Leuk dat je je aanmeldt voor mijn 3 grote stappen voor een Fotografie Marketing Boost!

Het wordt een hele waardevolle masterclass!

Je ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging voor je aanmelding in je mailbox en je ontvangt meteen ook de link om de masterclass live te kunnen bekijken.

Voordat je gaat heb ik nog iets voor je

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis masterclass. In deze masterclass deel ik ontzettend waardevolle informatie om jouw fotografie bedrijf succesvoller te kunnen maken, waar je ongetwijfeld veel aan zal hebben.

Alleen… Er is nog nooit iemand succesvol geworden door een gratis masterclass of webinar.

Omdat ik weet dat jij echt niet kan wachten om te groeien als fotograaf en het liefst al heel je sociale media & marketing strategie zal willen hebben uitgedokterd… Heb ik voor jou een speciale aanbieding die jou meteen verder gaat helpen zodat je meteen groeit als fotograaf binnenin je bedrijf.

Ik heb namelijk een Instagram handboek voor fotografen ontwikkeld waarbij Instagram voor jou een platform wordt waar je ook energie van kan krijgen en niet alleen energie aan hoeft te geven, zoals nu.

Dankzij het Instagram handboek voor fotografen, creëer jij voor jezelf een strategie die voor jou werkt in de plaats van tegen jou werkt. 

Ik ontwikkelde het Instagram handboek voor (startende) fotografen die Instagram willen inzetten als marketing systeem. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je nu het gevoel hebt dat je te veel tijd verliest op Instagram, terwijl het je niets opbrengt. Je wilt werken aan je uitstraling en professionaliteit op het platform.

Eenmalig aanbod
Instagram handboek
voor fotografen

minuten
seconden

Want ik vertel je...

✓ Ik help jou om een mooi Instagram feed te creëren, zodat klanten worden aangetrokken door jouw fotografie stijl en nabewerking stijl.

✓ Je gaat met mijn handvaten aan de slag om jouw positionering als fotograaf op Instagram te ontdekken. Hoe zichtbaar wil jij zijn en waar trek je jouw eigen grenzen?

✓ Ik vertel jou hoe je story’s kan inzetten om jouw klanten meer te vertellen over jouw aanbod, zonder de opdringerige verkoper te lijken.

✓ Dankzij het handboek ga je aan de slag met het doorvoeren van je eigen huisstijl in jouw Instagram profiel, zodat je herkenbaarheid creëert naar (toekomstige) klanten.

✓ Je gaat aan de slag met het neerschrijven van captions en content pijlers. Ik vertel je met welke content pijlers ik zelf werk en waarom het handig is om deze voor jezelf op te stellen.

✓ Drie Instagram posts per week zijn voor jou momenteel te overweldigend, maar je zou deze hoeveelheid wel graag gepost zien worden op je profiel? Met mijn planning en manier van werken kan je hierin tijd winnen, zodat je meer kan focussen op je fotografie zelf.

✓ Je gaat actief werken aan je eigen mindset op Instagram, zodat je stevig in je schoenen staat en zodat je profiel jouw veilige haven wordt.

✓ Ik leer jou hoe je stap voor stap volgers kan omzetten tot klanten. Want ook als fotograaf kan jij moeiteloos klanten gaan aantrekken op Instagram.

De komende 30 minuten betaal je geen €49 excl BTW voor dit online handboek, maar slechts €29 excl BTW voor onbeperkte toegang.

Na aankoop van het handboek kan je meteen aan de slag gaan. Je houdt onbeperkte toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik van de inhoud van het handboek.

Tycho Ruts
Read More
"Zelf zat ik nog wat te worstelen met hoe ik op instagram gezien kon worden en hoe ik mijn ideale klanten kon vinden. Toen ik jou instagram handboek voor fotografen zag wilde ik deze meteen aankopen. Het heeft mij laten inzien dat ik vooral meer van mezelf moet tonen en dingen moet posten voor potentiële klanten en niet voor mezelf. Aangezien ik een heel ander thema heb als sportfotograaf heb ik toch enorm veel kunnen leren uit dit handboek van jou."

Aan het einde van dit Instagram handboek...

✓ Durf jij stap voor stap Instagram story’s in te zetten om klanten aan te trekken.

✓ Heb jij een eigen Instagram planning die ervoor zorgt dat je consistent en met rust jouw portfolio kan posten op Instagram.

✓ Weet jij hoe je volgers kan omzetten tot kopers, zodat jij moeiteloos klanten kan aantrekken in de toekomst.

✓ Heb je voor jezelf duidelijke content pijlers genoteerd die ervoor zorgen dat jij je ideale klant kan aanspreken tijdens het schrijven van je Instagram posts.

✓ Kan je zelf story templates maken in je eigen huisstijl, zodat klanten de informatie die je deelt zullen herkennen op Instagram.

✓ Weet je hoe je hashtags voor jezelf kan uitkiezen die zorgen voor meer zichtbaarheid.

Het Instagram handboek voor fotografen

Start met het aantrekken van klanten op Instagram.

Ben jij zo pas, vol goede moed, je Instagram pagina als fotograaf gestart? Of ben je misschien al een tijdje bezig met het boosten van je pagina, maar merk je dat je er heel wat energie in stopt en dat je strategie weinig oplevert? Of hoor je het zelfs donderen in Keulen bij het horen van de term ‘Instagram strategie’?

Je hebt stiekem een droom om meer klanten aan te trekken in de toekomst, zodat je succesvol met je bijberoep of hoofdberoep aan de slag kan gaan. 

Maar je hebt nu vooral het gevoel dat…

✓ Zichtbaar zijn niets voor jou is. Je wilt jezelf stiekem verschuilen achter je Instagram pagina, je hebt geen zin om jezelf te tonen op sociale media.

✓ Je durft af en toe wel een foto van jezelf posten, maar je hebt het gevoel dat je ‘maar wat doet’. Je wilt aan de slag gaan met een degelijke strategie om je Instagram in te kunnen zetten voor het aantrekken van klanten.

✓ Jouw Instagram pagina vraagt te veel energie. Je hebt geen zin om hier nog meer energie in te steken. Je hebt het gevoel dat het toch niets oplevert.

✓ Jouw Instagram posts voorbereiden en inplannen kosten je te veel tijd. Je hebt het gevoel dat je iemand voltijds zou kunnen aannemen om jouw Instagram te onderhouden. Daar heb je écht geen zin in.

✓ Je gebruikt je Instagram pagina vooral om zelf te scrollen en naar andere fotografen te kijken. Je stapt hierbij nogal snel in de ‘vergelijkende’ rol en achteraf voel je jezelf altijd slecht, omdat je zelf minder ver staat dan anderen.

✓ Je hebt geen inspiratie om Instagram posts in te plannen. 12 posts schrijven per maand, hoe dan?! Je hebt geen idee hoe je in je Instagram voorbereiding structuur kan aanbrengen.

Je bent volledig klaar om ervoor te gaan

Ik weet hoe energie slopend een Instagram profiel kan zijn. Maar ik geloof er ook in dat iedereen, door middel van het gebruik van een simpele strategie, moeiteloos klanten kan gaan aantrekken op dit platform.

Jij hebt gewoon jouw ideale methode en manier van werken nog niet gevonden en deze kan je makkelijk aangeleerd krijgen.

Je hoeft hiervoor geen Instagram expert te zijn, integendeel. Door een aantal simpele tips toe te passen, lift jij jouw Instagram profiel al naar een volgend level.

Ik geloof erin dat je geen uren per dag op Instagram moet doorbrengen, opdat het begint op te leveren. Je moet wel weten wàt je juist kan doen om resultaat te kunnen behalen.

Vanaf dat je mijn manier van werken op Instagram ontdekt, zal alles voor jou veel moeitelozer verlopen. Jullie worden twee handen op één buik en dit zal je ook uitstralen naar (toekomstige) klanten.

Ik ontwikkelde het Instagram handboek voor (startende) fotografen die Instagram willen inzetten als marketing systeem. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je nu het gevoel hebt dat je te veel tijd verliest op Instagram, terwijl het je niets opbrengt. Je wilt werken aan je uitstraling en professionaliteit op het platform.

Je wilt niet te lang in die trial & error fase blijven vaststeken, je wilt niet aanmodderen. Je wilt vooral in actie schieten en meteen 200% voor je grote dromen gaan.

Ik help jou met het Instagram handboek voor fotografen verder met het bereiken van je dromen…

✓ Ik help jou om een mooi Instagram feed te creëren, zodat klanten worden aangetrokken door jouw fotografie stijl en nabewerking stijl.

✓ Je gaat met mijn handvaten aan de slag om jouw positionering als fotograaf op Instagram te ontdekken. Hoe zichtbaar wil jij zijn en waar trek je jouw eigen grenzen?

✓ Ik vertel jou hoe je story’s kan inzetten om jouw klanten meer te vertellen over jouw aanbod, zonder de opdringerige verkoper te lijken.

✓ Dankzij het handboek ga je aan de slag met het doorvoeren van je eigen huisstijl in jouw Instagram profiel, zodat je herkenbaarheid creëert naar (toekomstige) klanten.

✓ Je gaat aan de slag met het neerschrijven van captions en content pijlers. Ik vertel je met welke content pijlers ik zelf werk en waarom het handig is om deze voor jezelf op te stellen.

✓ Drie Instagram posts per week zijn voor jou momenteel te overweldigend, maar je zou deze hoeveelheid wel graag gepost zien worden op je profiel? Met mijn planning en manier van werken kan je hierin tijd winnen, zodat je meer kan focussen op je fotografie zelf.

✓ Je gaat actief werken aan je eigen mindset op Instagram, zodat je stevig in je schoenen staat en zodat je profiel jouw veilige haven wordt.

✓ Ik leer jou hoe je stap voor stap volgers kan omzetten tot klanten. Want ook als fotograaf kan jij moeiteloos klanten gaan aantrekken op Instagram.

Dankzij het Instagram handboek voor fotografen, creëer jij voor jezelf een strategie die voor jou werkt in de plaats van tegen jou werkt. Instagram wordt voor jou een platform waar je ook energie van kan krijgen en niet alleen energie aan hoeft te geven, zoals nu.

In januari 2019 startte ik zelf op als fotograaf in bijberoep, in juni 2020 werd dit vervolgens mijn hoofdberoep. Of ik veel geluk had? Nee, dat niet. Ik heb van in het begin geïnvesteerd in mijn droom en toekomst en ervoor gezorgd dat ik zelf steeds beter werd in mijn bedrijf. En dàt door dag in dag uit bezig te zijn met mijn passie. Ik leer je in dit handboek volledig kennismaken met mijn methode.

Aan het einde van dit Instagram handboek...

✓ Durf jij stap voor stap Instagram story’s in te zetten om klanten aan te trekken.

✓ Heb jij een eigen Instagram planning die ervoor zorgt dat je consistent en met rust jouw portfolio kan posten op Instagram.

✓ Weet jij hoe je volgers kan omzetten tot kopers, zodat jij moeiteloos klanten kan aantrekken in de toekomst.

✓ Heb je voor jezelf duidelijke content pijlers genoteerd die ervoor zorgen dat jij je ideale klant kan aanspreken tijdens het schrijven van je Instagram posts.

✓ Kan je zelf story templates maken in je eigen huisstijl, zodat klanten de informatie die je deelt zullen herkennen op Instagram.

✓ Weet je hoe je hashtags voor jezelf kan uitkiezen die zorgen voor meer zichtbaarheid.

Je wilt...

✓ Jouw eigen Instagram mindset gaan veranderen, waardoor je sterker in je schoenen komt te staan online.

✓ Stap voor stap aan de slag gaan met praten in je Instagram story’s.

✓ Wekelijks en consistent gaan posten op Instagram, zonder dat dit enorm energie nemend voor je is.

✓ Connectie leren maken met je volgers, waardoor zij jou vertrouwen en boeken als fotograaf.

✓ Volgers warm maken (van koude naar warme lead), zodat je meer inkomsten verkrijgt in je bedrijf dankzij een juiste Instagram strategie.

De inhoud van het Instagram handboek

In het Instagram handboek help ik jou met het boosten van je Instagram profiel, zodat jij online sterk in je schoenen leert staan en klanten leert aantrekken d.m.v. het gebruiken van de juiste content.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je carrière als fotograaf profijt van zal hebben.

Wanneer je het Instagram handboek bestelt, krijg je het meteen via mail toegestuurd. Je kan meteen de inhoud doornemen en toepassen op je eigen account. Aan de hand van de voorbeelden kan je makkelijk thuis zelf aan de slag met je eigen Instagram strategie.

De 8 belangrijke onderdelen van het
Instagram handboek voor fotografen:

De uitstraling van je Instagram profiel is ontzettend belangrijk. Ik leg in dit hoofdstuk uit welke beelden je best wel en niet kan delen en waarom niet. Verder geef ik je tips om je Instagram profiel rustig in te delen met je portfolio.

In dit hoofdstuk heb ik het over mijn eigen zichtbaarheid op Instagram en welk effect dit heeft op het vinden van klanten. Verder geef ik je praktisch toepasbare tips mee om je eigen zichtbaarheid op Instagram te vergroten.

Je kan niet alleen gebruik maken van foto’s, video’s, boemerangs, reviews… maar ook van story templates! Ik leg je in dit hoofdstuk uit hoe je dit doet en met welke programma’s je zelf gratis aan de slag kan gaan.

Om je doelpubliek aan te kunnen spreken, maak je gebruik van degelijke captions en content pijlers. Ik toon je in dit hoofdstuk mijn eigen content pijlers en vertel je hoe ik deze opgebouwd heb. Vervolgens vertel ik je hoe ik mijn volgers aanzet tot actie.

Ik zie heel wat fotografen zuchten op het organiseren van hun Instagram posts. Hoe vaak moet je posten? Wat moet je posten? Hoe post je dit het best? Dit zijn vragen waar ik je in dit hoofdstuk verder mee zal helpen.

Hashtags kan je gebruiken om meer bereik te creëren met je Instagram profiel. Ik leg je in dit hoofdstuk uit hoe je jouw eigen hashtags kan samenstellen en hoe je beslist of deze hashtags kwalitatief genoeg zijn of niet.

Dankzij mijn Instagram strategie ga jij in de toekomst volgers omzetten tot klanten. Ik vertel je hoe dit juist in z’n werk gaat en hoe je dit doet in dit hoofdstuk.

Ik eindig dit handboek met iets dat ik heel belangrijk vind. Ik zeg namelijk altijd: Instagram is een vak apart en daar geloof ik ook ontzettend hard in. Maar het is niet alleen belangrijk om te werken aan je Instagram strategie, maar ook aan je mindset. Je zal namelijk situaties tegenkomen online waarbij het belangrijk is dat je stevig in je schoenen staat. Ik zeg altijd: alles begint en eindigt met je eigen mindset, ga hier steeds actief mee aan de slag, zodat je rust ervaart in je bedrijf en in je leven.

Wat anderen vertellen
over het Instagram handboek

Tom Hens

"Ik heb bij Tessy de cursus Instagram Handboek gekocht. Op het moment van de aankoop was dit voor mij een struggle om mij goed te positioneren in het veranderende landschap van social media. De cursus zelf leidt je stap voor stap door de stappen die je het beste neemt. Een aantal dingen zijn herhaling voor iemand die er al wat langer mee bezig is maar het geeft een volledig overzicht van alle stapjes."

Maya De Greef

"Super professionele uitleg, maar toch lekker op niveau van een complete leek. Heel uitgebreid en altijd klaar om vragen te beantwoorden. SUPER ❤️"

Lucie Kreus

"Ik heb het instagram handboek voor fotograferen gekocht en is zeker een meerwaarde aan wie dat twijfels zou hebben zou ik zeggen zeker niet twijfelen gaat er voor! Ik had mijn mail niet ontvangen met de handboek erin maar tessy heeft heel snel op mijn bericht gereageerd en dat is dan ook heel snel inorde gekomen! Is zeker een aanrader!!"

Wie ben ik?

Drie jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken. Begin 2020 nam ik daarom een coach onder de arm die mij zou helpen met mijn bedrijf letterlijk naar een volgend niveau te tillen.

Sindsdien blijf ik optimaliseren en experimenteren, zodat mijn bedrijf strategisch steeds beter wordt en dus ook succesvoller wordt. Al deze kennis breng ik op mijn beurt met veel passie over aan mijn eigen coachees.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.

Aan de slag...

In dit Instagram handboek voor fotografen deel ik letterlijk met jou wat mijn Instagram strategie is. Deze manier van werken als fotograaf was onderdeel van mijn volledige marketing & strategie dat ervoor zorgde dat ik in mijn tweede jaar als fotograaf in hoofdberoep kon starten.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn kennis over Instagram met je. Inclusief verschillende zaken die ik uittestte in het verleden en voorbeelden van story’s etc.

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen het online handboek in je mailbox.
49
€29 excl BTW
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot alle inhoud van het Instagram handboek voor fotografen. De download bewaar je zelf levenslang op je computer.
  • Na aankoop krijg je meteen toegang tot het online product in je mailbox.
  • Je krijgt nu €20 euro korting gedurende 30 minuten, omdat je je aanmeldde voor mijn masterclass.

Merk je dat je toch nog twijfelt of het Instagram handboek voor fotografen geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op info@tessyhellemans.be, dan denk ik met je mee.

Veelgestelde vragen

Zeker en vast! In het handboek vertel ik ook over verschillende strategieën die ik zelf in het verleden toegepast heb. Ook jij kan deze gaan uittesten en uitproberen. Zo vind je zeker een methode die bij jou past.

Voor fotografen die actief zijn of in de toekomst zullen zijn op Instagram. Je wilt Instagram inzetten als marketing tool voor het aantrekken van klanten, maar je merkt dat Instagram nog te veel energie van je vraagt. Dan staat dit handboek op jouw lijf geschreven!

Het Instagram handboek koop je zonder begeleiding aan. Het beantwoorden van vragen en persoonlijke begeleiding is dus niet inbegrepen in het handboek. Je gaat zelfstandig met de kennis uit het handboek aan de slag.

Wil je graag in de toekomst persoonlijke begeleiding bij het toepassen van je strategie, dan ben je welkom in één van mijn trajecten. 

Je krijgt het handboek meteen via mail toegestuurd, dus je kan je kennis meteen gaan verbreden! Bovendien kan je het handboek in de toekomst blijven vastpakken, op eigen tempo en naar eigen wens.

Ik weet hoe energie slopend een Instagram profiel kan zijn. Maar ik geloof er ook in dat iedereen, door middel van het gebruik van een simpele strategie, moeiteloos klanten kan gaan aantrekken op dit platform. En dit is exàct wat het handboek je zal opbrengen: zelfzekerheid online, rust bij het inplannen van je consistente Instagram planning, het verhogen van je expert status, het aantrekken van je ideale klant…

Dit is hét handboek dat ik zelf in 2019 tijdens mijn opstart had willen lezen, zodat ik sneller had kunnen groeien en meer rust had ondervonden voor mijn Instagram profiel.