer.
  • Na aankoop krijg je meteen toegang tot het online product in je mailbox.
  • Je krijgt nu €20 korting gedurende 45 minuten, omdat je je aanmeldde voor mijn masterclass.

Merk je dat je toch nog twijfelt of het handboek geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op info@tessyhellemans.be, dan denk ik met je mee.

Veelgestelde vragen

Zeker en vast! In het handboek toon ik ook voorbeelden uit mijn eigen portfolio. Deze inhoud kan je blijven bekijken in de toekomst.

Voor fotografen die de automatische knop van hun toestel willen loslaten in de toekomst. Je wilt je camera beter leren kennen en weten wat de belichtingsdriehoek is. Dan staat dit handboek op jouw lijf geschreven!

Dit handboek koop je zonder begeleiding aan. Het beantwoorden van vragen en persoonlijke begeleiding is dus niet inbegrepen in het handboek. Je gaat zelfstandig met de kennis uit het handboek aan de slag.

Wil je graag in de toekomst persoonlijke begeleiding bij het toepassen van het manueel fotograferen, dan ben je welkom in het Kickstart shooting pakket.

Je krijgt het handboek meteen via mail toegestuurd, dus je kan je kennis meteen gaan verbreden! Bovendien kan je het handboek in de toekomst blijven vastpakken, op eigen tempo en naar eigen wens.

Dit is hét handboek dat ik zelf in 2016 had willen lezen tijdens mijn start met het manueel fotograferen, zodat ik sneller had kunnen groeien en meer rust had ondervonden in mijn eigen manier van werken.